• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Vårbrud

    Håller tummarna!!

    Nu har vi fått vår monogram-stämpel iallafall. Det blev jättefint!!

  • yrvädret

    Hehe, jag har iallafall köpt min BH, ska ta med den till Eironora imorgon för provning.

    MiNik
    fika är super. Bara en fråga - var ligger Evas Paley?

    Förresten, idag har min älskling fixat cateringen till bröllopet. Är så glad! Och det blir inte så dyrt heller, ca 230 kr /kuvert (trerätters)

  • yrvädret

    Klisterbh-ar suger! Har testat det 1 gång och jag fick sitta och pilla bort klister som fastnat i småhåret på brösten en hel natt. Och då var huden fortfarande dubbelhäftande morgonen därpå... Skit, rent utsagt!

    Idag ska jag prova min klänning, jippie!!!!

    Och så fika med er, tjejer! Roligt, roligt!
    jag möter upp er utanför Evas Paley vid 17.30, då! Så kan vi byta telnr på plats, MiNik.

  • yrvädret

    Roligt att du följer med, princess! Fast jag känner ju dig; att du bangar en fika är en omöjlighet (om du inte jobbar då)

  • yrvädret

    Hej, hej - idag är det jag som är nattuggla. Fick ett samtal från T nu på kvällen (han är ute och dricker öl med sin bror) och har nu fått reda på att brodern och hans tjej kommer gifta sig nu i mars. Även om jag är jätteglad för deras skull så kan jag inte komma ifrån känslan av att de vill hinna före oss, bara för att de varit ihop längre. Kanske är sniket, men jag kan inte låta bli att känna det så. Det var lite så när vi berättade att vi skulle gifta oss i somras så blev de inte så superglada, och det tror jag beror på det.

    Bröllopet är iallafall 4 månader innan vårt så det lär ju inte inverka på vår planering

  • yrvädret

    Pust, nu måste jag börja göra något vettigt med mitt liv.
    Jag har ju tänkt att gå ner i vikt och har lyckats gå ned 4 kg iallafall med GI-metoden. Men nu funkar inte det längre, har den senaste månaden haft 5 ordentliga migränanfall och jag tror att det beror på att jag lagt om kosten totalt. Min hjärna klarar sig helt enkelt inte utan kolhydrater. Så nu får jag tänka om. Det positiva är att jag kommer kunna börja träna igen. Så på måndag ska jag köra aerobics. Har inte gjort det på jättelänge, men jag tycker det är så kul. Fast jag behöver nya skor. Mina är utslitna, och har knappt något stötdämpande effekt längre... Får skrapa ihop lite pengar av nästa löning, helt enkelt.

  • yrvädret

    Jippie! 6 månader kvar! Usch, nu börjar jag få ångest!

    Princess
    Vilka är det som snackar så mycket skit? Kan du inte bara skicka ut ett massmail till dem som gnäller och säga att det är ert bröllop och att det innebär att ni bestämmer, och eventuellt gnäll kan de ta och stoppa upp någonstans. Fast i lite finare ordalag. Tycker att det är så himla dålig stil att snacka skit! Vad har de med saken att göra - de behöver ju bara dyka upp som gäster och ha kul. Jag fattar inte deras problem!

  • yrvädret

    Suck. Var inne och kollade fass-registret och läste om yasmin (p-piller). Har hört så mycket bra om dem så jag tänkte att de kanske skulle vara nåt för mig. Och så självklart står det att "Yasmin bör inte användas av dem som har migrän med synrubbningar/synbortfall" jaha, där rök den idén...
    Hoppas verkligen att jag hittar ett piller som passar mig och som jag mår bra av. Fast å andra sidab kan jag inte sluta längta till den dag jag slipper hormonerna...

  • yrvädret

    Glada nyheter! Fick mail ifrån prästen i Råda församling och vi är inbokade! VI har alltså fått tag på präst (vet dock inte riktigt vem det blir av prästerna, men klart är att vi har en av dem) Det känns underbart! En stor sten har lyft från axlarna

  • yrvädret

    Ska JAG ringa ramonas?? De som är verkligen så superdupergulliga - och som jag gillar sååå otroligt mycket... NOT!!

