• Amy1

  Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

  Hej!
  Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

 • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
 • Paulinas

  Vad roligt med din soffa Marie, längtar till man får sitta i den! :)

  Kul med IKEA, hoppas att du hittar lite kul!

  Jag skulle gärna vilja träffa dig idag, har ju din kalender! :) Jag är hemma kl 17 pch sticker på möte kl 17.30, försöker nå dig där emellan, eller när jag kommer hem från mötet, ska ju bara lämna kalendern ju!

 • Marie06

  Paulinas Jag är hemma... jag tar Ikea i helgen istället... ska jobba extra inatt så jag tror jag tar det lite lungt idag istället.

  Det blev jättefint.. nu ska jag snart gå till Åhlens o titta efter nån fin duk och lykta att ha på vardagsrumsbordet... vill ju ha mitt bruna tema..

  Vet du var man kan köpa posters att ha som tavlor? Tittade lite på Gallerix men jag tyckte inte där var nåt skoj...

 • Paulinas

  gallerix har kataloger med super många bilder som de kan beställa hem, det har vi gjort ett par gånger! Åhlens har ett basutbud, men vi har köpt två bilder till vardagsrummet där som vi är nöjda med. Man kan hitta en del tavlor (ej postors) på hemtex och andra prylaffärer också, mycket fint! Men håller med om att det är lurigt med tavlor, det är ju dem som gör ett rum och man vill gärna att de ska vara personliga samtidigt som de passar in i rummet...

  Ska köpa mina sista guldramar idag på maxi och sen ska "väggen" upp! Kul!

  Då kommer jag ner om någon gång under kvällen!

 • Marie06

  åååå nu har jag varit och stor shoppat... massor av små grejor... på Åhlens.

  Köpte en liten sak som tack till dig också Paulinas... du e så go som gjort min kalender fullständig.. du ska också känna av att det närmar sig jul...

 • Paulinas

  Gallerix tar inget extra för att beställa hem, priserna är ungefär som på deras bilder i affären. Man brukar få låna hem kataloger över bilder så att man kan bestämma sig i lugn och ro, super!

  Du är snäll du Marie, lite julkänsla är aldrig fel! Lite höstväder idag med regn och rusk, vill ju ha snö och julkänsla!!
  Vi ska ha till köpenhamn på lör, hoppas på julkänsla då! och lite romantik...vi förlovade ju oss i köpenhamn förra julen :)

 • Paulinas

  Hoppas att det går bra för Gumsigos, första dagen på nya jobbet!!

 • Marie06

  Hoppas verkligen att nervositeten släpper Gumsigos.. vi vet att du klarar det...

  Läste på Mats dagbok att han har kört motorcykel i Thailand.. ååå lät så underbart... och sen är där jättevarm... han är brun som pepparkaka me :)

 • Marie06

  Tror jag ska fråga dem på Gallerix om jag kan få låna några böcker med mig hem då... lite skönare att titta som du säger i lugn o ro..

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!