• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Tårta och kaffe fixar vi på annat håll och som sagt alkohol från tyskland.

    Vad tycker ni om upplägget?

    Vi ska ringa och snacka med ett par som kocken gjort bröllop till tidigare och höra lite vad de tyckte om maten, hoppas att de är positiva!

  • Paulinas

    Vad kul att du ska börja på inbjudningarna, roligt att pyssla även om det tar sin lilla tid.

    Nej, de heter inte Susan och Björn... synd, eftersom du sa att de hade haft god mat :) Men det känns faktiskt himla bra. bitarna börjar falla på plats. Har ett par "stora" grejer kvar, sen är det bara mindre saker, skönt.

    Förstår att det är lättare att "komma till ro" och pyssla hemma hos dina föräldrar. Mysigt att vara där i påsk också ju, särskilt om mange jobbar lite.

    Jimmy skulle ha jobbat hela påsken, men han har sagt upp sig nu och det är osäkert om han behöver jobba helgen (går på dagtid nu). Det hade varit skönt att ha honom hemma.

  • Paulinas

    Jo, han har fått jobbet på Skanska. Jättekul! Bra möjligheter, dagtid och halva resvägen.

  • Paulinas

    Tack, jag ska hälsa!

    Det här med underkläder. Svårt! Jag har ett par vita trosor som jag ska ha tillsammans med en av jimmys skjortor. Sen skulle jag vilja ha ett fint bh+tros set, kanske i pastellfärger, men inte hittat något än :( Och sen skulle jag vilja hitta ett par snygga svarta trosor som jag i så fall tänkte ha "bara". Funderar på att gå en runda i stan och se om affärerna fått in lite nytt kul.

    Hur tänker ni? Vad ska ni ha för ombyte? Hittat något än? Eller mest som jag, bara i "fantasin"?

  • Paulinas

    Jag funderar också på smycke och tillbehör. Kanske hade det kunnat vara fint att köpa med sig en ros eller så och ha med på några av korten? Typ stå och lukta lite på eller nått :) Så himla fånigt egentligen, men va fan!

    Får ha något av smyckena jag fått av jimmy också. Ska ni ha skor!? Jag tror inte det.. men om man ska ha "bröllopstema" kan det ju vara fint

  • Paulinas

    Marie,

    Givetvis får kocken hitta på något alternativ till dig! Kul att du för övrigt tycker att det låter gott!

    Nu är jag snart färdig på jobbet för idag och ska ut på stan och leta efter halvlinne tyg och ev. sy servetter. Får se lite vad halvlinne kostar. Annars blir det nog typ dunilin. Ska ha vita servetter (för en gångs skull inte rosa eller cerist :) ) så borde vara ganska lätt att hitta.

  • Paulinas

    Gumsigos,

    Nja, just nu känns det ganska bra. Oroar mig lite för klänningen som jag väntar på, men annars känns allt bra. Snart är allt det stora fixat och man får pyssla med allt det lilla och roliga :)

    Hur går det själv. Några nya idéer till ert stundande?

  • Paulinas

    Det är ju kul att folk tycker att man låter ok. Vi känner oss nöjda! :)

  • Paulinas

    hallå tjejer!

    Hoppas att påsken har varit bra. Vi har haft det mysigt hemma hos föräldrar och idag har vi varit hemma och "grejat".

    Josse och Caja,
    Jag tycker också att fotografen verkar bra. Jättefina kort på sin hemsida! Jag har fått tag på ett litet romantiskt bh+trosa set i ljusrosa, tänkte fota i det och sen lite annat kanske. Det närmar ju sig, känns lite nervöst. Vi får snacka om tider och hur vi ska ta oss dit och så. Ev. ska jag stanna kvar i Malmö (vi ska till tyskland dagen efter och ev. sover vi hemma hos min pappa i Malmö), och då är det ju inte så bra om jag kör. Annars är det ok att jag kör, tror att jag har bilen (hmm, måste nog höra!)

    Josse,
    vad kul att det blev Tyringe kurhotell, såg verkligen fint ut! Och priset är bra! När man fixar i "egen" lokal (som vi) så blir det ju ändå en del pengar, mat och dricka, lokalhyra, dukar, pynt, musik... Tycker att ert låter perfekt och mycket rimligt! Fri bar tycker jag absolut inte är något krav, tänk inte mer på det!

    Hur går det med inbjudningarna. Blev det något gjort i helgen?

    Vi är nog fria på onsdag, jimmy spelar basket nu, men ska höra med honom sen, hade varit kul att få hälsa på då.

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224