• Gerda

    Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?

    svarar här med jag!

    Bor i Oslo sedan två veckor!

  • Gerda

    Å jag tänkte ta mig en lång promenad... men det skottas så dåligt här så jag blev blöt på noll tid! :)

    Sambon har fastnat i bilkö, antagligen pga. vädret...

    Var i Oslo bor ni?

    Jag bor på Kampen

  • Gerda

    Sabina, jag svarar dig här istället.

    Jag har gjort bröllopskort tidigare till par. Det beror helt på vilken sorts kort ni vill ha. Har tagit mellan 30-50kr/kort beroende på tid, material osv. Jag vet inte vad de norska tjejerna skulle ta, men jag kan alltid fråga dem.

    Kort fr Twink exempelvis är skrattretande dyra. Deras katerdralkort kostar inte mer än 10kr/kort MAX, jag gjorde liknande åt en tjej och tog 30kr/kort medan twink tar 45kr för den billigaste modellen.

  • Gerda

    JuniBruttan.... jag har ingen aning om var det ligger ;) hi hi, måste kolla på kartan :)

    Jag jobbar bara 60% kommande vecka... ledig på torsdag om ni träffas redan då? Annars kan jag tisdag och fredag nästa vecka... eller kvällstid övr. dagar.

  • Gerda

    Låter helt underbart Sabina!

    Själv så flyttade jag hit eftersom sambon jobbat som trainee på ett företag sen i augusti-05 och är numera fastanställd. Eftersom jag inte fick fast jobb i Örebro var det lika bra att maka på sig hit till Oslo.

    Så nu är det jobbsök som gäller, får lite uppdrag fr proffice. Dessvärre kommer jag itne att kunna jobba som informatör som jag är utbildad till... men that's life... jag får vara med sambon o katterna o det är underbart!

  • Gerda

    Ja - vad snabbt det går för er! Vi förlovade oss 1/10-05 och planerar sommarbröllop 2007.

  • Gerda

    Vad roligt att höra att man KAN faktiskt ha hus här :)

    Vi är än så länge chockerade över priserna här, men hoppas iaf kunna köpa lägenhet om nåt år eller så. Hoppas att det inte blir stört omöjligt.

  • Gerda

    Sabina, ska kolla fler länkar - men twink är iaf väldigt dyra. Spira gör ju sin egen design och har bra priser - på det sättet blir det lite speciellt ändå. Romance har jag bara hört gott om :)

    Det jobbiga med att beställa fr ngn som handgör är just att komma fram till en gemensam design. Så vill man inte pyssla själv är det jätte bra att beställa fr dessa. Visa sen vad ni kommer fram till!

  • Gerda

    hi hi Sabina vi kanske får hyra av er... fast Moss ligger lite långt nu när vi inte vet var jag kommer jobba.

    Vi har kollat på en buggelse

    www.stromsparken.no

    hans arbetskamrater tycker att det verkar bra... men 1,7-1,9 för en trea... jag DÖR. Vi var iaf där och tittade på området och det ligger mitt i smeten i strömmen. Vad tycker ni? Verka dyrt, men det kanske är norska priser?

Svar på tråden Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?