• Angel_87

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    hej..
    tänkte att det kunde vara kul om en grupp unga tjejer kunde träffas och hitta på något..som att t ex fika...
    för att diskutera vårt framtida bröllop....spelar ingen roll om ni gifter er i år eller om 5år...
    //angelica

  • Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)
  • Helmborn2B

    Elenita:

    Det blir att bara njuta av ledigheten, äta gott och umgås med nära och kära!
    Så härligt med solen idag, det har man inte varit bortskämd med på sistonde!

  • June20

    ja vi var på en kortis promenad vi....annars köpte vi varsit chokladtryffel ägg på ett kondis igår redan o åt upp hemma, lika stort som ett riktigt hönsägg! mäktigt med så mycket tryffel!

  • elenita

    Hejsan på er!!!! Seg dag idag, eller vad! Ska nog bara slöa hela dan. Kolla på Mission imp. ikväll. Lite Tom Cruise kan ju aldrig göra nån skada, eller vad säger ni? :D

  • June20

    Nä ifs om jag bara inte kunde låta bli o tänka på vilken sekt han e med i...får en helt annan bild av honom då, men grymt fina ögon har han! ;) ;)

    Var idag på stan o shoppa lite små sakr med tärnan, tjej babbel o mat, GÖTT! Fick reda på att hon o hennes fästman har nu lämnat in en hindersprövning förra veckan! Misstänker att hon fick lite panik att ja gifter mig inna henne el nåt sådant för sist vi prata om det ville hon inte alls gifta sig eftersom han redan vart gift 3ggr innan! Fast ja e gla för hennes skull att hon ska gifta sig med. Blir väl nästa år misstänker jag om de inte gör ett panik bröllop nu i sommar, de kanske inte är så inne på att det MÅSTE vara den lokalen el ej..sen måste de ju spara lite också. Ska bli intr o se hur det blir sen, se hennes val av saker, klänning,tårta,blommor mm :D Ialf riktigt kul att kunna prata helt vilt om bröllops saker med henne nu när de ska också ha bröllop!

  • Helmborn2B

    June20:

    Gäller inte hindersprövningen endast i fyra månader? Har för mig det och i så fall blir det ju bröllop för henne redan i sommar. Måste vara himla praktiskt med en närstående som också går i bröllopstankar, då kan ni ju bolla massor av idéer.. lite avundsjuk..

  • June20

    jo det gör det ifs men vet inte om hon vet om det föresten?! :/ får fråga henne el så kanske dem gör det för att kolla att allt funkar bara.....han har som sagt vart gift 3ggr innan o lite annat fram o tebax me hans papper så de kanske vill kolla öfr säkerhetens skull? dono need to ask...fast inte idag för nu sover hon nog, de har bott i Spanien i 5år så de e insatta i siesta grejen o kan inte slå bort det nu hehehe...man kan inte ringa dem mellan 14-18 typ HAHAHA

  • elenita

    Hello!!!!

    Har varit på premiären för BodyCombat.
    Kom hem alldeles nyss. Hade starka funderingar på att ringa efter en ambulans! FY VAD JOBBIGT!!!
    Men, jäkligt sköj!
    Är det nån annan som har testat det?

    På tal om Tompan; Jo, han är väl lite psyko nu för tiden med sin sekt.
    Tänk på den gamla goda tiden, ;) när man såg Top Gun, å smälte för hans sammetslena blå ögon! Men, men.... Jag tror att till slut så slår det slint för alla hollywoodstjärnor! Det är ju tydligen inne med sekter nu för tiden!:)

    Det där med hinderstest, jag kollade upp det för ett tag sedan, och det gäller bara i fyra månader, som June20 skrev.

    Nä, nu ska jag gå och lägga mig framför teven och sakta men säkert avlida!

  • June20

    vad e bodycombat? inkl det spinning o sånt el vad e det som är så jobbigt? hehe

    ja ringde henne sen o det svisade sig att hon faktiskt inte hade blivit informerad om dem 4mån!! varför säger dem inte sånt åt folk när dem vill ansöka???!!! wierd!
    ialf NU vet hon o hon sa att det e lite probs me regler o en del papper som de behöver lösa bla medborgarskap hit o dit om de vill åka o jobba nån säsong i Spanien igen, mera praktiskt om de gifter sig nu isfl. Fast de ska ju inte gifta sig av den anledningen i första hand förstås d ehar ju redan 6år nu bakom sig ihop o aldrig gjort slut/pause. De lär vara ihop läääänge till gifta el ej.
    Hon vill gärna göra papprena med vittnen i rådhuset o sen spara pengar till en officel fest med lite folk senare. Eller så får de åter ansöka om det blir nästa år då....beror lite på vad papperssvaren blir o så. Det går nog bra o ja tror ja lär vara en av dem som får stå vittne-ja ska ju vara hennes tärna igentligen.

  • Helmborn2B

    Hej hej!

    Vart har alla tagit vägen? Har också varit dålig på att skriva i veckan i och för sig..
    Tänkte bara puffa upp tråden lite.

  • June20

    jo en hel del skrev ju på andra 2008 tråden o sånt så blir väl mycket fram o tillbaka antar jag annars har jag svartjobbat lite nu i en butik men ingen höjdare direkt, hjälper mig inget med AMS men ja får ialf lite mera pengar!
    Ska ev åka hem till min tärna o ta med mina brudtidningar så slipper hon köpa några själv, de kostar ju en hel del! Hon vet fortf inte om hon ska gifta sig nu när deras hindersprövning gick igenom el om dem tar det sen nästa år de ska kolla på en sak först o sen se hur dem vill ha festen.

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)