• Min-Ah

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    KRISTIANSTADSBRUDAR!

    Jaha - då var vår förra tråd avstängd...
    Startar en ny!

    Alla, gamla som nya hälsas hjärtligt Välkomna!

  • Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224
  • Magnus brud

    Caja & Paulinas

    Tyvärr kommer jag inte att kunna gå så mycket tidigare imorgon. Jag brukar alltid kunna det, men just imorgon skulle en av oss på utbildning, så jag kan inte gå förrän hon kommer tillbaka. Men om ni kommer vid 13.00 kan ni ju komma in om jag inte är helt färdig. Jag kommer att ha håret upprullat i bilen - snyggt snyggt! Det är lite spännande, men roligt.

  • Eruraina

    Paulinas:

    Tack så mycket för igår. Var jätte trevligt. Och vi fick ju ihop några stycken hjärtan i alla fall. Vi får komma och göra fler en annan dag!

  • Eruraina

    Jag skall ha tjejkväll/fest hemma hos mig den 13maj... om ni vill får ni jätte gärna komma!! =)

  • Gumsigos

    Tjejer!! Hur gick det igår?? Gick det bra, va ni nervösa? Va fotografen bra att ha med att göra?

  • Amy1

    Hej, tittar in med en liten fråga!

    Vart ska ni ha bröllopsövernattningen? Vi var lite inne på hotel C4 , men det känns inte helt rätt. Mejlade Bäckaskog slott men de har inte svarat än, någon som vet något om Bäckaskog?

  • Paulinas

    Hej!

    Tack för hjälpen med mina hjärtan och för en trevlig kväll!

    Amy,
    Bäckaskog tycker jag är bra att ha med att göra. Sovit där med jobbet och haft en stor fest där, kan rekommenderas! Bra pris (kommer inte ihåg exakt), trevliga rum, bra personal och god frukost. Det kan nog vara något!

    Hur går det annars i planeringen för dig Amy??? Det var länge sedan man såg ett par rader från dig. Hoppas att planerna flyter på!

  • Paulinas

    Jo, så var vi ju och fotades i fredags. Visst, det var nervöst! Men ändå rätt roligt. Fotografen var bra, gav instruktioner och var väldigt naturlig. Kan rekommenderas. Eller ja, vi ska ju först titta på fotona innan vi säger något :) Vi ska välja vilka foto vi vill ha på torsdag (Hon skickar hem 20 minibilder) och sen tar beställningen ca en vecka. Hoppas, hoppas, att där är några bra iallafall!

  • Paulinas

    Vi var i Tyskland i lördags med min pappa och handlade vin och sprit. Superkul och trevligt. Vi var i bordershopen, men även två andra butiker som låg ett par mil in i landet och sen var vi i en by och åt middag. En tur till Tyskland kan verkligen rekommenderas. Bra priser och en trevlig utflykt.

    Jag vet att det är svårt att beräkna mängd, så jag skriver vad vi köpte till ca 60 pers så kanske någon kan få lite hjälpa:

    Mousserande (cremant d alsace) 14 flaskor
    Vitt vin (Lindemans Bin 65) 18 fl
    Rött vin (Jacob's creek shiraz) 36 fl
    Till efterrätten: 3 fl portvin och 3 fl sherry
    Till tårtan: 2 fl (liter) baileys, 2 konjak, 1 (liter) xanté, 2*2 whiskey
    Till festen: 3 liter absolut, 2 fl gin, 2 fl rom, 100 flasköl (½liter) (+ ett par flak i reserv), 24 cider (½liter), mer whiskey. Antagligen blir lite vin över. 24 redbull och sen ska vi köpa: cola, apelsin jucie, tonic, sockerdricka och givetvis massa alkoholfritt.

    Pappa (som är van festhållare) tyckte att det verkade rimligt och jag och jimmy också. Vi är 60 vuxna, men efter som lokalen ligger på landet måste ju en del köra. Vad tror ni? Hoppas att någon kan få lite tips kring "alkoholhandlelistan"!

  • Eruraina

    Paulinas:

    Var så god...!

    låter ju bra att fotograferingen gick bra. hoppas korten blev bra oxå..=)

    Hur mycket gick spriten på ungefär?=)

  • Min-Ah

    Paulinas och ni ni andra!
    Kul att fotograferingen gick bra!
    Så spännande! De blev säkert jättefina!

    Låter lagom med "drickat"!
    Vi fick en hel del över. men det är ju alltid bättre att ha för mycket än för litet! Så slipper man gå och vara orolig för att något skall ta slut!

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224