• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Ta mig sjutton - jag snodde det första inlägget här för året! och det fyra timmar efter tolvslaget

  • yrvädret

    Det pirrar ganska mycket i magen nu när man kan säga att "Iår ska jag gifta mig". På något sätt var det en betryggande distans till händelsen när det gick att säga "Nästa år ska jag gifta mig".

    Fast å andra sidan väntar jag otåligt på att dagarna ska gå "Bara" ett halvår kvar nu!! Nu i veckan ska vi sätta oss och fixa inbjudningskorten på riktigt! Har ingen aning om hur vi ska formulera det, men det ordnar sig nog. Det är ju inte så att jag och min sambo är verbalt obegåvade

  • yrvädret

    Vårbrud

    Jag lovar att maila texten till dig iallafall! Tycker att det är väldigt svårt att veta vilken ton inbjudan ska ha. Formell eller informell, lättsamt eller högtidligt? Jag vill ju att gästerna både ska känna sig välkomna och 'hedrade' över att bli bjudna. Bröllopet ska vi försöka göra så varmt och välkomnande som möjligt, men samtidigt ha en elegans och en 'skimmrande' touch på det hela. (svårt att förklara men typ lite 'alvlikt').
    Jag vill liksom att hela bröllopet blir som en dröm - något utöver det vanliga. Jag är ju annars en praktisk och realistisk person som blir mindre och mindre romantisk för varje år så då vill jag att bröllopet ska bli extraordinärt...

  • yrvädret

    marstrandsbrud

    Då gifter vi oss på samma dag

    Fika 1/2
    princess
    princess_edition
    Vårbrud06
    Yrvädret

  • yrvädret

    Charleston

    Jag kommer designa min egen ring. Kommer att beställa den på Nordstans Guld. De har riktigt bra kvalitet på både guld och diamanter till ett inte alltför skrämmande pris

  • yrvädret

    Tjoho! Ibland har man världens flyt!! Var nere på stan igår med T och tänkte att vi skulle gå och titta på bröllopskläder till T. Bara kolla alltså. Vi hamnade på xxx (är lite dumt att skriva ut affärens namn här ifall att det skulle bli tokrusning) och tittade på lite Bonjourer och frockcoats. Vi har tittat där förut på en speciell typ av bonjour, jättesnygg i rätt färg och nyans - och de hade den. Så pratade vi med expediten och det visade sig att just den kollektionen inte gick att hyra utan var en köpekollektion. Kostnad 5500 kr. Suck, så himla förbannat trist... Just den utstyrseln hade varit perfekt

    I nästa andetag sa han (expediten) att denna kollektion var förra årets och att de från och med nästa vecka säljer ut den för halva priset!! Och att han kan göra ett undantag för oss och sälja den för det priset redan denna vecka. Och som genom ett under fanns T:s storlek och kavajen satt perfekt! Gissa om vi slog till direkt!!
    Det bästa är (förutom att vi faktiskt får outfiten med kavaj, byxor, väst och plastrong) att vi bara gav typ 500 kr mer än vad det hade kostat att hyra frockcoat!

    Tänk om vi hade väntat en vecka på att åka ned och titta - då hade den inte funnits kvar och dessutom hade vi fått hyra ett av de 'fulare' alternativen. Men så som det är nu har vi gjort ett jätteklipp!!!!

    Nu ska jag gå och kolla på Breakfast club...

  • yrvädret

    loppalina
    Lycka till och ha det underbart!! Glöm inte att säja "JA" på rätt ställe bara

    HanOchJag

    You´ve got mail!!

  • yrvädret

    Trollvinter

    Om du ser det här: Lycka till imorgon!!

  • yrvädret

    Nu är det snart dags för både trollvinter och loppalina... Undrar hur de känner sig? Jag måste säga att det är inte utan att det fladdrar i magen - tänk nu har det börjat! De första i vårt BT-gäng är påväg att förverkliga alla drömmar, allt planerande och all förväntan och oro.... Pust - hur sjutton ska man klara av sin egen dag utan att sjunka ihop av ren utmattning?! (Eller kan det vara så att vi BT-tjejer håsar upp oss något enormt, planerar ut- och in på oss, för en ganska omärkvärdig grej? Fast å andra sidan VILL vi nog hålla på och förstora den här dagen till det oförglömliga eftersom det onekligen är en av de största dagarna i våra liv. Hur var det DR. Phil sa; en av de mest avgörande stunderna i vårt liv...)

    Loppalina och Trollvinter
    Lycka till och ha det underbart!!
    (vi förväntar oss en fullständig reodgörelse nästa vecka)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3