• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Tjejkväll låter väldigt trevligt, men vi har lite mycket nu. På lördag planerar vi för "romantisk helg" och avkoppling! Men en annan gång kommer jag gärna.

    Josse och caja,
    Är ni inte nyfikna på korten!? :) Jag kan ev. ikväll, men imorgon hade fungerat mycket bättre om det är ok för er...

  • Paulinas

    Caja,

    FY VAD TRÅKIGT :(

    Tur att du har en duktig mamma på att sy, men iallafall. Det brukar ju kunna fungera med beställningarna (iallafall låter det så här på BT).

    När ska du till Södertälje nästa gång så att din mamma kan titta på klänningen?

  • Paulinas

    Idag har jag fixat lite med det stundande bröllopet.

    Körde till Solhaga och bokade brudbukett och corsage. En rund kompakt bukett med rosa, mörkröda, cerisa rosor och med hjärtan på tråd lite emellan rosorna och som hänger ner lite. Rosa pärlor och handbunden med ett sidenband om stjälkarna högt upp. Känns SUPERBRA! jimmy får en corsage med en cerise ros och hjärtan på tråd.

    Sen köpte jag stora pärlor som jag ska ha till mina minikrukor på borden.

    Har dessutom bokat uthyrning av champangeglas, martiniglas som ska vara till efterrätten och stora serveringsfat.

    Känns bra med dagar då lite händer.

    Imorgon är det dags med brudklänningen. HOPPAS verkligen att det känns bra och passar...

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Allt bra med er hoppas jag! Vårt fina sommarväder har ju försvunnit igen, men det kommer väl tillbaka.

    Jag var precis och provade min klänning för den andra gången. Jag har fått lite problem med ärmarna eller ringningen typ. Men det verkar som om det löser sig. De ska sy in den och göra ändringar och sen ska jag tisdag nästa vecka göra en sista provning och förhoppningsvis hämta klänningen då! Känns bra att det är på gång!

    Annars bröjar ju det hela närma sig. Mindre än tre veckor kvar nu, inte klokt :)

    Vi var i Göteborg i helgen och kopplade bort allt som har med bröllop och göra. Behövdes! Nu har man lite nya krafter att ta tag i allt som behövs göras.

    Imorgon är det träff med prästen. Efter det kan vi göra våra vigselprogram. Ska ev. be någon kompis läsa en bibeltext, men annars vet vi ungefär hur ví vill ha vigseln.

    Minah, allt är bra med våra musiker? Vilken av sångarna ska du vara med på? Love is all around?? Det hade varit fint :)
    Jag mailar dig idag, hade behövt namn och lite så till vårt vigselprogram.

    Annars rullar planeringen på. Så roligt och nervöst att det närmar sig :)

  • Paulinas

    Bröllopstårta fixar vi privat av en kompis och fd konditor, så det kan jag tyvärr inte tipsa om. Skulle vi köpa från konditori hade det blivit Duvanders. Bäst helt klart enligt oss.

    DJ fixar vi genom kocken. Nu har vi fått ett paketpris (kocken och en kompis till honom är DJ) men vet att de annars tar typ 3500:-. De bor i Eslöv. Om det kan vara något så ge mig din e-post så kan jag maila kontaktuppgifter.

  • Paulinas

    Josse,
    Inte behöver du göra om inbjudingarna! Jag förstår att det retar dig, men ska du verkligen börja om från början!? Både jobb och pengar ju :( (i och för sig ska jag inte säga så mycket, kan själv vara likadan)

    Tycker iallafall synd om dig!

  • Paulinas

    Eruraina,

    Vi gifter oss i Gryts kyrka utanför Knislinge. Söt liten bykyrka.

    Blombuketten beställde jag på Solhaga gardencenter. Jättetrevliga och lyssnade på vad man ville samtidigt som de visade lite egna idéer. Fick en detaljerad bekräftelse på vad jag beställt (vilka rosor, pärlor etc) Sådant gillar ordningssamma jag! :)

  • Paulinas

    Hej alla!

    Igår träffade vi vår präst hemma hos oss. Kändes jättebra, men lite nervöst när man gick igenom allt. Gryts kyrka är öppen om dagarna så vi tänkte åka dit en dag jag och jimmy och "öva" lite på att gå och knäböja och så.

    Prästen var avslappnad och ung. Hade givetvis sina åsikter om hur saker skulle vara (att man skulle gå in tillsammans etc), men hans åsikter passade våra och dessutom var han flexibel och vi kände att han gärna ställde upp på det vi ville. Känns bra, man vill ju inte ha en allt för "hård" präst.

    Så nu är nästan allt med vigseln bestämt. Har några småsaker att fundera på bara. Ska prata med församlingen om när vi får tillgång till kyrkan och prata med kantorn om vad han ska spela.

    Saker och ting rullar på!

  • Paulinas

    Eruraina,

    Jo, Garden Center ligger utanför Kristianstad.

    Självklart är de som vill välkomna till vigslen. Det hade varit jättekul om ni ville komma. Kl 16.00 3 juni i Gryts kyrka.

  • Paulinas

    På väg till en klubbkväll med basketen,
    men var tvungen att skriva ett par rader!

    Marie, Han heter Fredric Liljeberg, jobbat i Kristianstad i 3 år, kan väl vara 30+. Som sagt, kändes bra.

    Josse,
    Kan tänka mig att mange tyckte att det var onödigt med korten :) Jimmy hade dött om jag börjat om från början :) Men jag är på din sida iallafall...

    Jo, det är en massa som dyker upp. Många telefonsamtal, checka av och fixa och dona. Har dessutom lite annat att stå i, som jobb och annat oviktigt :)

    Det här med att gå in med sin pappa. Vår präst (och hela Kristianstads församlings präster) är emot. Men vår präst lät ändå brudpar gör som de ville. Han förklarade varför han inte tyckte om idéen, men ställde ändå upp på det. Det tycker jag är en bra inställning. Det har säkert er präst också, blir säkert inga problem!

  • Paulinas

    BT- träff. Absolut. Hinner gärna med en innan bröllopet. Eftersom jag bor i stan kan jag smita iväg ett par timmar de flesta lördagar och söndagar. Kanske inte den 3 juni dock :)

  • Paulinas

    Hej!

    Josse, vi ska till mamma ikväll så är tyvärr inte hemma. Men vi kanske kan köra inom Tormestorp på vägen hem?

    Ett alternativ är tisdag. Då är vi hemma mellan 16.30 och 18.00.

    Vi kör på det som passar dig!

  • Paulinas

    BT- fika!

    25:e tycker jag låter jättebra! Ska bort på kvällen, men det stör ju inte. Ska vi säga kl 11.00 på lilla torg så kan vi ju se vad som har öppet. Något café är ju definitivt öppet.

    Eller har ni annat förslag på tid etc?

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224