Inlägg från: R&F (1/7 2006) |Visa alla inlägg
  • R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Anna!!! Så det blir en hippa då??? :)

  • R&F (1/7 2006)

    Ja då var man hippad!!! Möhippa och svensexa på samma dag. Hur kul som helst hade vi. Kan berätta mer när jag återhämtat mig lite, är trött och mycket mör efter en hopplektion (har inte hoppat o ridit på det sättet på 7 år!!!!!).

  • R&F (1/7 2006)

    Ja nu har jag återhämtat mig i det största. Jag kan fortfarande inte gå ordentligt.

    Sammanfattar här dagen:

    Båda blev tagna i lördes morse strax över 9. Det bara vällde in folk i lägenheten och vi har ju inte så stor lägenhet. Det var folk överallt. De tjoade och tjimmade och vi drack bubbel. Fredrik och killarna stack nästan direk medan vi tjejer väntade på Fredriks föräldrar som skulle passa hundarna. Jag skulle ta på mig oömma kläder och gummistövlar.

    När hundvakterna kom åkte vi till Stall Österby. Där fick jag rida ett underbart sto (Midnight Black). Jag fick en hopplektion. Jag har ridit och ägt häst tidigare men det var 7 år sedan. Men det var som att lära sig cykla, jag hade det kvar. Detta var jätteroligt och nu är jag sugen att börja rida igen. Nackdelen med detta var att jag idag inte kan gå normalt. Jag kan inte få ihop knäna pga träningsverk.

    Vi åkte vidare till stan. Hade nu en sjuksköterske dräkt på mig och fick en korg m saker som jag skulle sälja (kondomer, godis, glidmedel). Jag fick totalt under hela dagen ihop över 500:- . Vissa på stan tyckte nog att jag var lite påstridig, men försäljningstekniken gick hem. Träffade några jag kände åxå, det var kul.

    Åkte till en som gör pärlhalsband/armband och alla fick göra varsitt halsband eller armband. Har nu skaffat mig en ny hobby kanske. Det var hur kul som helst. Fick en krona utav henne som hon hade gjort som jag hade på mig resten av dagen.

    Vidare till Svea Hotell och bubblade på deras relaxavdelning, alltid en höjdare.

    Gick till Pio och åt. Tidigare under dagen hade jag trakasserat Nicklas som äger stället, men nu fick han tillbaka sina pengar när vi åt där.

    Nu vid denna tid hade killarna kommit till Helwetet och ätit så vi gick dit en liten stund men fortsatte till Harrys. På Harrys fortsatte jag sälja saker. 5 killar köpte kondomer och gav mig ett par trosor!!!! Blev lite chockad över att de hade varsinna trosor med sig i fickan, brukar man ha det? Men kul var det i alla fall. Tog dom på mig (ovanpå mina andra). Harrys ena servitris bor granne m mig så där bjöds jag på något sliskigt.

    När kl var 11 gick vi till Helwetet och var där till 2. Fredrik var klädd som Elvis i allt för liten dräkt som skar in i "familjelyckan".

    Oj va långt det blev......
    Men det var en underbar dag med underbara vänner :)

  • R&F (1/7 2006)

    Lunch halv 2 på Blut Thai låter toppen. Jag kommer.

  • R&F (1/7 2006)

    Visst ska vi ha buffe. Det har inte varit tal om annat. Vi har bara fått positiva reaktioner både från catering och annat folk. Många har sagt att buffe är bättre när det är många gäster eftersom man inte kan ta hänsyn till allas smak o allergier i en enda rätt. Bättre att plocka som man vill.

    Mindre festligt??? Skitsnack tycker jag. Stå på er om ni verkligen vill ha buffe. Det är inte nåt mindre festligt.

  • R&F (1/7 2006)

    Vi köpte konvensationskorten när vi var i Stockholm på designtorget. Ska inte du, Petronella, upp till Göteborg o hämta din klänning? Designtorget finns ju i Malöm åxå. Erbjudandet står kvar annars att ni skriver av dom och skriver ut (på vår skrivare om ni inte fixar er).

    Nu är jag provsminkad :) Trevligare människor än de på Body shop i Halmstad får man leta efter. Jag känner mig lite översminkad (kanske för att jag inte är van vid att se mig själv i mer än mascara) men jag får sminka mig en gång till i samband m ögonbrynsplockningen på tisdag. Så skulle hon testa mildare färger. Kanon. Men hon ville ändå att jag skulle tänka över det jag har idag för hon tyckte inte det blev för mycket. Vi får se, nöjd kommer jag i alla fall bli eftersom hon lyssnar på mig.

  • R&F (1/7 2006)

    Jaha nu ska vi iväg o fira midsommar :D Då en glad midsommar på er alla.

    ps hade inne vår annons i HP och Borås tidning idag och Värnamo Nyheter igår. Skoj skoj :)

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie: Du kan varken mejla eller ringa om annons. Du måste åka dit personligen och betala på plats. Så sa dom till oss. De andra tidningarna (Borås & Värnamo) ringde jag bara till.

  • R&F (1/7 2006)

    Oj då, inget smink! Men ring runt till alla. Kan din frisör sminka? Tyvärr så är jag inge bra på det heller så kan inte hjälpa dig själv. Varför kunde inte Body shop då? Jag var där igår för ytterligare en provsminkning och ögonbrynsplockning.

  • R&F (1/7 2006)

    Body shop har varit allt annat än oproffsiga mot mig. Jag har fått så mycket hjälp och de har varit helt underbara.

    Vårt hem ser ut som helvetet! Här står grejer överallt som ska upp till Burseryd (hur kantten ska vi få upp allt?). Vi åker upp dit i morgon em och stannar till på fredag tills vi blir färdiga med dukning och förberedelser.

    Igår övade vi på vals och hur vi skulle gå och hålla i varandra i kyrkan. Vi övade även på våra löften. Konstaterade att jag kommer att lipa :)

    Men nu ser jag fram emot lördag, ska bli så roligt att se hur allt blev till slut.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)