• Min-Ah

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    KRISTIANSTADSBRUDAR!

    Jaha - då var vår förra tråd avstängd...
    Startar en ny!

    Alla, gamla som nya hälsas hjärtligt Välkomna!

  • Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224
  • Amy1

    Jag har hört många som rekommenderat Konditori Fantasi, både pris- och smakmässigt. Själv är jag rejält förtjust i Cafe Sandhems tårtor

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Allt bra med er hoppas jag! Vårt fina sommarväder har ju försvunnit igen, men det kommer väl tillbaka.

    Jag var precis och provade min klänning för den andra gången. Jag har fått lite problem med ärmarna eller ringningen typ. Men det verkar som om det löser sig. De ska sy in den och göra ändringar och sen ska jag tisdag nästa vecka göra en sista provning och förhoppningsvis hämta klänningen då! Känns bra att det är på gång!

    Annars bröjar ju det hela närma sig. Mindre än tre veckor kvar nu, inte klokt :)

    Vi var i Göteborg i helgen och kopplade bort allt som har med bröllop och göra. Behövdes! Nu har man lite nya krafter att ta tag i allt som behövs göras.

    Imorgon är det träff med prästen. Efter det kan vi göra våra vigselprogram. Ska ev. be någon kompis läsa en bibeltext, men annars vet vi ungefär hur ví vill ha vigseln.

    Minah, allt är bra med våra musiker? Vilken av sångarna ska du vara med på? Love is all around?? Det hade varit fint :)
    Jag mailar dig idag, hade behövt namn och lite så till vårt vigselprogram.

    Annars rullar planeringen på. Så roligt och nervöst att det närmar sig :)

  • Paulinas

    Bröllopstårta fixar vi privat av en kompis och fd konditor, så det kan jag tyvärr inte tipsa om. Skulle vi köpa från konditori hade det blivit Duvanders. Bäst helt klart enligt oss.

    DJ fixar vi genom kocken. Nu har vi fått ett paketpris (kocken och en kompis till honom är DJ) men vet att de annars tar typ 3500:-. De bor i Eslöv. Om det kan vara något så ge mig din e-post så kan jag maila kontaktuppgifter.

  • Magnus brud

    Jag hade redan gjort alla inbjudningskort till bröllopet och var jätte nöjd. Men när jag för någon vecka sedan tog upp inbjudningskorten var korten alldeles buckliga och limmet hade släppt på flera ställen. Förmodligen hade pappret dragit ihopa sig när det torkade. Jag har provat att stryka korten, men det fungerar inte. Så det är bara att börja om från bröjan. Mest inrriterad är man på all tid man lagt ner på korten. Sedan är det ju inte helt gratis heller. Det som blev bra var att jag nu har hittat ännu finare kort som jag kan använda. Har lagt ner mycket pengar på det nya limmet. Så för er som inte påbörjat tillverkningen av era kort, gör först bara ett kort och se hur det reagerar.

  • Eruraina

    Paulinas:

    Vi har betsämt oss för och betsälla vår mat via kött-essen..har hittat en meny där som passar och bra. Men det är för tidigt och ringa och boka fem nu...

    var skall du köpa din brudbukett?
    vilken kyrka gifter ni er i?=)

    Magnus brud :

    surt det med inbjudningskorten..låter inte så kul...förstår det inte känns kul när man lagt ner mycket tid på det.

  • Paulinas

    Josse,
    Inte behöver du göra om inbjudingarna! Jag förstår att det retar dig, men ska du verkligen börja om från början!? Både jobb och pengar ju :( (i och för sig ska jag inte säga så mycket, kan själv vara likadan)

    Tycker iallafall synd om dig!

  • Paulinas

    Eruraina,

    Vi gifter oss i Gryts kyrka utanför Knislinge. Söt liten bykyrka.

    Blombuketten beställde jag på Solhaga gardencenter. Jättetrevliga och lyssnade på vad man ville samtidigt som de visade lite egna idéer. Fick en detaljerad bekräftelse på vad jag beställt (vilka rosor, pärlor etc) Sådant gillar ordningssamma jag! :)

  • Eruraina

    Paulinas :

    okej, mysigt med små kyrkor..vinslöv är oxå ganska liten kyrka..lagom faktikst.

    är det okej, i fall man skulle hitta dit, vill säga...att man kikar inom kyrkan när ni viger er?

    solhaga, ligger dte i k-stad?
    tänkte höra med dessa två i vinslöv först och se vad de tar för något för sina... ju biloigare desto bättre hehe..

  • Paulinas

    Hej alla!

    Igår träffade vi vår präst hemma hos oss. Kändes jättebra, men lite nervöst när man gick igenom allt. Gryts kyrka är öppen om dagarna så vi tänkte åka dit en dag jag och jimmy och "öva" lite på att gå och knäböja och så.

    Prästen var avslappnad och ung. Hade givetvis sina åsikter om hur saker skulle vara (att man skulle gå in tillsammans etc), men hans åsikter passade våra och dessutom var han flexibel och vi kände att han gärna ställde upp på det vi ville. Känns bra, man vill ju inte ha en allt för "hård" präst.

    Så nu är nästan allt med vigseln bestämt. Har några småsaker att fundera på bara. Ska prata med församlingen om när vi får tillgång till kyrkan och prata med kantorn om vad han ska spela.

    Saker och ting rullar på!

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224