Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan
    Ebbaa skrev 2013-02-19 21:59:34 följande:
    Lite synd man kan inte se taket och kronorna på bilden, det är som en bred guldlist med belysning innan taker och sedan är taket vitt med breda ljuskronor i guld.
    jodå, det går att svänga runt uppåt :) såg ju superfint ut och vad fina stolar det var också. 

    Nu har jag beställt underkjolen (kanske redan berättade det) börjat kolla med ebaysäljare om hur snabbt jag får näbbklänningarna om jag beställer nu, köpt noter till ingångsmusiken och skickat till kantorn samt bestämt vilka psalmer vi ska ha, och så är det bara tonåringarnas skjortor kvar nu då :) känns fint!
    VI20130831 skrev 2013-02-19 21:50:18 följande:

    Ebbaa, wow vilket flyt!!!


    Ja det ska bli mysigt..Enda kruxet just nu: Vigsel kl 12, HUR ska man hinna med både hår, smink och fotografering innan? Sen är det långt mellan kyrkan och mingellkokal men det valde vi till sist att strunta i!


     oj det låter som att du får gå upp tidigt, men visst går det väl. hur lång tid tror frisören att hår och smink tar? 2 timmar? du bör nog vara där och fixas runt 7 senast, låt säga att ni är klara till halv 10 med påklädnad, och sen har ni 1,5 timme att fotas? Men det är ju i tightaste laget. Ni kan inte ändra vigseln till senare? 
  • Principisessan

    Åh vad roligt att läsa om ert bröllop, tack för att du delar med dig :) har ni några bilder?

    fick förresten nyss ett "jag tror jag snart blir sinnessjuk"-ryck och kände att jag orkar inte med en massa krångel med näbbklänningarna, jag kom ju på alldels för sent att jag ska beställa och alla säljarna på ebay som jag pratat med tar extra betalt för snabb leverans, vilket i sig är inget konstigt, men jag får trots den snabba leveransen vänta en månad, och då hinner vi väl inte kanske få dem, alternativt ändra oss om de inte blir bra.

    så nu har jag hittat klänningar på halens för 379kr st, byter ut bandet i midjan till grönt och syr på ett par lager tyll, så blir det, trots lite pyssel, det jag tänkt mig och inte behöver jag bli ruinerad heller :) Så nu är det bara skjortorna till tonåringarna, sambons ring och ja, en caketopper som fattas :) känns som en sån befrielse att ha klänningarna klara

  • Principisessan

    måste bara visa. Kärade ner mig i caketoppers på etsy.com men priserna runt 1000 kr kändes tvärtom inte alls som något jag hade tänkt mig för ett brudpar på tårtan. 
    Så jag tog ungarnas lera, lite ståltråd, lite färg och fick ihop denna ikväll. Dne ska väl putsas och fixas med lite men tyckte den var så himla söt så vi kommer nog ha den på vår tårta sen.




     
  • Principisessan

    ebbaa: vad sött med resväskan! tyckte faktiskt att det var lite väl, alltså visst. Behöver man inte bry sig om kostnaden, varför inte, men för mig var det mer än dubbelt mot vad jag hade tänkt med utlägg för ett brudpar på toppen. så det blev ju billigt och personligt att göra en själv :) 

  • Principisessan

    Hn ska ha en 4,5 mm bred vitguldsri g. Enkel, lätt rundad och väldigt klassisk, inga krusiduller alls :)
    Jag har den som finns på profilbioden, den med en stenär förlovningringen och den med små stenar är vigselringne som snart får sitta på fingret. :) ni då? Har ni kikat på ringa ännu?

  • Principisessan

    Jeanette08: välkommen till tråden. Förstår att det är svårt att välja hur stort det ska vara. Eftersom vi var så säkra på hur vi vill ha det blev ju inte det något större huvudbry för oss. Detaljer som kläder, färger och blommor var desto svårare att kunna bestämma sig om :) börjar bli klara som tur är.

    ni kan ju ha bara 20 pers eftersom ni ändå har en större fest året efter, eller väljer ni bort de närmsta vännerna dom ni helst ville ha med då?

Svar på tråden Vi med små bröllop