• Jupiter2

    Vänner Lund

    Jag var ute på stan idag och tyckte att många affärer hade glittriga skor... I och för sig var de flesta ballerinaskor utan klack. Men om du itne varit på stan senaste veckan så är det en idé att kolla. Det har kommit mycket nytt nu. Lycka till!

  • Jupiter2

    När man talar om trollen... Vi pratade om dig igår på vår fika, Röd-Brud. Undrade hur det var med dig.
    Jag förmodar att allt är bra! Du får gärna komma på våra fikor fast du är gift!!

  • Jupiter2

    Nu har jag på er inrådan skickat efter hindersprövningsblankett!
    Finns det någon lag på att alla som jobbar på Skatteverket måste ha en entonig röst? Bara undrar...

  • Jupiter2

    Nej, jag ringde till skattekontoret. De har blanketterna på hemsidan i pdf-format, men vi har ingen skrivare så jag ringde dem. Med hindersprövningen skulle det också finnas ett papper om efternamnsbyte.

  • Jupiter2

    Izunia: Tack! Jag har i och för sig redan varit inne och letat. Jag ahr ett helt annat spår nu. Har hittat lite dekorationer med Gerbera som jag sa på fikan. Kan man lägga upp en bild från datorn här? Ja, ja, det svåra är nu buketten. HIttar ingen som är som jag vill ha det med gerbera i. Har i alla fall lite småidéer, ska höra av mig till floristen snart och se vad hon tycker. (Hon kommer nog bara att sucka och tänla; nej, inte en brud till som ångrar sig...)

  • Jupiter2

    Vad bra att du hittade de skor du vill ha! Då är det bara jag kvar... Nej, lite frukost skulle smaka bra! Hejhopp och Glad Påsk!

  • Jupiter2

    Haha! Det är ju härligt med människor som måste tillrättavisa andra. Som svensklärare kan jag ju säga att man kan skriva både australiensare och australier. Den sistnämna är den senaste versionen medan australiensare anses lite gammalt. Ja, ja... Vår dator är paj så nu kan jag bara sitta på jobbet. Får se hur mycket BT jag hinner med.

  • Jupiter2

    Ja, det gör jag med. Dvs. puffar för fika och för flyttning av sidan... Jag kan väl i princip vilken dag som helst nästa vecka. Tror jag. Bestäm ni så kommer jag antagligen!

Svar på tråden Vänner Lund