Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Chicita skrev 2013-11-14 12:55:59 följande:
    Jahapp...
    Jisses vilken rörig dag i går då.
    Haha förlåt, men jag kan inte låta bli att skratta lite.. vilken dag! Kaos från början till slut kändes det som. Skönt ändå att du mår rätt bra nu och jag tycker tycker det lät som en bra idé att ta hjälp av henne. Jag hoppas att ni haft en bra helg och att du mår ännu lite bättre nu :) Hur känns det?
  • daniiel
    snowstars skrev 2013-11-17 10:44:38 följande:
    Vad mysigt det lät med lite julshopping och en resa sedan :) London skulle jag också vilja åka till.

    Skönt också att det känns bra med studierna nu, att det blev bra ändå :)
  • daniiel

    Jag tultar på här hemma med halsbränna, foglossning och andra krämpor. Dotter fick lite feber i veckan, och jag hade en klipptid, så maken fick vara hemma en dag med henne. Hon var överlycklig! Min klipptid var en sådan "gör om mig" och därför helt gratis. Jag åkte dit vid 09.00 och kring 14.30 var jag hemma igen. Då med ca 10cm kortare hår och med tre olika hårfärger :P Det blev dock jättebra, supernöjd är jag :)

    Lite tråkigare är att vi i helgen upptäckte att dottern, för första gången, åkt på löss! Ila iväg på apoteket och köpa lusmedel. Jag fick tvätta håret 3 gånger med Yes och två gånger med schampo för att ur den där oljan. Tvi!

    Maken kom ju hem från jobbet i fredags också och hittade mig gråtandes i sovrummet. Han frågade ju genast vad som hade hänt och jag snörvlade fram att alla mina klänningar (fick en från underbara Chicita till julfesten förra året, fått en av mamma och köpte en till min farmors begravning) är alldeles för stora! Då börjar han gapskratta åt mig och säger "Men, ville du inte gå ner i vikt? Borde du inte vara glad?!" och hade jag upptäckt det för en månad sedan, eller om klänningarna hade blivit för stora om ytterligare en-två månader, så.. ja, då hade jag blivit jätteglad. Nu har vi dock en familjefotografering inbokad under sista veckan i november och julfesten med makens jobb i början av december.. och jag har inget att ha på mig! Då får man gråta över att ha gått ner i vikt :P


  • daniiel
    Chicita skrev 2013-11-17 19:14:41 följande:
    Då skulle du höra historien om den andra fotoperationen (när dom tog ben från höften också)  eller i alla fall vad som hände efteråt, när dom skjutsade upp mig på avdelningen Tungan ute
    Det mesta kan man skratta åt i efterhand. Och jag tog det rätt så med jämnmod. Det är ingen idé att bli arg eller upprörd. 
    Det kostar bara massa energi Glad 
    daniiel skrev 2013-11-17 16:18:35 följande:
    Nu har vi dock en familjefotografering inbokad under sista veckan i november och julfesten med makens jobb i början av december.. och jag har inget att ha på mig! Då får man gråta över att ha gått ner i vikt :P
    Du kan fuska.
    Det är ju en statisk fotografering och ingen filminspelning Glad
    Ta den klänning som funkar bäst att i princip bara nypa ihop i ryggen, men som fortfarande ser snygg ut framifrån även om du har ett par klädnypor i ryggen Flört
    Man gör ofta så på modeller i tidningar, eller på skyltdockor för det är sällan som kläderna passar perfekt och då fuskar man sig till en "perfekt" passform.
    Så det löser sig säkert GladSolig
    Nej, har du varit med om något ännu värre? Nu måste du ju berätta om det! Och du har så rätt, oftast tar det bara energi från en själv som man kan spendera på andra, bättre, saker :)

    Funkar kanske för fotograferingen, men klänningarna får skärningen för magen på helt fel ställe. Börjar få en fin kula nu, som ställer till det lite gällande kläder :P Och till julmiddagen funkar det inte att nypa ihop klänningen. Men, jag hittade den här klänningen (i svart) på ASOS www.asos.com/New-Look-Maternity/New-Look-Maternity-Lace-Bodycon-Dress/Prod/pgeproduct.aspx&cid=5813&Rf900=1465&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=3&clr=Black&r=2 Den är väldigt billig, så jag beställde den :)
  • daniiel

    Jag bara snabbkastar in en fråga innan jag somnar om igen..

    Mellanmål som dottern kan ta med till skolan och äta under fruktstunden, tips? En frukt räcker inte till, hon behöver mer energi under skoldagen än en frukt och lunchen.


  • daniiel
    Lenblo skrev 2013-11-19 21:23:23 följande:
    Risifrutti?
    Har prövat, går inte hem. Vilket vi iofs hade förstått, då hon verkligen avskyr risgrynsgröt. Det har hon aldrig tyckt om och det är så pass att hon i princip kräks av en enda tugga. Det finns nog inget annat hon tycker är så dåligt :P Och jag som älskar det och vill äta det hela julen!!! haha
  • daniiel

    Varning, gnäll!!! Blev sjuk måndag/tisdag förra veckan och kan bara vara influensan känns det som. Är fortfarande inte av med febern, hostan, halsont, snuvan osv. Jag missade dotterns kalas i helgen, orkar inte slå in hennes sista paket till idag (hennes födelsedag idag). Jag har inte orkat julpynta och alla klappar är inte klara. Utöver det har jag foglossning osv. Jag är inte jätteglad och känner inte direkt någon julglädje... Hoppas det är bättre med er andra :)


  • daniiel

    Är inte riktigt frisk ännu, men ville kika in och säga god jul till er alla!!! Tyvärr inga pengar på ingående här och vi har hittat mögel i lägenheten (god jul), men både maken och dottern är lediga till 8 januari, så vi får åtminstone jullov tillsammans :D Krya på er! Läser ju att jag dessvärre inte är ensam om att vara krasslig. Och Lenblo, så söt liten bebis ni har! :)


  • daniiel

    Hoppas att alla haft en bra jul med god mat och trevligt sällskap :) Ja, och att ni börjar vara friskare nu inför nya året! Själv blir jag lite bättre för varje dag, men det är segdraget. Att jag är trött och slut pga graviditeten hjälper nog inte :P Vad ska ni göra på nyårs då? :) Och på tal om inget... Vi har äntligen kommit överens och beställt en barnvagn och det känns så skönt! Alla stora saker är nu fixade. Det går inte lägga in bilder via mobilen, men det blev en sån här vagn i ljus beige crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/classic/


  • daniiel
    snowstars skrev 2014-01-12 15:47:09 följande:
    Så roligt för er! Skönt att komma igång ordentligt. Jag önskar att vi också hade allt kvar framför oss :P Nåja, vi får nog fullt upp ändå med bebisen :P

    Väldigt kul att höra att familjerna blev så glada också, då blir man ju själv extra glad :D Förstår att det pirrar i magen :)
Svar på tråden BT-Veteraner