Inlägg från: R&F (1/7 2006) |Visa alla inlägg
  • R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Annelie: Ringen är ju något som du kommer att ha kvar livet ut, så då är det vart att få en som man vill ha.

    Är det fortfarande 6/5 som gäller? Inga som backat ur? Ska jag meddela floristen detta?

    Nu har vi bokat flygstolar till Bangkok i februari!!!! Vill åka NU!. Ska boka hotell åxå + inrikesflyg inne i Thailand. Som vi bestämmt nu så ska vi vara i Bangkok 3 dagar varav en går åt att klappa tigrar www.tigertemple.org/Eng/ sedan tar vi inrikesflyg ner till Krabi eller Phuket för 1½ veckas sol o bad.

  • R&F (1/7 2006)

    Tråkigt med magsjuka!!
    Vi har fullt upp känns det som. Mycket är fixat nu som var stora frågetecken tidigare. Känns skönt.

  • R&F (1/7 2006)

    Anna: Japp vi kom fram till mycket tycker jag. Bestämmde form och att jag skulle ha handtag. Handtag var något som jag egentligen inte ville ha för jag tycker dom är så fula. Men experten ;) sa att man inte har handtagen som de är utan man klär dom i band eller annat fint. Hade inte jag tänkt på. Så det var mycket bra.

    Hoppas att den andra floristen som kommer med på lördag har lite att säga åxå.

    Alla som kommer på lördag: Ni har inte kommit med förslag på vad ni vill prata med floristen om! Inga önskemål? Om ni inte vill skriva dom här så mejla mig så kan jag vidarebefordra robie1978@hotmail.com

  • R&F (1/7 2006)

    Förlåt om jag tjatar! Floristen mejlade o frågade om det blir något på lördag och i så fall vad ni vill fråga henne om eller vilka ideér ni vill bolla med henne? Så hon kan förbereda sig med bilder eller annat.

    Kom igen nu tjejer!

  • R&F (1/7 2006)

    Ja jag tror att det fortfarande gäller, jag kommer att vara där då i alla fall o floristen skulle komma.

  • R&F (1/7 2006)

    Det var kul att träffa er som var med i lördes! Roligt med lite blomstersnack, jag tycker hon var bra. Hade gärna bläddrat lite mer i hennes böcker.

    Anna: Vi pratade lite om handtag men det är helt upp till hur du vill ha det. Hon pratade om att snurra ett band runt handtaget. Eller att man kan på varje blomma, som är avklippt, sätta i ståltråd så ståltråden blir handtag. Denna ståltråd kan man sedan klä in eller forma i nån rolig form. Handtaget är till för att buketten inte ska vara klumpig att hålla i. har man mycket blommor så blir det ju mycket att hålla i, ett handtag gör att det blir smalare och nättare. Hoppas du fattar vad jag menar.

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie! Fick jag rätt mejl av dig? Floristen har försökt att mejla dig men inte nått fram, jag kan inte heller. Har jag skrivit fel kanske? Om du inte vill skriva den här så mejla mig robie1978@hotmail.com

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie: Du har mejl!
    Ja jag kan väl klämma in er någonstans i min kalender ;) Jag tar det gärna en vardag för helgerna börjar tryta, men det blir kanske krångligt för Anna o Catharina.

    Kom med förslag!

  • R&F (1/7 2006)

    Anna: Nej vad är det som händer med Catharina. Det låter som att det är hennes anons här på BT. Men har ingen aning, inte hört något. Blir ju lite orolig.

    Datum? Ja här är några förslag:
    11/5 (vardag, kväll)
    15/5 (vardag, kväll)
    22/5 (vardag, kväll)
    23/5 (vardag, kväll)
    24/5 (vardag, kväll)
    Passar något datum? Kan fler i månaden men börjar med dessa.

  • R&F (1/7 2006)

    Jag tycker att (B)T2015 är finast. Tycker absolut att det är ett alternativ. Titan är fortfarande lite ovanligt, men inte "fel" ovanligt om du förstår vad jag menar. Titan tror jag skulle passa dig.

    Jag har mejlat Petronella, hoppas det funkar. Hon får höra av sig annars.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)