• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pimpinellros skrev 2011-04-01 20:48:43 följande:
    Hej tjejor.

    Har hängt med sedan förra kinaklännings-tråden = awesome!  Och nu när ni tagit steget till ett litet "friare" forum måste jag skjuta in min stora oro inför den stundande dagen.

    Har nämligen inget med klänningen att göra. Men ni brudar verkar vara så härliga så ni kan säkert hjälpa mig lite på denna punkt. Nämligen med fotograferingen!

    Inte för att jag är fotograf, verkligne inte! Men jag ser ändå bilderna framför mig, hur jag vill att dom ska se ut. Men hur ska jag förmedla detta till fotografen!? Hur ska jag få henne att se det ur mina ögon?

    Usch....
    Har du kollat runt bland olika fotografer och hittat något som är liknande det du själv ser framför dig? Även om det inte är exakt kan det vara bra att ha något att utgå ifrån.... 

    Välkommen hit förresten?
  • Skumboll

    Och nej, det skulle inte varit ett frågetecken utan ett utropstecken!

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-01 20:56:45 följande:
    Men vad betyder word (mer än ord förstås)??? Har frågat det vid flera tillfällen i andra trådar.. Känner mig väldigt omodern... Skäms
    Typ "jag håller med"
  • Skumboll
    jennifaer skrev 2011-04-01 21:02:02 följande:
    Ja det är ju tyvärr så att området är så förbannat komplext att det ibland kan vara helt omöjligt att säga varför vissa går upp så mycket i vikt och varför vissa inte gör det. Jag kan inte heller hjälpa dig mer för jag har inte haft min kliniska utbildning än. Och jag antar att de har kollat alla problem med upptag och sånt? för om har har dåligt upptag av maten spelar det ju ingen roll om han äter mer om det ändå inte tas upp av kroppen.

    Ja guud tyvärr har jag ju typ den förbränningen och ligger på mina trygga 47-48 kilo hur mycket jag än trycker i migObestämd
    Ja, det är ju det... börjar bli gråhårig snart! 
    Mycket är kollat, hetaste tipsen har varit metabola och mitokondriella sjukdomar. Det är ju så luriga sjukdomar så vi vet inget säkert ännu. 
    Jag tackar gudarna för nödvägen in (knappen på magen) så att man kan peta i honom kontinuerligt. 
  • Skumboll
    Sessan67 skrev 2011-04-01 21:07:12 följande:
    Mår han bra i övrigt så är det säkert inget problem. Om han har problem med magen så skulle jag rekommendera att ni testar honom för celiaki (glutenintolerans).

    Det gör ju att kroppen inte tar upp näringen som den ska och viktkurvan stannar av. Min som fick sin celiakidiagnos när han var 2 år. Han gick upp dåligt i vikt och hade problem med magen innan det. Nu är han snart 14 och har ätit glutenfritt sen han fick diagnosen. För nåt år sen växte han om mig på längden Flört
    Tro mig, alla "enkla" grejer är kollade 100 gånger om. Gluten vet jag att man kollat minst 3 gånger med biopsi och 10-tal gånger med blodprov. 
    Hans hälsa är nog allt annat än bra tyvärr. Han har något (förmodligen neurologisk orsak) som gör att han får extrema kräkanfall, han är infektionskänslig och blir ruskigt dålig för minsta lilla, dethär med ämnesomsättningen då och så har han autism. Det är ett enda stort kaos här hemma...

    Usch, nu var det här inte menat att det skulle bli någon klagotråd.... ber om ursäkt om ni tar det så. 

    Härligt att höra att sonen din mår bra idag! Det är ju så viktigt att man upptäcker det tidigt så barnen slipper "lida" längre än nödvändigt. 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-01 21:07:17 följande:
    Men varför? Fattar det inte riktigt... Är det en facebook-grej nu igen eller vad kom det uttrycket ifrån??
    Något amerikanskt påfund tror jag....  
    jennifaer skrev 2011-04-01 21:15:17 följande:
    Mmm men jag lovar att om det inte är fixat när jag är klar kommer jag och blir specialist åt erSkrattande 
    Tack, det får du gärna.... ingen verkar ju kunna lösa gåtan åt oss!
  • Skumboll
    Pimpinellros skrev 2011-04-01 21:03:31 följande:
    jennifaer och skumboll: jo jag her letat runt, men tycker det är super svårt. sen så har vi ju tyvärr inte så stor budget till just detta. så valet av fotograf är ju knivigt redan där. tänk om jag inte lyckas förmedla vad jag önskar och inte alls blir nöjd?
    Kan du försöka förklara lite vad du är ute efter? Se om jag kan hitta något som liknar det du söker...
  • Skumboll
    Pimpinellros skrev 2011-04-01 21:22:55 följande:
    typ som något gymnasium då eller? nja. blir lite skeptisk, för jag hade nära vänner som "lallade" runt där och det var kanske mest en skämt över det hela.... Men så var ju vi flummiga rockers också som bara dräggade utanför med ciggen i mungipan :-P
    Dra inte alla över en kam nu... Jag är en f.d. media-tönt. Hahaha. 
  • Skumboll
    MrsBrud skrev 2011-04-01 21:24:14 följande:
    Jag letar inspirationsbilder på Fotosidan, där finns massor av olika stilar. Enklast är väl att hitta liknande bilder som du kan visa för fotografen, www.fotosidan.se/pools/view/7372

    Herregud BRUDAR!!!
    Jag hänger inte med i alla svängar, men vad roligt att ni finns!
    Denna tråd känns lite som 118 100 fast för brudar. Släng in en fråga, du får svar och tips och ibland en värmande kram.

    Ni är guld värda!!

    Med det sagt letar jag nu efter tips Glad
    Vi letar "bröllopsresa", ja den riktiga blir barnfri om ett par år. Men vi vill hemskt gärna komma iväg efter bröllopet och ta med oss vår lilla ettåring.

    Har någon tips på bra ställe, gärna Grekland eller Spanien. Det ska vara en barnvänlig långgrund sandstrand, gärna barnpool... och lägenhetshotell känns lämpligt när man har en sån liten med sig kanske.
    Ruskigt turistigt men när du nämnde barn och långgrund sandstrand tänkte jag på alcudia på mallis. Jäkligt bekvämt kanske men har man barn så har man....  
  • Skumboll
    Sessan67 skrev 2011-04-01 21:27:44 följande:
    Vad tråkigt att höra. Hoppas att ni hittar någon som kan komma på vad problemet är - snart! Det är hemskt när ens barn mår dåligt!
    Tack för omtanken! 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!