Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Vi med små bröllop

    jeanette: vad fin! vad fick du ge för den? 

    och tack för alla grattis tjejer :) Det är ju helt underbart att gifta sig, ni har en härlig dag framför er :) 

  • Principisessan
    Jeanette08 skrev 2013-04-08 21:30:01 följande:

    Den kändes helt rätt när jag provade den och alla andra klänningar har jag jämfört med just den. Jag kommer använda den utan underkjol, sticker ut lite mindre då och då passade den mig mycket bättre.


    Tror att det ej är någon underkjol på bilden...


    Den gick på 4800:-, så för en helt ny Lillyklänning så var det jätte bra pris, menjag som trode att jag skulle lägga max.2000:- för en klänning. Känns det rätt så gör det :)


    Ska tillbaka till Lilly sen och prova skor också.


    men det var ju väldigt bra pris, även om det såklart är mycket pengar. Det drar ju så fort iväg. 
    Hoppas du hittar några fina skor :) Lily har en del fint såg jag förut på deras hemsida iallafall
     
  • Principisessan

    Ja det är ju en slant. Oftast är det ju just så,att de skor som kostar lite mer även är skönare att gå i. Mina köpte jag på ebay för 250kr och efter en stund med dem på så var de ju inte så sköna, men vi hade ju ingen fest så det gick ändå an. När vi gick ut o åt på kvällen så bytte jag skor dock

  • Principisessan

    vad smart! själv tänkte jag köpa gelinlägg och ha under trampdynan, men glömde dessvärre bort det. Det brukar annars vara rätt skönt om det är klackar. 

  • Principisessan

    jo så är det ju, jag ville ju ha ett par "mary jane pumps" och hade svårt att hitta några utan skyhög klack och platå. Tillslut hittade jag ett par som dock kostade 2400 kr plus frakt, och jag tyckte väl att det var lite väl saftigt med tanke på att klacken inte var exakt så som jag tänkt mig (lite för tjock) 
    så då kollade jag på ebay och hittade dessa gräddvita i satin och tänkte att äh, funkar de inte så har jag bara gjort av med 250 kr.

    Dock funderar jag på om man inte kan ta och färga dem. Om de vore i en annan färg så kan jag ju ha dem till någon fest någon gång. Är bjuden på bröllop i sommar och då vore det ju kul att kunna använda dem  

  • Principisessan
    VI20130831 skrev 2013-04-15 21:00:59 följande:
    5 månader kvar, känns ju som ett bra atg men tiden går fort....Ska göra några småändringar på klänningen men jag tänkte vänta en ånad till..så man inte ändrar sig för mkt i kroppen. Bantar inte men jag tränar en hel del så man vet ju aldrig...
    vad spännande, då är det snart nedräkning för er del :) 

    Jeanette: förlåt om jag är glömsk nu, men var det trädgårdsbröllop oh sen direkt till arlanda? eller minns jag helt galet nu? 

    Visst är det så att man kommer på smågrejer hela tiden, vi som hade "världens minsta bröllop" hade ju en checklista på nästan en A4. ;) men det blev bra, inte helt perfekt tårta och kanske skulle jag ha köpt den där gördeln för att ha sett suupersmal ut (trots att den var obekväm) men vafalls, vi blkev ju gifta och dagen var helt underbar :)
    Är nästan lite avis på er son har en så härlig dag framför er. Själv väntar jag tålmodigt (nåja) på våra bröllopsfoton så jag äääntligen kan beställa "tackkort", eller snarare vi har gift oss-kort.
    Och ett bröllopsalbum vore skoj. 
  • Principisessan

    hallonsweet: tycker det låter mysigt. Enda som kan vara lite meckigt är väl att bli vigd så sent på dagen, men kolla upp i tid så ni vet. 

  • Principisessan
    Teresa L skrev 2013-05-15 17:47:06 följande:
    Tack så mycket! :D
    själv så var man ju då inte fullt lika fager när man var gravid. 
    Fråga mig inte varför men av någon anledning fick jag för mig att köpa en ljusrosa plyschdress (byxor och hoodie) när jag var gravid. Den var verkligen jätteskön och jag lufsade runt i den jämt. Såhär i efterhand kollar jag på bilder och inser att jag såg ut som Barbapappa .D  
Svar på tråden Vi med små bröllop