• Min-Ah

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    KRISTIANSTADSBRUDAR!

    Jaha - då var vår förra tråd avstängd...
    Startar en ny!

    Alla, gamla som nya hälsas hjärtligt Välkomna!

  • Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224
  • Paulinas

    Eruraina,

    Jo, Garden Center ligger utanför Kristianstad.

    Självklart är de som vill välkomna till vigslen. Det hade varit jättekul om ni ville komma. Kl 16.00 3 juni i Gryts kyrka.

  • Marie (Inte min tur än)

    Paulinas

    Vad heter prästen? Var han ny?

    Spännande detta ska bli.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Ja, inbjudningarna vill jag verkligen göra om. Magnus tyckte att det var onödigt, men det är ju inte kul att skicka ut dessa korten. Nu har jag för den delen redan kommit en bra bit på vägen igen.

    Vad kul att du är nöjd med prästen. Det är ju faktiskt väldigt viktigt. Vi vet fortfarande inte vem som ska vara präst i Ignaberga, den tjänsten är vakant och de vet inte när den blir tillsatt.

    Vi hoppas på att vår präst kommer att acceptera att min pappa går med mig in i kyrkan. Egentligen kvittar det oss, men pappa vill så hemskt gärna. Annars är det ju mysigt att man går in tillsammans också.

    Det verkar som om det är mycket man inte tänkt på som man får planera i sista stund Man tror ju att man nästan är färdig med allt, men nu förstår man ju att det är jätte mycket kvar. Vill ju helst inte stressa in i det sista. Fick dessutom reda på att jag står långt fram på föresträdeslista till lärarejobb, så det finns en chans till hösten att man får börja jobba som lärare. Då är det bäst att så mycket som möjligt är färdigplanerat i tid. För då lär man inte hinna så mkt. Men, men en sak i taget!!

  • Eruraina

    Paulinas :

    Då vet jag att jag är välkommen.. *ler* Nu skall jag bara hitta dit oxå..haha... Nej, men min kompis har bott i kinslinge, tror nästan till och med att hon är uppvuxen där..=)

    skall skriva in tiden i kalendern genast..vi får hoppas sommarvädret kommer tillbaka snart igen..

  • Paulinas

    På väg till en klubbkväll med basketen,
    men var tvungen att skriva ett par rader!

    Marie, Han heter Fredric Liljeberg, jobbat i Kristianstad i 3 år, kan väl vara 30+. Som sagt, kändes bra.

    Josse,
    Kan tänka mig att mange tyckte att det var onödigt med korten :) Jimmy hade dött om jag börjat om från början :) Men jag är på din sida iallafall...

    Jo, det är en massa som dyker upp. Många telefonsamtal, checka av och fixa och dona. Har dessutom lite annat att stå i, som jobb och annat oviktigt :)

    Det här med att gå in med sin pappa. Vår präst (och hela Kristianstads församlings präster) är emot. Men vår präst lät ändå brudpar gör som de ville. Han förklarade varför han inte tyckte om idéen, men ställde ändå upp på det. Det tycker jag är en bra inställning. Det har säkert er präst också, blir säkert inga problem!

  • Paulinas

    BT- träff. Absolut. Hinner gärna med en innan bröllopet. Eftersom jag bor i stan kan jag smita iväg ett par timmar de flesta lördagar och söndagar. Kanske inte den 3 juni dock :)

  • Eruraina

    Haha, inte den3 juni? varfrö, händer det något speciellt då? *haha*

    Föreslår lite datum här då :

    25/5 är en torsdag, men röd dag
    28/5

  • Magnus brud

    Nu är det inte mycket kvar på inbjudningskorten. Ska inhandla distanskuddar i eftermiddag, sedan är de färdiga. Skönt. Händer det ngt med inbjudningarna igen, kommer jag att ringa alla och bjuda istället. Har suttit varenda kväll hela veckan.

  • Magnus brud

    Hur är det nu? Vem är nästa till altaret efter Lisa & Jimmy. Är det du Caja? Var inne och tittade på bröllopstorgets kalender över vem som ska gifta sig. Jag trodde att vi valt ett lite udda datum, men där var 50-60 stycken till som gifter sig den 9/9. Det går snabbt fram nu. Det är bara några månader kvar nu. Man blir lite nervös när man tänke på att allt ska klaffa. Men oftast löser väl sig det mesta.Huvudsaken vi vet när vi ska svara ja, så vi i alla fall blir gifta

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224