Inlägg från: R&F (1/7 2006) |Visa alla inlägg
  • R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    physalis: Låter ju helmysigt med en egen Fredric, dom är bra dom ;). Är han svensk? Dansk? Jo jar ser dig som tonåring jag med. P har inte jag träffat på hur länge som helst, jättetråkigt. Hon är ju den som var min första vän, när vi var nyfödda nästan. Du måste hälsa henne när du pratar med henne. S är bjuden vårt bröllop, det är den enda från "gamla gänget". De andra träffar jag kanske 1-2 ggr om året o då har vi inget mer än minnen att prata om. S är den enda som jag idag har något gemensamt med.

  • R&F (1/7 2006)

    Ja det är rätt lustigt att man känner folk här. Anna som är i denna tråden kände vi sedan innan åxå. Lustigt, men kanske inte så konstigt..... vi börjar ju bli giftasvuxna ;) Hade varit kul om du kommit med på en träff någon gång. Men vi kanske stöts på i sommar, är du ledig på somrarna eller jobbar du då?

  • R&F (1/7 2006)

    Nu har jag beställt ett vitt paraply (130 cm). Efter vårt bröllop kan ni andra få låna det om ni vill.

  • R&F (1/7 2006)

    Måste berätta om min dröm i natt :) : Vaknade kl 03.57 av att jag skrattade.... skrattade så jag fick ont i magen o kunde inte stoppa det. Jag drömmde att vi gick mot altaret och snubblade. I kyrkan började jag gapskratta åt mig själv och vaknade alltså av detta. Var tvungen att gå ut i vardagsrummet för att inte väcka Fredrik. Galet :D, och härligt ;)

  • R&F (1/7 2006)

    Jag kan den 8:e men jag vet inte om jag har bil. Har jag det så får det ju plats några där, men jag har ingen bilbarnstol om det krävs till Isak.

  • R&F (1/7 2006)

    AnnelieE: Oj har vi glömmt att du inte kan 8:e? Sorry. 2:e kan jag, no problemas! Ni andra kan ni 2:e?

  • R&F (1/7 2006)

    Anna: Jag är ledig hela fredagen (2:e), vad jag vet än så länge. Erkänn att det är för att du inte hittar dit ;) De stänger väl 18 kan jag tänka mig. När slutar du?

    Kan Petronella på fredag? Det får väl bli på em eftersom ni alla jobbar, eller är ni lediga?

    Nu ska jag till Göteborg på torsdag o fotas :)

    Idag har jag varit o gjort en testuppsättning på håret. Jag tror det blir hur bra som helst, litar på henne.

  • R&F (1/7 2006)

    Jag ska jobba på fredag fm, de ringde just. Slutar 11 sedan står jag till ditt förfogande Anna. Nej inga bilder på uppsättningen. Det var bara en slarvigt uppsatt frisyr så det hade inte varit något att se. Men nu har vi lite hum om hur det ska se ut.

    Så vi kan träffas efter 15? Kan Petronella med? Var är du Petronella?

  • R&F (1/7 2006)

    Ja kom du Anna, jag är hemma då.
    Regnbågen är bra! De har ju morotsmuffins åxå, som jag inte tröttnat på än!!!

  • R&F (1/7 2006)

    Ska vi säga 15 då så kommer Annelie när hon slutat?

    Klart vi vill se din väska!!!!! :)

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)