• Pörcy

    västerås-brudar 2012??

    MochR skrev 2012-03-09 00:04:29 följande:
    Ska imorrn iväg till systrarna ericsson och prata tårta, spännande och lite nervöst. Vi har inte så mycket tankar på hur tårtan ska vara mer än att jag vill ha maräng i och Rikard vill ha en grön eller vit tårta. Så vi går dit med ett öppet sinne iaf Glad fick idag en ide om att kanske ha nått med päronsmak men jag vet inte... Får se vad mötet imorrn ger!

    Så hur blev det??

  • Pörcy
    Kramarina skrev 2012-03-09 18:08:28 följande:
    Jag får min klänning imorgon :) 500 kr men får tvätta den själv :) kemtvätten ville ha 900 utan garantier och en vanlig vattentvätt i 40 så då kan jag lika gärna prova själv :) Har också bestämt maten från cateringfirman med svärföräldrarna idag :)
    Kul att det går framåt! Är det en begagnad klänning alltså? Vad kör ni för mat?
  • Pörcy


    Vi var och kollade på ringar igår. Vi ska gör om våra förlovningsringar så vi kollade åt oss båda och bestämde nya bredderna på dom ringarna och sen ska jag ha den här som vigselring.
  • Pörcy
    MochR skrev 2012-03-10 23:14:02 följande:
    Det gick super! Blev fransk chokladbotten med passionmousse sen ett lager maräng sen jordgubbsmousse den blir vit med orkidéer och rosor ( har de blommorna i buketten ) och lite fjärilar (också i temat) och vårt monogram i choklad som topper

    Låter toppen!!

  • Pörcy
    Juni 2012 skrev 2012-03-12 07:57:22 följande:
    Detta är helt OffTopic, men eftersom ni bor i Västeråstrakten så chansar jag. Om någon misstycker så ber jag er att bortse ifrån det (det går ju inte att radera inlägg tyvärr).

    SÖKES för asylsökande familjers räkning:
    Bebiskläder och annat till bebisar (t.ex. nappflaskor, små leksaker, filtar, babygym, m.m.)
    kläder till större barn
    skor
    sängkläder
    och alla sorters husgeråd (porslin, bestick, kastruller, m.m.) i bra skick.

    Min m2b och jag kommer att åka och lämna det vid månadsskiftet.
    Tack för hjälpen!
    Jag har sängkläder, kudde och täcke till bebis om det är nåt du vill ha? Sen har jag rensat ut en stor påse med bebisleksaker om det finns nåt intresse av det? Finns nog lite kläder också men det beror på vilka storlekar som behövs?
  • Pörcy
    Kramarina skrev 2012-03-11 23:52:47 följande:
    Jajamen, den hade kostat fyra tusen, och fick den billigt. Den blev helt ren så jag är jätteglad nu. Trodde jag skulle få lägga minst 3000 :) Maten blir en buffe med potatisgratäng, örtmarinerad fläskfile, chilimarinerad kycklingklubba, ugnsbakad lax med crabfishröra, couscoussallad, vanlig sallad, laxmousse, grönsakspaj, bröd,smör, stor ostbricka och eventuellt kompletterar vi med lite kallskuret. Ska få hjälp av en kompis att odla lite murgröna till bordsdekorstion. Så närmast är det att göra klart inbjudningarna :)
    Det låter jättegott!!!
  • Pörcy
    Joanna Marie skrev 2012-03-12 07:54:12 följande:
    Hade en riktig tjejkväll i helgen då mina vänninor prövade att göra min bröllopsfrisyr och det blev jättefint! Det är verkligen på riktigt! :D

    I helgen ska vi på vigselmusikgudstjänst i Badelunda kyrka, kommer vi se någon av er där kanske? Flört
    Jag skulle jättegärna gå men min m2b verkade måttligt intresserad när jag frågade så vi får se.. :-/
  • Pörcy
    sofiasmamma skrev 2012-03-12 16:35:06 följande:
    Det är även vigselmusik i domkyrkan på söndag, jag vill gå men D är bortrest. Trist för det är ju inte samma sak att gå ensam. ;)
    Jo jag vet att det var där också.. Men som sagt, trist att gå själv... :-/
  • Pörcy
    sandraochdaniel skrev 2012-03-13 10:55:38 följande:
    Hej igen tjejer,

    Usch jag har sån dålig motivation med bröllopsplanering och pyssel just nu.
    Jobbet tar upp galet mycket tid och jag har konstant dåligt samvete för att ajg alltid hämtar dottern sist på dagis... (blir inte bättre att de lite fint inflikar "att man faktiskt får gå ned i arbetstid när man får barn")

    Vi skickade iaf in hindersprövningen i förra veckan.
    Borde ta tag i mina inbjudningskort och även pyssla lite med bordsdekorationer samt sy ihop Flyn Lill gardiner till längre längder sam taket i bygdegården skall dekoreras med.

    Borde även ta mig till en florist och bestämma hur buketten ska se ut, men orkar inte med nånting.
    Mycket suck och stön just nu..

    Sucka och stöna allt du vill! Förstår din situation.. Jag gick ner i tid (från 100 till 90) innan jag var på väg att gå in i väggen för det blev helt enkelt för mycket men mitt samvete jobbar 100% ändå..


    När var det ert bröllop skulle gå av stapeln? Kan inte din m2b ta tag i nåt så du slipper tänka på allt?

  • Pörcy
    veronica o patrik skrev 2012-03-16 18:47:04 följande:
    Hej på er! Här är en blivande brud som gifter sig 5 maj, det börjar dra ihop sig nu :) Tänker på detta med bröllopsbukett och tärnbuketter m.m. Nån som kan rekomendera någon blomsterhandel?
    Hej och välkommen! Jag var nere i blomsteraffären i Igor häromdagen och fick jättebra hjälp och hon visade lite idéer hon hade och så. Det kan jag rekommendera!
Svar på tråden västerås-brudar 2012??