    Ja, vad gör jag annars... Har varit sjukskriven hela veckan... är av någon anledning jättenere, typ i nivå fotknöl. Har haft mina migränanfall lite för ofta för vad som är normalt, är helt matt, ögonen gör ont - kan inte fokusera ordentligt, huvudet värker i övrigt, stel i nacke, axlar och rygg, illamående och mår helt enkelt p-ssigt! Ska till läkaren imorgon och se vad hon kan göra. Helt av allt vill jag ha remiss till röntgen så att jag kan göra en datortomografi av hjärnan igen, och remiss till sjukgymnast respektive massör för min stelhet i nacke/axlar. Får se vad jag kan få. Piller antagligen. Ett piller och du blir lycklig! Jippie! Bläää.... Tänkte jobba idag, fick vända i princip när jag kommit dit för att jag mådde så himla illa. Gôrskôj! Är det så här det känns om man håller på att bränna ut sig själv?? Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig längre än ett halvår

    Jag tvingade iallafall iväg mig till Eironora för en provning av klänningen. Hon hade klippt ut delarna nu och nålade in allt ordentligt. Klänningen kommer bli så underbart vacker - som en dröm. Min dröm, tihi! Något att vara glad över iallafall

    Så är det, jag kan ju ge er ett ungefärligt mått på hur jag mår: jag har inte kunnat sitta framför BT som jag annars skulle göra. Under de senaste 3-4 dagarna har jag max suttit 2 timmar. Har helt enkelt inte orken. Köpte en helt ny bröllopstidning imorse när jag åkte hem från jobbet (någon tröst måste man ju få) men har inte förmått mig öppna den förrän nu på kvällen.
    Livet suger verkligen ibland!

    Vårbrud

    Efter all min negativism - Lycka till med inbjudningskorten! I vilken färg blir de?

    Ska börja själv med mina, när jag orkar...

  • yrvädret

    HAr varit hos läkaren i fredags och fått lite hjälp iallafall. Ska till sjukgymnast för min nacke och fått bra migränpiller. Fick en helt underbar läkare som var jätteförstående. Ska dit på återbesök sen. Så nu ska jag bara prata med min chef och berätta hur det ligger till.
    Mor och far har varit här i helgen och det har varit jätteskönt - något annat att tänka på och kunna skratta och vara glad.

    Jag kan lugna alla med attdet ännu inte kommit ut någon ny svensk bröllopstidning - jag har övergett dem till förmån av bra mycket roligare och mer inspirationsrika brittiska och amerikanska magasin - som dessutom kommer nya varannan månad

    Jag får se om jag hinner komma till fikat - det beror som sagt lite på hur jag mår. Men jag ska självklart försöka!

  • yrvädret

    Och på brollopsbubblor.se ligger de på 100 kr/24 st + fraktkostnad (51 kr/ 1 kartong, 71 kr/2 kartonger osv.) Kostnaden är beroende på vilken flaska man vill ha. 100 kr för plain, 120 kr för brudpar/duvor, 130 för tårta etc.

    Köper man flera kartonger blir det betydligt billigare att beställa på nätet.

  • yrvädret

    semlann

    Välkommen! Du blir ju som en klon av mig och princessdiamond! St:a Birgittas + Bryggan under bron, menar jag

    Minik

    Vi är nog några stycken som ska köpa bubblor - frakten minskar ju, ju fler man beställer. Jag lär nog behöva 2-3 kartonger.

  • yrvädret

    Nu är jag helt borta. Condecco, vart?? Det finns ju flera! Har aldrig hört talas om Kopparmärra och Harry Hjörnes plats. Är det den Condecco som ligger på Kungsportsavenyn eller??

    Jag får se om jag kommer imorgon. Fick flimmer idag och har ont i huvudet nu ikväll och mår illa. Känner mig riktigt låg tyvärr. Ska jag aldrig bli bra???

    Jag ringer om jag inte kommer - eller inte hittar dit. Jag har vårbruds mobilnr.
    Princess - du hade fått nytt mobilnr eller? Kan du messa mig det så att jag kan nå dig?

    Kram

  • yrvädret

    Fick ett mail ifrån moderatorn på BT, där de skrev att de fixat sidan och tackade för uppmärksammandet

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3