• Stefan­s fästmö
    Äldre 10 Apr 21:39
    7430 visningar
    49 svar
    49
    7430

    Kungsbackabrudar?

    Tänkte att det kunde vara kul att ge o få tips på frisörer, florister, boende mm med andra som gifter sig i Kungsbacka-området.

    Finns ni därute? :)

  • Svar på tråden Kungsbackabrudar?
  • Stefan­s fästmö
    Äldre 16 Apr 19:22
    #0

    Hej Bride_May, kul att du hittat hit!

    Det enda tipset jag har om fotograf är, välj inte Ateljé Utell i Kungsbacka! Ingen jag känner som har gått dit har blivit nöjd, inkl jag själv... Tråkigt att ge negativa råd, men ändå...

    Tjolöholm är verkligen jättefint!! Tänk på att om man åker buss dit måste man gå 3 km från hållplatsen, så folk vet det.

    Jag var ju på Kungsblomman o tittade på deras brudbuketter för ett tag sen, o de var verkligen jättefina! De verkar jätteduktiga där! Ett tips som jag själv tänkte kolla upp är annars Handelsträdgårdar i närheten, de är kanske lite billigare...

  • ljungi­s
    Äldre 19 Apr 22:17
    #0

    Hej!

    Jag är visserligen en Linköpingstjej, men jag har anknytning till Onsala så det är där jag och min blivande vill gifta oss. Jag skulle dock vilja ha lite tips på lokaler att hyra i där man får ta med sig egen alkohol.

    Tack på förhand!

  • Tiffan­y 2006
    Äldre 20 Apr 11:37
    #0

    Ljungis:

    Kolla in kungsbacka.se och på bygdegårdar. Där finns flera beroende på antal gäster...

    Tips är Älvsåkersgården, hanhalsgården, vallda bygdegård och tölögården

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 20 Apr 17:40
    #0

    Hej ljungis och Tiffany! :)

    Mitt bästa tips till ljungis är oxå att kolla på kungsbacka.se, om du inte hittar där kan du ringa Turistbyrån på 0300-834595, de är väldigt hjälpsamma! (Har själv jobbat där... ;)) :) Blir det Onsala kyrka eller? Den är så fin!

  • Tiffan­y 2006
    Äldre 20 Apr 21:28
    #0

    stämmer...

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 21 Apr 16:41
    #0

    Tiffany, gifter du dig i Onsala kyrka? Jag tänkte mest på ljungis, eftersom hon sa att hon har anknytning till Onsala, men ska du oxå det alltså? Var ska ni ha festen? Eller är det hemligt? :)

  • ljungi­s
    Äldre 24 Apr 12:51
    #0

    Vi ska inte gifta oss i kyrkan, utan tänkte hitta en fin plats utomhus. Det är egentligen min sambo som har spenderat alla sina somrar i Onsala och även jag efter att jag kom in i bilden :) Det är så otroligt vackert och rofyllt där så vi känner båda att det är där vi vill gifta oss.

    Har ni möjligtvis bilder från Tölögården eller Älvsåkersgården?

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 24 Apr 15:23
    #0

    Jag har bilder på Tölö- o Älvsåkersgården, men inte i min dator, de är hos mina föräldar... Kan fixa om några dar om du är intresserad. Men de gårdarna ligger i norra Kungsbacka, alltså inte i Onsala! Jag känner inte till Onsala så bra tyvärr... Har du kollat på nätet? Jag vet att Gottskärs Kurs & Konferens ordnar bröllopsmiddagar, det ligger jättefint vid havet o de har god mat, men man får nog inte ta med egen alkohol, tror jag... www.gottskar.com

  • fillid­utt
    Äldre 24 Apr 15:28
    #0

    hehe 070707 va kul :) 7 juli är ett bra datum då fyller jag år hihi

  • ljungi­s
    Äldre 24 Apr 15:51
    #0

    Hej Stefans fästmö och tack. Jag vill väldigt gärna se bilderna. Du kan skicka dom till lenlj531@student.liu.se.

Svar på tråden Kungsbackabrudar?