Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Vi med små bröllop

    Innergård låter ju mysigt. Frågan är hur det är med alkoholtillstånd o gnälliga grannar ev? Är ni inte så många så borde det ju inte vara någon större fara dock.

  • Principisessan

    Jo då.. Vi har klart med hindersprövning och efternamnspapper, Kyrkan klar, lokalen (biblioteket) är bokat för vårt afternoon tea. Fotograf klar som är en kompis, en annan kompis är make up artist så hon sminkar. Frisör bokat och även hotell. Mina ringar är klara o till nästa löning tänkte vi ta hans ring. Bådas kläder är klara samt skor. Det som återstår är barnens kläder, barnens skor, bokning av restaurang och så letar jag med ljus och lykta efter en solosångerska, vilket visat sig vara svårare än vad jag trodde. Sen tror jag inte det ska vara nåt mer... 2 månader till dagen D

  • Principisessan

    Ja faktiskt! :) jag har ju varit gift en gång förut och med fascit i hand så är jag helt fel person för ett stort bröllop/fest när det gäller mig själv. Jag älskar att pyssla och hjälpa till med andras strörre tillställningar, men när det kommer till mig själv då är litet och intimt mer min melodi. Annars förvandlas jag bara till nåt planeringsmonster som är helt omöjligt. ;) Nu känns det som att allt som behövs fixas tagits lite pö om pö.. Kämns jätteskönt och planeringen har varit bara kul och stressfri.

  • Principisessan

    Fick idag tag på solosten jag föll för först. Hade blivit något knas så mitt mejl inte kommit fram men nu så :) vad skönt, kändes lite hopplöst där ett tag att hitta någon som kunde sjunga. Här har ni ett smakprov om ni är nyfikna

  • Principisessan

    Jag tänkte att om de vill ha 3000kr så måste jag verkligen fundera på om det är värt pengarna, att det ändå "bara" är en låt. Så när ja fick veta vad det kostade då kändes det ju hur bra som helst :)

Svar på tråden Vi med små bröllop