Inlägg från: Vårbrud -06 |Visa alla inlägg
  • Vårbrud -06

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    yrvädret

    Superfin sida ni hade med rolig läsning och många fina bilder.

    Jag och david pratade om att vi kanske skulle göra en kort presentation av oss själva, vi får se. Vi skall inte lägga ut sidan till mer än de som fått inbjudningarna, därför tänkte vi att det skulle vara konstigt om vi skulle presentera oss, men samtidigt kunde vi ju haft ett litet kort på oss mm

  • Vårbrud -06

    själv gillar jag inte OS eler något sådant, håller mig rätt uppdaterad när alla bara pratar om OS på jobbet.

    Min tiara har kommit med posten nu. skall hämta den imorgon... spännande...

  • Vårbrud -06

    Va roligt princess att ni fick en överraskningsmöhippa/svensexa som passade er. Verkar som om ni hade jättekul!

  • Vårbrud -06

    Hej på er. Varning för detta långa inlägg..

    Idag kom Davids överraskningsfrieri(för er som inte vet har jag velat ha ett gå-ner-på-knä-frieri,men när vi förlovade oss -02 var det inget sådant. Har hoppats att jag skulle få uppleva det innan vi gifter oss)
    Ikväll hade David och våra vänner lurat mig att vi skulle gå på filmpremiär, med snittar mm. De sa att vi skulle klä upp oss lite festligare mm. Jag tyckte det var konstigt att vi skulle gå på bio så tätt inpå helgen. Fick reda på det i torsdags. Har misstänkt att han hade något pågång, men när han började prata om att vi skulle äta på Mcdonalds före bion hade jag köpt hela lögnen med hull och hår. Vi gjorde oss iordning och åkte till stan, stod tillochmed och väntade på våra kompisar som aldrig dök upp... efter en stund log David med hela ansiktet och då förstod jag att min känsla varit rätt från början. Han hade bokat bord på Fond längst upp på Götaplatsen där vi åt en helt otrolig trerätters middag.
    Bara min förrättkostade 175kr!! Jag fick lov att välja vilka maträtter som helst och jag fick olika viner som skulle passa till maträttena. David bjöd på allt! *fantastiskt*
    Efter nästan 3 timmar åkte vi hem. När jag öppnade vår ytterdörr var det röda rosblad utspridda i en lång gång som ledde fram till ett altare av blommor. Som bestid av tre gigantbuketter, med röda rosor, vita liljor, vita riddarsporrar mm. Där gick han sedan ner på knä och sa de magiska orden. Vi drack champange och skålade och jag passade på att fälla några lyckotårar.

    Vi passade också på att dansa lite salsa som vi lärt oss. Det var så mysigt. Skall strax gå ner till honom igen...

    Nu har vi blommor högt och lågt. I badrummet fanns en annan bukett, och på sängen låg också två röda rosor. Jag älskar blommor och blev helt till mig av de stora buketterna.. har aldrig fått så mycket blommor i hela mitt liv! Känns helt fantastiskt och nu ser jag verkligen ännu mer fram emot att planera bröllop.

  • Vårbrud -06

    Det var en jättemysig kväll som jag är glad för att jag fick uppleva. Roligt att det äntligen händer mig och inte alla andra...

  • Vårbrud -06

    Yrvädret

    Tack va gullig du är.
    För min del höll jag på Sverige, men hade givetvis tagit det bra om finnarna vann också. Är ju ändå halvfinne =)

    Jag och David har suttit och knåpat på olika efternamn nu på kvällen. Det är inte helt enkelt, men vi har nog en 5-6 namn vi kan tänka oss att heta. Skall ringa prv imorgon för att se så att de är godkänna att söka... tycker de verkar vara väldigt besvärliga.

    Hade gärna velat höra era åsikter, men vågar inte skriva namnen ifall någon skulle sno det...

  • Vårbrud -06

    MiNik

    Jo, jag ringde dem idag PRV. De kan inte lova att vi får något av namnen men de kan kolla upp att de är sökbara. Att det är någon idé att vi söker dem.

    FamiljenLind
    Beklagar... aldrig roligt när någon går bort.... *kram*

  • Vårbrud -06

    tjejer.. nu behöver jag mer tips och hjälp... vad skall ni göra mellan kyrka och middag? Vad finns det för bra uppehållssysslor vid minglet? Vi kommer ju att försöka ta kort mm mellan vigseln och middagen.

    princess, Eva Quirbash? Hette hon så?

    Vad hetter caprian mer? Vi skulle vilja ha en fotograf fast kanske inte under flera timmar. Skulle bara vilja ta några foton ute, resten tar vi själva. Tror ni de kan ta mindre jobb? Skriv gärna namnen så skall jag kolla med dem... vi är ju lite sent ute...
    Ju mer David sätter sig in i det här, destomer har han kommit på att han vill ändra.... fast jag är glad att han är med och planerar. =)

  • Vårbrud -06

    Charleston

    Tack för tipset. Vi har beslutat oss för ett namn nu, har två i reserv. Skall betala in pengarna denna veckan så att de kan börja behandla ansökan. Känns konstigt att tänka att jag inte skall heta mandorff mer... men det kommer nog att bli bra sedan ändå.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2