• Lillamilva

    Göteborg (med omnejd) 2007

    Dags för en tråd för alla oss som ska gifta oss nästa år...
    Fler än jag som är i startgroparna för den STORA planeringen?

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007
  • Jädissen

    stefans fästmö
    Det är tydligen bara orgeln de ska bygga om och vi gifter oss i februari nästa år är det tänkt
    Ska höra mer med dom imorgon....

  • Stefans fästmö

    Jädissen, hoppas det löser sig så att ni kan ha den kyrkan då! Februaribröllop, kul! Lite ovanligt! Vilken kyrka ska ni gifta er i? Vi gifter oss i augusti, fast just nu önskar jag nästan det var i februari, är lite otålig att komma igång ordentligt men planeringen, men det känns så tidigt än så länge... :-/

  • HarElis

    hej hopp =)
    här kommer en till som ska gifta sig (juni 2007) känns så långt borta vill göra allt nu har ni kommit långt? e inte så hemma på denna sidan än men det kommer la..
    vi har bokat kyrka och festlokal.. kock är fixad =)

  • Stefans fästmö

    Hallå HarElis, jaså du är från Gbg-trakten oxå? Välkommen hit! Den här tråden är inte lika aktiv som Sommar 2007-tråden än, men det kommer nog när det närmar sig...

  • HarElis

    tackar tackar jappz kommer från hisingen i gbg men vi ska gifta oss i halland det va där vi förlovade oss =)

  • Stefans fästmö

    Oh, vi ska oxå gifta oss i halland ju! :D Var gifter ni er? Vi ska gifta oss i Älvsåkers kyrka i Anneberg, norr om Kungsbacka. Jag kommer från Kba. När o hur förlovade ni er?

  • HarElis

    vi förlovade oss i ugglarp ligger ganska nära slöinge på ett litet berg vi har alltid semester där minst en vecka varje sommar å denna gång lurade min kille upp mig på berget för yatzy å mys till solnedgången men istället blev det frieri å champange å solnedgång ;) vi ska gifta oss i en liten mysig kyrka som heter eftra kyrka och ha festen i Heberg gud va långt detta blev :) när¨å hur förlovade ni er?

  • Stefans fästmö

    Åh vad mysigt med frieri i solnedgången!

    Min pojkvän friade i somras på natten efter min 25-års-fest, vi satt o pratade om framtiden o plötsligt frågade han "vill du gifta dig med mig?" jag sa förstås ja, helt överlycklig! :) Sen pratade vi om förlovning, det visade sig att han inte riktigt hade samma koppling som jag mellan frieri o förlovning, han hade tänkt att vi skulle vänta lite med det, men jag ville göra det direkt... Så kompromissen blev att vänta två månader, sen planerade vi dagen tillsammans.

    Vi tog med oss champagne o ringarna vi valt tillsammans upp till Masthuggskyrkan, satt på berget o tittade ut över stan, bytte ringar, drack skumpa o myste... Sen gick vi på vår favoritrestaurang. Det var en helt underbar dag! *ler vid minnet*

  • HarElis

    gud va mysigt det lät :) förstår att du ler vid minnet hehe vilken är eran favorit resturang *nyfiken* har du börjat fila på inbjudningskort än? ja funderar på att göra egna men e inte så händig direkt hm... har ni nått färgtema?

  • Stefans fästmö

    Restaurangen är El Toro Bravo, en tapasbar på Drottningagatan. Gå dit om du gillar spansk mat, det är sååå gott!! :) Man väljer 8 olika tapas o får tillräckligt för alla i sällskapet, oavsett hur många man är, o betalar 145kr per person. Dessutom jättegott rödvin!! :)

    Har precis fått reda på att de har catering o funderar faktiskt på att anlita dem till bröllopet! Vi hade tänkt ha buffé först men tapas känns ju kul o lite mer ovanligt, dessutom är det liksom "vår" restaurang... Vi var där första gången när jag fyllde 35 i somras, sedan på förlovningen och på vår 1-årsdag förra helgen.

    En kompis ska hjälpa mig att göra inbjudningskorten, det är jättekul för jag vill gärna ha lite mer personliga men är inte alls händig själv... Jag har börjat fundera på färgtema, det jag tänker på är koboltblå/ivory/silver, både jag o m2b älskar koboltblå. Tycker det passar bra i augusti oxå... Du då, har ni nåt färgtema?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007