• Amy1
  Äldre 23 Nov 08:28
  79116 visningar
  792 svar
  792
  79116

  Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

  Hej!
  Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

 • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
 • Marie0­6
  Äldre 28 Nov 08:48
  #0

  Ingen Joakim denna helgen heller... han har jouren så han har fått jobba mycket.. han saltar på Malmös gator och gå gator... så är ni där nere kan ni juh skänka en tanke till honom.. =)

  Söndagens julskyltning var väldigt mysig.. lagom med folk.. lite tomtar.. julmusik.. bodar och karuseller. Mamma o pappa åt julmat här o äntligen har mamma funnit lugnet i min lägenhet... nu har jag verkligen börjat få ordning... till och med satt blommor på min lilla uteplats.

 • Gumsig­os
  Äldre 28 Nov 09:12
  #0

  Låter jätte mysigt Marie!

  Nu har jag äntligen fått pris på min o dotterns klänningar, min kostar 80$ och Julias 50$. Vet inte vad frakten ska gå på, men om det är nån mer som är sugen kan vi köra ihop o dela på frakten.

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 09:19
  #0

  Fruerlandsson,

  Nu funkar länken. Den kronan där var är faktiskt väldigt söt! Jag hade dock tänkt mig en ganska enkel och lång och smal (typ som en prinsesskrona), men det verkar svårt att hitta. Jag sparar länken ifall att! Tack för tipset!!

  Marie,
  Ja, visst var det mysigt med julskyltning!Och efteråt åkte vi till Grytskyrka på gudstjänst. Vi ska ju gifta oss i gryt!

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 09:20
  #0

  Det var första gången vi var inne i kyrkan och måste säga att den var jättesöt. Vi kunde se oss själva gå upp för kyrkogången :)

  Och så är där en så fin kyrkotrappa, längtar till pingst!!

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 09:22
  #0

  Gumsigos, ni verkar ha haft en jättemysig helg ju, kul!

  Jag och jimmy ska till köpenhamn nästa helg, längtar dit! Jag och ett gäng vänner var där i lördags också, men vi gick inte på stan utan åt middag och gick på balett (romeo och julia) på den kungliga teatern, kan varmt rekommenderas!

  Var ni inne i någon bruldklänningsaffär?

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 09:22
  #0

  Och kul att ni har hittat ett ställe som ni gillar!! Grattis eller vad man nu säger!

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 10:24
  #0

  Det här med träffen på tisdag (29:e), vi pratade lite om att ha den hemma hos mig och ses lite senare (typ 17.30), men för mig går det bra även på house of bagels. Bestäm ni! Det beror kanske lite på hur många som kommer...

 • Gumsig­os
  Äldre 28 Nov 10:38
  #0

  Paulinas: Tack, känns så skönt me lokalen, sen har vi bestämt att vi ska ha honnörsbord, kändes enklast o bäst så, men vi vet inte vem som ska sitta där förutom vi. Mina föräldrar o hans pappa/nya kommer nog inte vid middan, liksom hans farföräldrar... så det blir vi o hans mamma kvar som inte e så rolig ;)

  Vi tittade in på Lillys men de har inte så mycket, det va tänkt att ja skulle prova, men ja brydde mig inte om det. +++ att vi hörde på rix (skrock) att man inte skulle klä ut sig till brud i fredas för då skulle man inte bli gift.... så det va ju tur... :D

  Just nu går tankarna till fotografen, som vi inte bestämt än. Hade gärna haft en hobby fotograf så vi själva kan fixa bilderna.

 • Marie0­6
  Äldre 28 Nov 10:39
  #0

  Isåfall om vi är hos Lisa... kan vi väl titta ner hos mig... vet att många e nyfikna hur det ser ut....

  Nu fattas bara soffan och lite mattor... sen är jag helt igjordning... soffan kommer denna veckan..

 • Paulin­as
  Äldre 28 Nov 10:41
  #0

  Absolut kan vi ta det hos dig marie! Vi kan ju äta på ett ställe och fika på ett annat! :)

  Är det fortfarande inflyttningsfest den 10:e?

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!