• Lillamilva

    Göteborg (med omnejd) 2007

    Dags för en tråd för alla oss som ska gifta oss nästa år...
    Fler än jag som är i startgroparna för den STORA planeringen?

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007
  • Stefans fästmö

    hjärtat72: förstår ditt dilemma, själv kunde jag inte välja mellan mina 3 bästa vänner (o vill bara ha en tärna) så jag har valt min syster. Men det är ett svårt val! Ska träffa henne imorn, hon är hemma från sin dansskola i Skottland, ska fråga henne då. Så kul att se vad hon säger! :D

  • HarElis

    Stefans fästmö goppas att hon säger ja då :) ja hade blivit överklycklig om någon frågat mig om en så ärofylld uppgift... för mig va det lätt min syster vet int ens om hon "kan planera in" vårat bröllop ändå fick hon veta först så ja valde min bästa vän :)

  • hjärtat72

    stefans festmö...det finns ett jättebra ställe inne istan som heter nailteam,dit kan jag rekommedera dig att gå! de är jätteduktiga! 0)

  • Stefans fästmö

    hjärtat, tack för tipset, var ligger det?

    Harelis ja det hoppas jag! Tror det oxå... Jag började nästan gråta av rörelse när min kompis bad mig vara hennes tärna för två år sen... Blev inte att jag träffade syrran igår, hon kommer hit idag... Pratade med henne häromdan o då hade hon 1000 idéer om hur vi ska pynta lokalen, så hon är iaf väldigt engagerad... Hon frågade om hon kunde få nåt slags hedersuppdrag, jag var tvungen att hålla mig (Vill ju fråga henne face to face!) o sa nåt svävande. Undrar om hon anar nåt, men det verkade inte så... hihi! :D

  • Stefans fästmö

    Vi har fått inbjudan till Bröllopsförberedelse i Kungsbacka församling, 22 april! Jättekul!! Nån mer som gifter sig i Kba o ska dit då? :D

  • lillamyspysen

    Hej på er! Har ni plats för en till på denna tråden? Skall gifta mig i juni 2007. Har nästan bara hunnit bestämma datum och att vi skall gifta oss i gbg. Är det nån som känner till prisvärda men ändå fina lokaler för ca. 75 personer?

  • Stefans fästmö

    Välkommen lillamyspysen! Klart du får plats, alla är hjärtligt välkomna! :)
    Vill ni gifta er i själva Göteborg, eller lite utanför? Jag tex gifter mig i Kungsbacka, känner mest till lokaler där nere... Vad för slags lokal är ni intresserade av, tänker ni er catering o ta med egen dryck, eller?

  • Stefans fästmö

    Nu har jag frågat min lillasyster om hon vill vara brudtärna. Hon blev jätteglad o sa strålande ja! (Kändes nästan som att fira, satt där o tänkte "säg ja!") :D Hon frågade vad hon ska göra o vi pratade lite om möjlig klänning. Jag sa att vi inte kan betala hennes men att hon får välja helt själv vilken hon vill ha. Om den blir blå är det kul eftersom det förmodligen kommer ingå i färgtemat, men å andra sidan tror jag ingen kommer sitta på middagen och tänka "Herregud, tärnans klänning matchar ju varken inbjudningskorten eller dukningen, hur har de tänkt?!?" :D Eller? ;)

  • HarElis

    stefans fästmö
    gud va kul :) måste kännas skönt å ha fått klämma ur sig den frågan äntligen min tärna har en jättefin klänning som hon skall ha men har börjat fundera e sugen på att hon ska ha en annan så ja får väll glatt pröjsa (fast ja inte har råd)
    men tror inte heller någon skulle reagera om den inte ingick i färgtemat det e bara för min egna skulle ja vill ha det så ;)

    jo föressten vi ska gå ut å äta med killen mamma imorron å gå på konsert hon har fyllt år ska gå till eran favorit resturang måste man boka bord där?

  • Stefans fästmö

    HarElis: vad kul att ni ska gå dit! :D Det är bra att boka bord när det är helg o man är några stycken. Ring dem på 139335 o kolla! Berätta efteråt vad ni tyckte! :)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007