Inlägg från: R&F (1/7 2006) |Visa alla inlägg
  • R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    NUUUU, i skrivande stund, är Fredrik i Tyskland o köper sprit :) Nu kan vi bocka av det på att-göra-listan, skönt!

    Hade möte m toastmastrarna i lördes, de är så hemlighetsfulla :) Men det ska bli så roligt.

    Trodde vi var färdiga med bordsplaceringen, men nu har vi ändrat lite igen. Man blir nog aldrig nöjd med en bordsplacering, går alltid att göra bättre.

    Kollade på vår bil från 34 igår med, killen som ska köra oss körde till balen igår så då fick vi se den "in action", den är skithäftig. Ska göra en skylt och knyta tomburkar nu som ska sitta baktill. Hur häftigt som helst :).

  • R&F (1/7 2006)

    Poppinella: Va bra, då blir den ju som ni vill :) En sån kusin skulle man ha :D

  • R&F (1/7 2006)

    Vi har bokat möte med prällen, ändrat i bordsplaceringen....IGEN! Annars har vi inte gjort så mycket till bröllopet, jo jag har gjort i ordning små kuvert som jag ska stoppa konversationskort i. Och på utsidan ska vi skriva "Öppnas om pinsam tystnad uppstår". Så finns det nåt att prata om, om vi misslyckat med bordsplaceringen.

    Igår var jag o hundarna i Varberg o tävlade. Tristan kom 3:a!!!!!!!!!!!!! Yippi!!! Hur kul som helst. Rökte 1 paket cig medan jag väntade på resultatet. Var jättenervös då det aldrig gått så här bra tidigare.

    Ja jag vill se era inbjudningskort, låter jättefint.

  • R&F (1/7 2006)

    physalis: Jag tycker att ditt efternamn är fint,visst klingar det sydeuropeiskt men jag kan inte se dig heta annat och det är ju rätt ovanligt, vilket jag tycker om. Men så är det väl med alla, man förknippar vissa med sina namn, och de kan inte byta för då vet ingen vem man talar om. Det är som om jag skulle byta bort Robie, ingen hade vetat vem jag var då. Men dubbelnamn är väl inte fel.

  • R&F (1/7 2006)

    Petronella: självklart får ni härma oss, kul att komma med idéer som ni andra åxå gillar. physalis har inte skrivit ut sitt efternamn, jag kanske var lite dum där men jag vet vem hon är sedan innan därför vet jag vad hon heter i efternamn.Blev kanske lite förvirrat.

    Ska ni ut o kolla på studenterna idag? Eller jobbar ni?

  • R&F (1/7 2006)

    Jag har fått se bilderna nu, på "secret box". Jösses va fina dom blev. Ska visa er sedan. Inte trodde jag att JAG kunde bli så bra på kort. Men jag undrar om de inte retuscherat lite, jag har inga födelsemärken på min rygg, vilket jag har i verkligheten.

    Ska till Gekås med farmor idag, ska bli kul.

  • R&F (1/7 2006)

    Hej Zilla! Kul att höra från dig. Ja nu är det en vecka kvar för er, pirrar det i magen?
    Jag kan inte på onsdag, ska provsminkas på fm och till prästen på em, men tisdan hade funkat för mig.

  • R&F (1/7 2006)

    Blir det någon träff i morgon? Vart blev du av Catharina?

  • R&F (1/7 2006)

    Ja han är inte hemma ofta!!! :) Vi träffade ju prästen igår (då när du mötte oss i Burseryd) Han hade inte sett att de byggt om i vägen eller att ni höll på att renovera ballkongen. Nä han märker inte så mycket :D

    Träffade som sagt prällen igår, helt underbar är hon, coollugn.Till det mesta sa hon att "det kommer naturligt om ni vill pussas eller ej, det kommer naturligt om ni vill hålla varandra i handen" m.m. Ja det lugnade mina nerv er LITE. Annars så är det rätt nervigt.

    Det mesta är ju redan fixat, måste bara checka av med alla inblandade denna vecka. Så alla vet vad de ska göra och när.

    Ingen hippa än...... bara 2 helger kvar nu. Kanske det inte blir något??? Men alla är lite krypptiska om midsommar. Antingen är det då eller så vill dom att vi ska tro det. Fredrik har inte fått svensexa än heller. Hmmm och ingen har hört med mig om han kan den eller den dagen heller, så det måste nästan vara midsommar.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)