• Mysullis

    Idag har min ring från England kommit!!! (bild)

    Beställde från 77diamonds.com (England) och ringarna leverandes idag med FedEx till mitt jobb!! Ska ha ringen med stenen som vigselring och får den andra i morgongåva (konstiga skuggor på den dåliga bilden, men det är en helt slät vanlig ring i vitt guld 2,5 mm). Förlovningsringen flyttar jag till höger hand.

    Rekommenderar verkligen 77diamonds, vilka priser och vilken service, och vilken ring!!! Skrattande

    För den nyfikne om mittenstenen: 0,56 ct, Radiant (avlångt fyrkantig, ser mkt större ut), F color & Excellent cut 

    Hur ska jag kunna låta bli dessa till i april då bröllopet är??


  • Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)
  • Lommila1

    nu har jag också en 77 enstens ring på fingret! Den e jättefin o SÅ prisvärd.. Skall återkomma med en bild!

  • Mysullis

    Lomilla1: Ja bild vill vi se!!!! Och berätta gärna vilken sten (form, karat mm.) och vilken skena det är också! :)

  • Loveit

    Hej! Har kikat runt på 77D och fastnade verkligen för några ringar. Det Jag undrar nu är om någon av er som köpt därifrån har värderat ringen i Sverige? Hur kan det vara så pass mycket billigare på 77D? Hoppas på fler bilder! :)

  • Mysullis
    Loveit skrev 2012-06-11 08:04:58 följande:
    Hej! Har kikat runt på 77D och fastnade verkligen för några ringar. Det Jag undrar nu är om någon av er som köpt därifrån har värderat ringen i Sverige? Hur kan det vara så pass mycket billigare på 77D? Hoppas på fler bilder! :)
    Jajjamen, och ringen är värd  nästan det dubbla av det vi betalde! :D Värdering gjord på Kaplans i Stockholm.
  • Lillis82

    I morgon kommer äntligen min ring!! Glad det tog längre tid för dem att fixa ringen nu än när jag beställde den. Men som plåster på såren så fick jag gravering gratis i ringen.. ingen större kostnad men ändå något mindre att bocka av på listen.. 

    Loveit: skall värdera den så fort den kommer.. kan återkomma då.. 

  • Tveket

    Jättefina ringar! Har gått och velat fram och tillbaka i flera veckor nu om jag ska slå till på en ring från 77D eller om jag ska leta vidare. Tycker det är så vansinnigt svårt att bestämma sig!! Jag är sugen på denna: www.77diamonds.com/trilogy_rings.html med en mittsten på 0,43, Colour H, excellent symmetry, excellent polish, none flouresence, clarity VS1, Cut excellent, certifikat HRD... Sidostenarna är baguette slipade på totalt 0,15 carat. Pris bör landa på 15000:- Vad tror ni, är det ett bra köp?? Är så vansinnigt dålig på sånt här så jag behöver nog lite input och pep innan jag vågar slå till...

Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)