Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Bildtråd - "Mulliga" brudar

    Hoppas den här tråden får vara en besinnad och sansad tråd-senast jag såg en tråd där någon skrev om mulliga brudar, blev det ett oherrans liv-eftersom definitionen av vad man menar med mullig var högst skiftande.

    Menar du i själva verket enbart rejält stora/tjocka/överviktiga/feta kvinnor, eller menar du alla som inte känner sig modellsmala? För det kan nog varabra att veta-om inte annat så kanske alla bilder från vanliga tjejer som inte är fotmodeller kan välkomnas?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    MeaJ skrev 2013-02-05 18:20:21 följande:
    Jag skulle aldrig säga att någon är rejält stora/tjocka/överviktiga/feta kvinnor som du skriver.
    Jag menar att jag inte se modellbilder där största storleken är 34. 
    Alla som känner att klassas som mullig är välkomna med bilder på sig själv. 
    Sommarbrud 2013
    Nä, det är därför det är så bra att veta hur just du menar!

    jag själv tycker att mullig är ett ord man använder när man vill att det ska låta lite mysigt och rart, fast där kan rymmas allt från den som bara har något extra trivselkilo. (jag blev kallad mullig av en väninna när jag gått upp från 49 till 56 kilo, och i samma veva sa en kille "fan vass fet du har gått och blivit" för att använda mig själv som exempel) När jag hade genomgått en massa IVF:er skenade min vikt så jag hamnade på BMI "fetma" och då kände jag mig inte mullig utan fet. Numera är jag på BMI "övervikt" och tycker att det passar bättre att kalla mig mullig nu än det gjorde när jag vägde 20 kg mindre, och även när jag vägde 16 kg mer. Men det är ju enbart min egen definition.

    Det gräsliga rent BT-mässigt, var ju att det blev massor av missförstnåd och fullt bråk sist det begav sig och faktiskt var det flera av de lite "för smala" som fick rejält med skit. Det var SÅ onödigt, så därför ville jag stämma i bäcken så att säga.

    Jag tycker nämligen att det är i högsta grad sunt och viktigt att vi får se bilder på kvinnor av skiftande längd och vikt som alla kan vara fina i sina kläder. Vi lever i en värld som är HELT bortom all besinning när det kommer till kroppsideal. Så jag hejjar på dig och din tråd!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    stormhelen skrev 2013-02-05 18:36:01 följande:

     



     


    Stormhelen, jag brukar inte vara i klänningstrådar och kommentera-men vilken otroligt vacker klänning! Jag svimmar! Och den sitter ju som gjuten. Jag tror nog du ska låta bli att gå ner fler av de där 12 kilona, för som du ser ut på den där bilden så sitter ju klänningen som en smäck och du har en mycket fin figur-tycker jag. Allt blir inte alltid bättre för att det blir mindre av det...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    PiaB, jag älskar att du gillar färg! Det är så roligt när folk vågar synas lite och låta det spraka lite om livet. Och du vet att jag hejjar på dig med med resan mot vart du vill vara med vikten.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Jag har också explorer och brukar kunna lägga upp bilder utan problem. OM det inte funkar för mig, så är det vanligen för att bilden är för stor. Väljer jag "rezise picture" och laddar upp igen funkar det.

    Passar också på att påminna om funktionen att när man citerar någon som har bilder med, kan man både klippa i texten och ffa förminska bilderna. Klicka bara på bilden och dra ner den. På så sätt blir de här bildtrådarna väsentligt mer lättlästa.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Åh vad roligt det är att få se alla fina glada brudar! Skrattande Jättevackra är ni allihop!

    och jag skulle vilja säga lite tvärtom mot några kommentarer och nu menar jag detta på det allr mest positiva vis man kan tänka sig: jag tycker det är underbart att se helt normala kvinnor som visst ser ut att vara storlekar över 34-36 och SÅ himla snygga! Jag menar, jag skulle nog visst gissa på 40-42 för flera stycken ,men inte för att jag tycker det är "stort", utan för att det ju finns lite kurvor, fattar ni? Ni bevisar att en 42:a  och större inte betyder "stor och fet" utan att man kan vara glad och nöjd och lycklig, omfamna sitt jag och vara stolt över sin kropp och sina kurvor! Vad man ska väga och vilken storlek man ska dra står ju såklart i reltion till hur lång man är också, men vi kanske kan börja använda den här tråden som lite bevis för att man kan få känna sig både fullt normal och strålande vacker även när man drar större storlekar än 34-36 som sagt.

    Återigen-grattis alla vackra kvinnor-ni strålar!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Fru Polack skrev 2013-07-05 18:29:21 följande:
    Nu har jag klänning&%## som profilbild. Ser jag ut som en tunna i den?
    Jag ser inte din bild, vare sig som profilbild eller i galleriet. För att den ska synas i galleriet måste du välja att göra den synlig för alla medlemmar, eller för alla, alternativt medlemmar i din adressbok.

    För att visa bilderna i en tråd måste du oftast lägga in dem direkt rån datorn och då behöver du antaglien förminska dem först. Funkar inget av detta ska du höra av dig till supporten på forumet för att få hjälp.
    Det verkar btw vara ett väldigt strul med bilder och BT just nu.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Chicita skrev 2013-07-11 19:46:52 följande:
    Din syster behöver glasögon Tungan ute

    Inte bästa bilden kanske. Men på sin höjd kanske du skulle behöva något som slätar ut lite under (typ "hålla in fläsket underklänning" men kanske inte så stark - för tjock är du absolut inte)
    Jag tycker nästan att klänningen ser för stor ut eftersom den veckar sig som den gör. Så min tanke om något utslätande är mest för att hindra klänningen från att "haka upp sig" 
    Utöver det, med risk att framstå som vådsbenägen, så skulle jag gärna uttrycka min känsla inför din systers uttalande genom att säga att den som kläcker sådant själv riskerar att få gå några dagar med vad man brukar kalla en blåklocka väl synlig placerad mitt i nyllet. Och med tanke på omständigheterna skulle jag inte tycka så värst synd om den personen-även om det råkar vara olagligt att slåss i vårt land. Ibland förtjänar man fasen en smäll.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Bildtråd - "Mulliga" brudar