• aminis

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Lus skrev 2012-11-05 07:50:27 följande:
    glömde bilden.. ;)


    wow, superfint! detta går direkt till mina sparade idéer i bröllopsmappen!
  • aminis

    Svårt att svara på Burre! Tror man måste prova mycket i verkligheten för att skapa sig en korrekt uppfattning. Men jag känner verkligen igen känslan - man hittar så mycket fint att man vill ha allt... (och då kommer det definitivt inte vara fint längre). Men man får nog ta och prova lite olika och kanske gå på det som är enklast för en själv. T.ex. ville jag också ha silverkandelabrar från början, men jag inser att det tänker jag inte köpa "i onödan" bara för den dagen utan då kör jag hellre på vinflaskor som jag målar och knyter garn runt samt burkar med spets på. 

    Har du sett bilderna på www.weddingchicks.com? Så himla fint med vinflaskor som man knyter garn runt som sagt... Titta bara: www.weddingchicks.com/2012/09/07/diy-yarn-wrapped-bottles/ 

     

  • aminis
    Voilà! Vinflaska inlindad i snöre :) Detta blir mina vaser till bröllopet (som nu sker om mindre än ett år!). Ska också ha några som ljusstakar, men kanske med lite variation på snöre, snörning och kanske några helt utan snöre. Tänker att man kan ha lite vatten/sand/stenar i flaskan. Det kan också bli dekorativt!

  • aminis

    Filibustern: Jättefint! Jag tycker den översta bilden och alternativet till vänster i bild, antar att det är den du benämner som "stående"? :) supersnyggt!

  • aminis
    MrsP93 skrev 2014-04-21 21:58:23 följande:

    Någon som har tips på servettringar? :) Vi ska ha ett sommrigt, romantiskt pastelltema.


    Jag ska bara rulla ihop servetterna och knyta runt med naturtråd. Man kan ju knyta med garn i valfri färg också :)
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)