Inlägg från: Zelmah |Visa alla inlägg
  • Zelmah

    Visa era skor :)

    suck skor är ett dilemma! Har köpt 4 par olika... 1 par ballerina som jag ska ha när fötterna blir för trötta. Röda i fin mocka. Sen har jag köpt 3 andra röda pumps men de som är finast och passar klänningen bäst är en plåga för mina knän och höfter... för höga helt enkelt.. eller för låga där framme. Är skorna höga så behöver jag lite platåsula framtill (1 cm brukar räcka)  för att det ska funka... har då två till, de ena paret i sammetsliknande material, de tyckte m2b såg barnsliga ut så de blir det inte.. Nr 3 är skönast men passar inte klänningen då det är kilklack plus att färgen är lite för ljus... ska ha mörkare röd.. Kilklack till en vintagespetsklänning.. nej det funkar inte så bra direkt.. nu kikar jag fortfarande runt sporadiskt... ett par mörkröda pumps med ca7 cm klack o inte för lång spets fram... att det ska vara så förbannat svårt...

    Tänk om  de som är perfekt i looken bara kunde vara nån cm lägre i klacken.... det går väl inte att göra om hos en skomakare väl..? Då pajar väl hela skons konstruktion...

  • Zelmah
    Wintercandles skrev 2011-02-09 18:33:04 följande:


    Dessa har jag köpt, men funderar på att löpa par utan klack också så jag kan byta om framåt natten ;)
    Åh vad fina!!!! I love! ...Får man fråga vart du fått tag på dem...?
  • Zelmah
    Wintercandles skrev 2011-02-10 15:43:46 följande:
    Köpte dom på brandos.se men tyvärr är dom slut. Menbur är märket om du hittar dom :)
    Åh så typiskt då, men tack i alla fall :)

    såg några andra fina i det märket men de fanns bara i 39, suck! ska kolla om det finns andra återförsäljare oxå...  annars har jag lite andra jag kikat på med, men inga känns helt 100... får se vart det slutar vet bara att jag inte vill ha vita.. Har vart bombis på att jag skulle ha mörkröda men nu har jag börjat kika lite på mullvadsfärgade o ljus peach eller beige... men känns som det inte riktigt går att förutspå vart detta ska sluta hehe... 13 par skor senare kanske jag hittar rätt... Jag hatar och älskar skor på samma gång. Får inte plats med alla mina skor som jag aldrig använder... har ca 50 par som står i sina lådor o tar plats hehe..
  • Zelmah
    Wintercandles skrev 2011-02-10 23:12:47 följande:
    Haha du låter som mig :) Har skor med prislappar kvar..
    Jag köpte mina i en storlek för stora, enda storleken som fanns kvar. Men det funkar med en sula i.
    Kolla på endless.com där säljer dom Menbur & massa andra fina märken. Även små partyväskor :) i alla färger man kan tänka sig.
    åh tack för det tipset! Wow, endless är verkligen rätta ordet haha! jäklar vad mycket skor hihi :) där har man o göra i några dagar hehe
  • Zelmah
    Kosmoskissen skrev 2011-03-15 13:53:03 följande:
    Jättefina!! =)
    Jag tror jag har beställt likadana fast i svart. Hittade på Ellos och blev så himla glad att de fanns i pyttestorleken 35!! Hoppas de passar..  Är de bekväma?
    Det jag är nyfiken på är hur du har satt fast blomman? Jag ska ha lila och vitt i min bukett och funderar på att sätta dit en lila tygblomma eller nåt liknande.
    Jag har beställt likadana fast i grå men de är från La redoute (Soft Grey) så om dina e från Ellos är de kanske inte samma som de på Frallans bild... eller har de börjat sälja samma varor på Ellos som La Redoute??? Men de från La Redoute finns med i 35 vilket gjorde mig glad. De har många skor i 35 :) köpte dessa och ett par till så jag får se vilka som blir bäst.. Har redan dissat 3 par andra skor som jag fick så ont av... Men dessa Soft Grey-skor ser faktiskt väldigt bekväma ut så jag hoppas på att de blir bra för mina stackars fossingar..

    Dessa gråa har jag beställt
    www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=304384&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
     
    och dessa mullvadsfärgade
    www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=304484&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    Får se vilka som är skönast...

    Frallan: Snyggt med rosetten!
  • Zelmah
    Kosmoskissen skrev 2011-03-18 12:27:54 följande:
    Jo minsann, Ellos har också Soft Grey och La Redoute nu Glad Så det är de skorna! Bara att hålla tummarna för att de är bra!
    Har också köpt och dissat ett gäng skor tyvärr så dessa måste passa!
    Där ser man! Glad
    Ja, hoppas verkligen att de är bra! Jag måste också komma rätt nu. M2b sa att jag "inte får" köpa fler skor nu hehe! Han tycker att det blivit lite väl många som hamnat på hyllan... får väl försöka sälja dem på Tradera eller nåt... om jag orkar..

    Men dessa från Soft Grey ser verkligen sköna ut iaf! Så jag håller tummarna att jag ska palla ha på dem mer än 20 min utan kramp i fötter o knän som svullnar upp haha :)
  • Zelmah
    Ciccci skrev 2011-03-16 10:11:10 följande:


    Här är mina skor! =)
    Är det Menbur? Tycker jag känner igen dem.
  • Zelmah
    Ciccci skrev 2011-03-21 07:38:33 följande:
    Jag vet faktiskt inte.. Det är min syrras skor som jag får, så jag vet faktiskt inte vart hon köpt dom, men jag kan ta reda på det.. :P
    Ok, jag trodde att du redan fått dem o hade dem hemma och kunde se märket i skon Glad
    Menbur går iaf att köpa lite varstans på nätet, Brandos o Hippos säljer dem bla o massa olika amerikanska o brittiska sidor med. Men det kanske inte är Menbur, kan ju va nån annan sko jag känner igen från alla skosajter man surfat runt på :)
  • Zelmah
    Runi skrev 2011-03-27 15:44:48 följande:


    Det här är mina skor. Tänkte ha röda från början men så hittade jag dom här och blev kär direkt!


    De där är så sjukt snygga! Jag har oxå tittat på dem men de passar tyvärr inte alls till min vintageklänning. Alldeles för moderna för att passa min brudoutfit... men shit till ett par stuprörsjeans eller en coctailklänning ohh vad snyggt :) men just nu har det blivit alldeles för mkt skoshopping så jag kan liksom inte köpa ett par till klackar bara för att de e så snygga... använder ju nästan alldrig högklackat heller... men attans vad snygga de är! Lite avis måste jag erkänna Flört
  • Zelmah

    Japp, nu blir det nog dessa... skulle först haft mörkröda men de jag köpte blev för obekväma... dessa är betydligt bekvämare. Men nu är frågan om jag måste byta ut mina röda ballerina oxå... hade köpt röda ballerinas att ha som byte till de andra skorna... kanske måste hitta ett par i samma färg som dessa nu...


  • Zelmah
    Wedding2012 skrev 2011-04-04 19:17:15 följande:
    fina, vart är dom ifrån?
    De är beställa från www.laredoute.se och finns i ljusgrå, svart och korall. Förstabilden på dem är svart så du kanske inte känner igen dem först, de är i kategorin Sandaler. Tydligen ska de finnas på ellos med!
  • Zelmah
    Geranium skrev 2011-04-29 18:24:02 följande:
    Här är min skor jag inhandlade på DinSko igår!


    fina! Är de ljusrosa eller? Fanns de i några andra färger med?
Svar på tråden Visa era skor :)