• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2011-01-22 16:26:04 följande:
    Måste bara förtydliga! Jag menar inte att  jag tycker att någon här ska sitta ner i båten, bara att jag känner så allmänt, mot mina irl vänner, syskon etc. Därför håller jag mig undan rent allmänt för jag vill inte såra någon eller säga något som jag ångrar, när felet ligger hos mig.

    Jag vältrar mig bara i vår egen olycka just nu. Helt fel och väldigt irriterande men icke desto mindre så är det det jag gör just nu. Men jag ska försöka bättra mig

    puss på er
    Det är oundvikligt att vältra sig i sin egen olycka i den sits ni hamnat i. Det är ju omänskligt att begära att du/ni skulle ta detta med jämnmod! Det är ju en jättegrej! Att hon inte ens kan äta ur nappflaska utan att kanske kvävas. Och att du får sova max 3h per natt. Jag som hade jättetrubbel med min amning som under min värsta period max 4h per natt (och då uppdelat i 2+2h) så jag vet lite hur det är... När det håller på för länge så blir man inte sig själv, har inte buffert för att klara ens de allra minsta motgångarna.

    Du har all anledning att bittra ihop! Och det är nog tom nödvändigt för att det ska vända... KRAAAAM!
  • muggles

    Jahapp, där kom ju mitt inlägg malplacerat Men jag tycker fortf du har anledning att bittra ihop... (om/när det händer nästa gång).  Vad rund och go hon blivit lilla Elise!

  • muggles

    Jag har varit på kontroll idag på Östra och det såg fortf fint ut med fostervatten etc. Pust säger jag bara. Man laddar lite för varje gång och bereder sig på dåliga besked (man får inte bli för kaxig och förvänta sig att allt ska vara bra för då slår ödet till med en gång känns det som). En kontroll till om en vecka och sedan kan det bli så (om allt ser bra ut fortf) att vi får gå över till varannanveckas UL. Det hade känts skönt för då känns det mer som normalläge...

  • muggles

    EA: saknar dig när du inte tittar in men förstår om det känns skitjobbigt med magar och annat (been there... )

    PB: har funderat på vart du tagit vägen också?

  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2011-01-26 09:59:38 följande:
    Hej. Jag lever men knappt. Jag har blivit sviken, bedragen, lurad och övergiven av den jag älskade mest i hela världen och litade på. Skilsmässopappren är påskrivna. Jag är rädd och förvirrad och helt tillintetgjord.
    Jag har en lång väg att gå innan jag är uppe på banan igen.
    Kram till er allihop.
    Inboxen är öppen.
    Åh fy vad tungt Flamman! Vilken vändning från innan jul Största megakramen till dig!
  • muggles

    Villemoa: klart det är ok! Ja jag tycker de två är väldigt likvärdiga som vagnar. Hmmm, svårt val. Vi får väl se vad vi springer på helt enkelt. Ett tu tre så blir det ngt annat

  • muggles
    Soldemor skrev 2011-01-27 11:56:45 följande:
    Det är en ICHI, glömde jag kanske skriva. Har sökt som en galning på nätet, men utan resultat. Men om någon mot all förmodan ser den...?
    Har du frågat Mrs Google i andra tråden? Hon är rätt fantastisk ibland på att hitta saker. Även Vickan i andra tråden gör sina insatser emellanåt.
  • muggles

    Ninnnis: när jag var gravid med Moa kände jag första fladdret i v16-17 (moderkakan i bakvägg) medan min kompis som var gravid samtidigt och hade moderkakan i bakvägg kände först i v23. Hon hann bli riktigt orolig... Jag går in i v23 imorgon och de hoppar runt och gör Friskispass redan därinne Ada och Beda Men så har jag moderkakan i bakvägg denna gången med (vilket var en stooor fördel vid op).

    Flamman: du håller ihop förvånansvärt bra. Det kommer att gå upp och ner tror jag. Liknelsen att gå på krossat glas var mkt talande... Kram!

    Daa: vad roligt att höra ifrån dig! Jag kommer att plåga dig med en massa frågor sedan när jag ploppat (om allt går vägen - måste alltid tillägga det). Det där att man ska synka deras mat- och blöjtider - funkar det i praktiken? Det kanske är för tidigt för er att säga iofs...
    När ni var på neo - fick ni ta föräldradagar då el var det VAB (vård av sjukt barn)? Min BM sa att det är VAB och inte f-dagar när barnen ligger på neo (för de ligger på sjukhus = sjuka) och det är ju så rackarns dåligt betalt, särskilt om båda ska VAB:a samtidigt... Man är väl på neo båda två samtidigt väl?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård