• jennifaer

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    lovvydovvy skrev 2011-04-04 10:59:28 följande:
    En fundering jag hade, vad har ni andra för mått på höften? När jag kikar på standardstorlekarna så är mitt höftmått pyttelitet (33") så nu är jag supernervös att jag mätt fel! Kan tillägga att jag absolut inte är pyttig.
    Jag är ganska liten och har 34,5. Ca 87cm. Du kan väl mäta och jämföra?
  • jennifaer
    lovvydovvy skrev 2011-04-04 10:59:28 följande:
    En fundering jag hade, vad har ni andra för mått på höften? När jag kikar på standardstorlekarna så är mitt höftmått pyttelitet (33") så nu är jag supernervös att jag mätt fel! Kan tillägga att jag absolut inte är pyttig.
    Oj förlåt jag läste inte allt du hade ju mättSkäms Men för en jämförelse så har jag storlek 24-25 på jeans och har alltså lite större mått än 33. Och jag är ganska säker på mitt mått för det var en tjej som är sömmerska som tog detGlad
  • jennifaer
    lovvydovvy skrev 2011-04-04 11:25:35 följande:
    Nu blir jag ännu mer nervös! Jag mätte mig igen nu och mäter jag som de säger å Millys hemsida (ca 7 inches från midjan) och då får jag mitt nuvarande mått (vill gå ner 5 kg) till 97cm. Tog ner detta till 93 för viktminskningen och det blir 36.6 inches.
    Jag har just nu storlek 28 i jeans och har aldrig haft mindre än 27 trots 5 kg mindre.
     Var mäter ni höftmåttet? Följer jag millys råd så mäter jag precis i ovankant av rumpan typ... Mäter jag längre ner så blir det ju snarare stussmått tycker jag.
    Åååh, måste nog maila "Bella" och ändra mitt mått tror jag.. Är storlek 36 i svenska storlekar så funderar på att gå efter deras size 6, tror ni det blir bra?
    Mitt mått är mätt på den bredast delen av höften/rumpan så det blir ju lite längre ner än vad du mäter, alltså typ mitt på rumpan Så det stämmer säkert men de olika sidorna har kanske bara olika mätangivelser? Var det en tight eller en vid klänning du skulle ha?
  • jennifaer
    lovvydovvy skrev 2011-04-04 11:39:09 följande:
    Den är lite tight, inte mermaid men inte a-linje
    Aaa just det ja. Jag är ju egentligen sämst på att ge råd och jag kan ju bara säga hur vi gjorde. Eftersom jag är så plattrumpad och det inte skiljer så mycket så tog vi helt enkelt det bredast måttet och får sy in om det blir för stort. Men om det står att du ska mäta vid höfterna så tycker jag att du gör det och som vanligt är det ju bättre att ta lite för stort än lite för litet
  • jennifaer
    S2011 skrev 2011-04-04 11:50:58 följande:
    Crap.

    Min bil är död. I ett desperat återupplivningsförsök höll jag på att bryta pekfingret av mig (lyckades minst med en stukning iallafall, för det går inte så bra att använda nu).

    Missade således min (ombokade) tid hos gyn och fick tillbringa en stund i telefon för att jaga reda på nån människa som kunde avboka min tid. Det gjorde hon helst inte alls och var inte direkt som en sommardag att kommunicera med. Tror jag ska bojkotta den jäkla avdelningen.

    Fick avboka mitt inbokade starta-eget-möte med min blivande kompanjon och vår "inspiratör" (eller vad han nu ska tituleras).

    Tog av mig skon och insåg att jag numera har skavt sönder vänsterfoten, får försöka plåstra om.

    Sen försökte jag börja med exjobbsskrivandet. Det går inte alls!
    Kommer på mig själv med att sitta och slösurfa på BT hela tiden istället..

    Nån som råkar ha en skopa motivation till övers?

    Kanske känns bättre om man sätter sig och glor på klänningen en stund?
    Nån som förresten tänkt tårta på annan botten än vanlig botten? Kan det funka med en botten som är typ kladdkakig/brownie? 
    Usch vilken dag du har! Förhoppningsvis kan den ju bara bli bättre nu i alla fall!

