• lillsmurf

    Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar

    Vår tråd är avstängd för svar! Så jag skapar en ny!

  • Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar
  • Antonia

    Hetta, Du får gärna hälsa på på FL och hålla kontakten där, ni andra som oxå har profil där får mer än gärna höra av sig. Jag heter Memmi på FL. Har börjat föra en dagbok så man kan själv gå tillbaka ohc titta hur man mådde i olika veckor. Ska leta upp dig.

    Lillsmurf, tack snälla för länken. Extremt jobbigt när inte sökfunktionen fungerar, har ju varit så jättelänge.

  • MalinF

    Ojoj, här händer det saker!
    Grattis Antonia, hoppas att du börjar må bättre snart!

    Själv åker jag på bröllopsresa nästa vecka, det blir en jorden-runt-resa med stopp i Singapore, Shanghai, Kalifornien och amerikanska östkusten. Avslutar med att gå på kompisars bröllop i Boston innan vi åker hem efter 5 veckor på resande fot.

    Dagen efter vi kommer hem så ska jag tenta (neuropsykologi, jippiii...;)) och på måndagen så börjar jag på medicinsk vetenskap på universitet. Japp, jag kom in och kommer att vara tjänstledig på deltid hela nästa läsår. Ska bli så kul att läsa igen, särskilt som vi ska ha en hel del klinisk praktik!! :D Så det lär nog inte bli några barn här än på ett bra tag, skulle jag tro.

  • Emilia

    Antonia - GRATTIS! Man kan inte annat än att bli lite avis. Så underbart för er! Kommer nog titta förbi på FL, även om jag ännu inte har någon inloggning där... men det kommer.

    MalinF - Underbar resa... verkligen en smekmånad! :) Hoppas ni får det härligt.
    Och grattis till studierna... kul kna jag tänka.

    //Emilia

  • Antonia

    Känns så roligt att vara tillbaka och att ni kommer ihåg mig. :)
    Tack för era gratulationer.

    MalinF; Tack, illamåendet kommer och går hela tiden men just nu känns det bra. Wow va härligt med honeymoon jorden runt! Va skönt att bara komma bort och så länge oxå då hinner man med lite mer än vanligt. Förstår att det inte blir barn ännu när du ska plugga men det är väl ingen direkt brådis. Speciellt inte i Sthlm, känner mig rätt ung som ska bli mamma men det är himla mysigt oxå.

    Emilia, du får gärna komma förbi på FL och säga hej i gästboken eller något. :) När hade ni planerat barn efter bröllopet eller har ni tänkt vänta ett tag till? Blev nyfiken på Solo där din fästman är med, vilken sida var han på? Tänkte tjuvkika i affären nämligen. :)

  • Sep brud

    Antonia, grattis!!! Oh vad roligt, jag håller med lillsmurf, ni har ju hela livet på er att gifta er. Det kan ju vara nog jobbigt att bara ta hand om sig själv.... När du är mammaledig sedan så kanske det blir lite tid över för planerande.... GRATTIS än en gång!!

    Jag skulle gärna ses på en träff snart. Någon som kan på måndag eller tisdag nästa vecka??

    Var och prövade klänningen i helgen, oh vad den blir fin, sömerskan ha dock bara trocklat (eller vad det nu heter) ihop blixtlåset så att jag både kan gå upp och ner utan panik....

  • shalimar

    Antonia - GRATTIS!!!!! Wow, det var inte direkt väntat! Men oj vad kul!

    Jag skulle också jättegärna ses nån gång snart, MEN - v åkr till Fagersta idag och kommer inte hem förrän nästa torsdag eller fredag (21 eller 22 juli). Men efter det så är jag gärna med på en träff!!

  • karenina72

    Hej på er alla!

    Det var länge sedan jag tittade in här! Nu för tiden häckar jag mest på Familjeliv - jag är nämligen också gravid!

    Upptäckte det på bröllopsresan, med andra ord var jag gravid redan när vi gifte oss fast jag inte visste om det då.

    På FL har jag samma nick som här, och jag misstänker att vi blir fler härifrån som så småningom letar sig över...

  • lillsmurf

    karenina72 - jätte stoooort grattis till dig med tjejen! Vi kanske ska kalla tråden BT-träffar Stockholm på tjocken! Istället

Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar