• Angel_87

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    hej..
    tänkte att det kunde vara kul om en grupp unga tjejer kunde träffas och hitta på något..som att t ex fika...
    för att diskutera vårt framtida bröllop....spelar ingen roll om ni gifter er i år eller om 5år...
    //angelica

  • Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)
  • HarElis

    Angel_87
    har bokat en plats till mig nu :) så vi ses på onsdag kl 20 simma lungt!

  • Helmborn2B

    Hej allihopa!

    HarElis & angel_87:

    Va duktiga ni är som tränar och grejar! Har börjat promenera nu när vädret tillåter och igår tog jag första joggingturen... konditionen var inte den bästa kan jag lova.

    Hur är ni andra med att träna? Är det bara jag som för det mesta är en inbiten soffpotatis?!

    Jag och min gubbe var och kollade på lokalen i förmiddags, tror det kan bli hur fint som helst. Högt till tak och sånt så vi ska hänga upp långa tygstycken som dekoration. så skönt att äntligen kunna tänka lite mer på utsmyckningen nu när man vet hur det ser ut... har ju bara sett lokalen genom fönstertittning innan.

  • June20

    Fick min äppelcidervinäger-piller idag. Ser konstiga ut i 2 färger...hmm lukra gör dem med rakt igenom försluten plastpåse-ja har inte ens hunnit öppna o ja känner av dem!
    hoppas det inte blir som med några vitamin tabletter ja skulle testa en gång(min mormro tyckte det skulle vara bra tydligen) men dem kom upp så fort ja svalt dem,tog bara någon min så...:/

  • HarElis

    funkar de där tabletterna? någon som verkligen sett resultat? funderar på att ta det som komplimernt till träningen men vet inte riktigt om det är värt det vad tycker ni som använder/använt det?

  • June20

    jag har inte börjat med dem än för ja vet inte hur ja kommer reagera på dem eftersom min mage inte ens gillar vitamin tabletter men ska testa nu idag.

  • Helmborn2B

    Jag funderar på att börja med cambridgekuren eftersom jag är så dålig på att komma ihåg att äta när jag jobbar mycket. Tydligen ska det vara bra både när man vill gå ner i vikt samt när man vill få i sig alla nödvändiga ämnen.

    Det ska bli spännande att se hur det blir för dig med tabletterna june20, har hört att äppelcidervinäger ska vara väldigt effektivt.

  • June20

    Jo det har jag också hört därav ska ja kolla läget :)
    Själv har jag för mig att i cambridgekuren bara inkl kaffe till frukost el något sånt samt man fick äta ägg hit o dit som protin intaget för dagen men det funkar inte riktigt för mig eftersom ja e allergisk mot ägg o dricker absolut inte kaffe(smutsigt diskvatten :P ).

  • Zodic

    Helmborn2B: jag är sjukt dålig på att träna :p eller, jag vil lverklgien men jag har verkglien ingen tid och min mamma är den minst uppmuntrande o tycker att jag inte ska göra det för jga inte hinner. dumt när jag för första gången i mitt liv VILL! :p

    hoppas allas bröllopsplaner går bra för övrigt ;)

  • Helmborn2B

    Zodic:

    Det är bara att ge sig sjutton på att göra det. När jag hade min hurtigaste period sprang jag sex dagar i veckan på morgonen innan jobbet.
    Sen beror det ju på lite hur man bor och så, vi har en perfekt slinga 200 meter från huset så man har ju ingen ursäkt direkt.

    June20:

    Cambridgekuren är när man dricker "drinkar" som man blandar av ett speciellt pulver. De ska tydligen innehålla allt man behöver, därför tänkte jag det kunde vara bra för mig som glömmer av eller slarvar med mat när jag har mycket att göra.
    Hur går det med tabletterna då, går dom ner?

  • June20

    Helmborn2B:
    aha måste blandat ihop med flygvärdinne dieten isfl...nää ja glömde att ta dem med maten o sen när ja kom på det så var det försent hahaha...imorron så!

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)