    Jag är sugen på att ha kladdkaksbotten eftersom jag brukar göra en sjuuuuukt god chokladmoussetårta med kladdkaksbotten och ja jag älskar helt enkelt choklad!Skrattande
  • jennifaer
    Ocean Bride skrev 2011-04-04 12:37:26 följande:
    HALLÅE?! Förvånad Börja snacka kladdkaka när en annan sitter här och försöker läsa extremt tråkiga vetenskapliga artiklar! Hur juste är det då?! Jag har diskat, funderar på att städa + att jag nu börjar överväga att baka! Allt på grund av att ni nämner smaskiga kladdkakor!! Jag har inte tid till något av det!!!! Jag MÅSTE plugga....
    Har länge försökt med systemet att titta in här som motvation och belöning. Det är bara det att belöningen kommer så väldigt fort... Jag hinner ju knappt läsa två meningar i artiklen innan jag kikar in  .... Hmmm kanske jag, min hjärna och min kropp borde ta ett snack med varann....
    Dessutom GI:ar jag ju! Det funkar inte heller med kladdkaka! Buu!
    Hehe ja äter kladdkaka samtidigt som jag pluggar! Det kan hända att det slinker ner en bir marabou också men jag skyller på att jag har varit ute och sprungit och då ska man ju fylla på med snabba kolhydrater och det finns det ju i både kladdkaka och marabou.... ehh... *känner mig som en bra blivande dietist*
  • jennifaer
    Skumboll skrev 2011-04-04 12:03:53 följande:
    Obestämd Fick tillbaka provsvar för sonen idag. Lite blandade känslor men de hittade ingen kromosomavvikelse. Nu tänker ni att jag borde vara skitglad - det är jag väl på sätt och vis men det känns verkligen helt värdelöst att inte ha en orsak till alla problem. Vi har kommit till något stadie där det inte spelar någon roll vad han lider av, bara vi vet vad det är. Blä blä blä. 
    Det finns ju inget som säger att du "borde" vara någonting. Du känner ju som du känner och väldigt ofta är det viktigt att sätta ett namn på problemet och veta vad det är och om det går att fixa och i såna fall hur. Hoppas att de lyckas behandla det bra även om de inte vet vad det är och att de fortsätter jobba för att ta reda på vad det är i alla fall!
  • jennifaer
    1700tal skrev 2011-04-04 20:46:17 följande:
    Merci! Ska beställa en enzoaniklänning tänkte jag som liknar din (åtminstone till det svarta bandet..). Vill oxå ha en dramaklänning! I samband med det säljer jag min första tänkte jag... T.o.m sambon har samtyckt!
    Jag vill nog också låna din sambo en stundSkrattande Nä men faktiskt suck! Inte nog med att ni fick mig att köpa en fluffklänning, nu är jag ju sugen på en till klänning också!Skrikandes
  • jennifaer
    Darling Daisy skrev 2011-04-04 21:16:46 följande:
    Hade nån av er beställt från lightinthebox? 

    De har lite rea nu och jag hittade en fin byxdress som min mamma föll för så jag ska beställa den nu (rean tar slut imorgon bitti). Undrar bara lite om vilka mått man ska ange när man köper byxor, borde ju vara andra än de för klänning...

    De har förresten mycket snygga favorgrejer, typ boxar o gästböcker o annat (o)nödigt!  
    Jag har beställt därifrånGlad har dock inte fått  det än. Angående rean så har de samma rea som bröjar om hela tiden så jag tror inte ni behöver stressa, det var i alla fall så på brudklänningarna men kan inte lova att det är så på det andra. Finns det inte en anvisning för måtten? Det finns det ju för klänningarna.

    Mmm jag vet jag försökte att bara hålla mig till klänningarna och undvika att titta på allt annatFlört
  • jennifaer
    Darling Daisy skrev 2011-04-04 21:30:52 följande:
    Jag anade att rean kommer och går, men eftersom mamma gillade dressen så tänkte jag prova att beställa den. Har inte hittat så mycket snyggt med byxor.

    Hur gjorde du när du beställde? Lade du klänningen i shopping carten och checkade ut så, eller mailade du dem direkt? 

    Jag hittar ingen speciell mätinstruktion för byxor. 
    Jag tog custom size, skrev in måtten och lade det i shopping carten. Superenkelt och det vara precis som att handla på vilken internetshop som helst. Nä när det är custom size ville de visst ha samma mått som för klänningar, skumt.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!