Visa era bröllopstårtor! :)
Är lite nyfiken på vad alla ni gifta har haft för tårta. Lägg gärna in en bild och skriv vad det var för smak så jag får dreggla lite ;)
Vår var en moussetårta med smak av vit choklad och passionsfrukt.
Är lite nyfiken på vad alla ni gifta har haft för tårta. Lägg gärna in en bild och skriv vad det var för smak så jag får dreggla lite ;)
Vår var en moussetårta med smak av vit choklad och passionsfrukt.
Den här hade vi:
Alltså, ibland hatar jag att internet och google finns....det var bättre förr! Nu kan man sitta och surfa och googla om ALLT och bröllopstårtor finns det ju tusentals bilder på. man hittar en fin man är nöjd med, men sen sitter man och googlar mer fortfarande och hittar en finare, och sen en finare...och en finare....
till slut vet man ju inte vilken man ska välja
Så, jag hade en favorit jag hade tänkt mig (har postat den i tråden tidigare), men hittade 2 andra nu.
Här är dom:
Cupcake tårtan, om jag nu väljer den, då ska jag be konditorn göra små bakelser (röda och svarta) istället för cupcakes. Men egentligen tycker jag att den "traditionella" tårtan är finare.... Men det är lättare att dela ut en bakelse än att skära en tårtbit till 450 gäster.
vi kommer ju bara vara 42 stycken max 43 om alla kommer så klart. till festen så jag är inne i ett dilemma just
Tanke på om man köper en stor tårta så blir det ju massa man får kasta? vill ju ha en fin tårta :)
Vi gifter oss i maj och då är det ju vår och då tänkte vi ha något vårtema så jag funderar på vad för slags tårta man kan ha
färgtemat vi har är grönt, silver vitt och kanske blått.
Du behöver ju inte köpa större tårta än du behöver.
Du kan få en trevåningstårta men bara att varje våning är lite mindre än om det ska räcka till 60-personer liksom
Man beställer ju tårta efter hur många personer som ska äta.
Sen kan ni ju köra den amerikanska varianten också. Att ni tar bort översta tårtan om ni har våningstårta, och sparar den till er årsdag. Om man packar in tårtan i flera lager plastfilm och fryser in den så klarar den sig ett år i frysen. Man tinar långsamt i kylskåpet sen