• lillsmurf

    Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar

    Vår tråd är avstängd för svar! Så jag skapar en ny!

  • Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar
  • lillsmurf

    Hm... verkar som om jag inte kan i vilket fall som helst imorgon!

  • Popcorn

    Jag skulle som vanligt vilja träffas men eftersom vi ska träffa vår vigselförrättare i morgon kväll så går det inte för min del.

    Annat nytt: I lördags beställde jag efter mycket om och men min bukett och det blev ju inte alls så som jag hade bestämt när jag var ute med min tärna för någon vecka sedan och tittade! Jag har ändrat mig oräknerliga gånger vid det här laget men nu är det i alla fall det här som gäller - en rund, tät bukett av vita nejlikor som bas med inslag av vit freesia (med ljusgröna knoppar), vit gardenia, en ljusrosa germini, några aquarosor (ganska starkt rosa), ceriserosa elegansnejlikor och fontängräs (ljusgrönt och väldigt skirt. Över denna mycket runda bukett ska det gå några strån av björngräs. Stjälkarna ska vara synliga och som handtag binder de vita sidenband blandat med rosa sisal (färgade kokosfiber). Tärnan ska inte ha någon bukett utan en armledsblomma vilket jag tror blir jätteläckert.

  • Skrutthumlan

    Hej på er alla!

    Kan inte heller komma...Har tokmycket att göra denna veckan och på torsdag drar vi till tyskland för att handla allt dricka!

    Ha det så bra i solen så länge!

    Kram
    Skrutt

    Ps. Popcorn...Christel har fortfarande inte hört av sig...

  • Popcorn

    Hmmm... jag träffade henne i går och då sa hon faktiskt att det var någon som jag känner som hade hört av sig (jag antar att du nämnde mitt namn, eller?). Hon sa då i förbigående att hon fortfarande satt och knåpade på prislistan, så det kan ju vara en anledning till att det tar tid att få svar. Men hon har varit seg att svara på en del saker till oss också så en liten påminnelse om förfrågan per mail kanske inte är fel. Har du mailat tidigare förresten? Jag skickade ett mail för ett tag sedan som trots frånvaron av felmeddelande aldrig kom fram, vilket kan bero på att hon håller på att bygga om sin hemsida (och kanske också byter internetleverantör som kan påverka åtgången till mailen).

  • Emilia

    Jag hade blandat ihop datumen. :( Kan tyvärr ej ses denna vecka. Fullt upp. Ska till Göteborg på fredag och jobbar varje kväll/natt fram tills dess... så tyvärr tjejer, får bli en annan vecka.

    /Emilia

  • Skrutthumlan

    Popcorn

    Japp, jag nämnde ditt namn
    Jag tror iofs inte att jag kommer att ha råd med henne hur som helst...

  • Popcorn

    Lillsmurf och Skrutthumlan: Ni två har fått mail om "ni-vet-vad-hemligheten". (Sorry ni andra som kanske inte förstår, men jag vågar inte skriva mer här eftersom det finns folk som inte ska veta som kanske kollar här ).

  • Skrutthumlan

    Popcorn

    Som jag svarade på hotmailen.

    Suuuuuper fint!!!
    Han kommer att bli sååå glad!

    /Skrutt

  • Emilia

    Min m2b är med i senaste nummret av SOLO. ;)

    Inte sett artikeln själv ännu, men fått höra på omvägar att det är nyaste nummret som gäller.

    /Emilia

Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar