• Mandala

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Det blev inte mycket pyssel men lite pill när savt-the-date korten gjordes. Skrev på kartong med pensel och vit färg, tog blommor som jag plockat på en promenad, la ut en duk och stora dotterns klänning som är så fin både i färg och material, sen fotades detta, redigerades i ps, skrevs ut på tjockare fint papper, jag skrev på baksidan och satte på en liten "pärla". Adresserade och sen var det bara att skicka iväg



     
  • Mandala
    LinneaR skrev 2012-08-30 09:28:17 följande:
    Jättefina save the dates! Jag sitter själv just nu och funderar på design och text...men gillade verkligen dina! Kul idé att fota allt och sedan redigera i datorn...det har jag inte tänkt på:)
    Tack, glad jag blir Jo men först hade jag gjort en typ där jag skulle pyssla och ha mig och kände att jag inte blev riktigt nöjd sen att detta första kanske kan vara lite enklare. Vi är verkligen fotointresserade båda så då tänkte jag att det speglar lite oss också. Men jag vet inte riktigt hur riktiga inbjudan ska se ut sen. Får börja fundera redan nu hihi.
  • Mandala

    Jag funderar lite...vill pyssla något till inbjudan och har nu köpt spetstejp som jag skulle vilja sätta som vimplar på inbjudan i botten (som bilden visar). Nu har jag bara klippt och klistrat lite slarvigt  från vad jag hade närmast mig i pappersväg. Ser det konstigt ut tror ni eller kan det bli fint? Inbjudan tänker jag mig nog på vitt papper med olika typsnitt och text i olika stl. Jag har även funderat på om jag ska slå om inbjudan med tårtpapper. Men har inget hemma så kan inte testa om det funkar ihop eller om det blir för mycket. Vanligt kökssnöre som kommer användas till vimplarna.

     


  • Mandala
    MH2014 skrev 2013-01-24 15:02:19 följande:
    Mandala - tycker de ser fina ut som de är! Fr jag fråga vart du hittat din spetstejp? Letar som en tok men hittar bara småbårder :/
    Jag köpte på ebay. Det fanns massor där, svårt att välja. Jag köpte denna på rulle av en säljare och sen köpte jag ett paket till med lite olika rullar av en annan, men de har inte kommit än. Får se vilka som är finast och vad de passar bäst till.
  • Mandala
    Chicita skrev 2013-01-24 14:47:35 följande:
    Jag tror att det kan bli fint. Men hoppa över tårtpappret, det blir lite "kaka på kaka" så att säga Flört
    Om du vill få till lite tårtpapperseffekt så kan du ju köpa en kantstans på panduro (eller annat scrapbookingställe) och stämpla ut ett litet tårtpapperinspirerat mönster i det där vita pappret som du har på framsidan.
    Alltså bara i kanten högst upp mot vimplarna 
    Ska kika på panduro och se vad som finns. Har köpt tårtpapper bara för att se vad jag ska välja, vad som blir finast till den inbjudan jag/vi tänkt skriva. Att det ska vara så svårt... viktigast är att alla gäster får den info som behövs.
  • Mandala
    emzerus83 skrev 2013-03-08 22:13:10 följande:
    jag tycker faktikst det "gröna" var finast! Eller det andra var såklart också fint....men jag tyckte det var sån härlig färg på det andra :)
    Ja det är ju lite den färgen vi tänker att vi ska bryta av med, fast lite ljusare, typ aqua/teal/petrol, så när jag såg det kuvertet så kändes det kul att använda, känns lite ovanligt. Men nu när jag har båda framför mig så e det svårt att bestämma ett av dem. 
  • Mandala
    Rin skrev 2013-03-08 22:37:55 följande:
    Varför inte blanda? Eftersom varje "enhet" (person/par/familj) antagligen bara får inbjudan gör det ju kanske inte så mycket om det inte är helt enhetligt. Och dessutom kan det ju vara lite kul att det varierar lite.
    Hmm ja kanske...ska fundera på det o höra med mannen. 
  • Mandala

    igår sa jag till mannen att köpa kuvert idag när jag var och jobbade. Jag sa ingen färg så han kom hem med grönblå kuvert. Nu slipper jag fundera på vilken färg vi ska välja. han ska väl få bestämma nåt med


  • Mandala
    Madicken skrev 2013-05-28 23:04:31 följande:
    Hittade precis för 2,50:- styck och klickade hem  
    Vad sökte du på? Eller vilken säljare? Är lite sugen på sånna jag med
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)