• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: det är er/din tråd och du ska skriva så mkt du vill här! Det är inget som jag vill styra över iaf. Alla kramar till er!


    Daa: härligt med TUL:et! Du verkar vara vid så gott mod och klagar så lite så jag är imponerad!


    Vem var det som undrade över KUB; det är inte förrän på måndag.

  • muggles

    Villemoa: japp vår dotter heter Moa och är drygt 3 år. Goa Moa fick hon heta redan i födelseannonsen


    Ingis: oj egenritat hus - fint som snus det!

  • muggles

    Ninnnis: grattis till hjärtat! Kan tänka mig att du var nervös... (med mitt eget v7-VUL i färskt minne).


    EA och PB: stor kram till er!


    Daa: hur mår du nu?


    Vårt NUPP gick bra, så vi behöver inte göra FVP vilket jag fasat för. Äntligen känns det som att jag kan njuta av min graviditet!

  • muggles

    Daa: jag läste för ngn tid sedan att du hade problem med trög mage. Har du prövat loppfrön (el eg heter de psylliumfrön)? Väldigt effektivt, ska vara bättre än linfrö. Jag har kört loppfrön alla mina 3 graviditeter och tack gode gud för dem! www.risenta.se/sv/Vara_produkter/Psylliumfro/ Om du inte testat rekommenderar jag verkligen att göra det! Det är billigt (tror du hittar dem i hälsokosthyllan på ICA), smakar inget, och är lätt att dosera. Pröva 1 matsked på filen, hjälper det inte så öka dosen (det kan ta ca 1 dygn innan magen kommer igång första gången).


    Heloise: du har en härlig svart humor när du kallar dig själv för "hysteriska mamman". Men eg betyder det bara att du har ett sunt känsloliv; vilken press ni går igenom! Att ni står ut... Men man härdar ut med det man måste Hur liten var Elise när hon föddes? Var det i v26? (Ursäkta mitt dåliga minne!)

  • muggles

    Heloise: ska tillägga att jag håller tummarna för bra besked på måndag så ni slipper "finn fem fel på bebisen" i fortsättningen!

  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2010-11-30 18:44:18 följande:
    Termometern visar -18,8 och mina tjejer är på säsongens första slalomträning i backen. På snö. Maken erbjöd sig, hör och häpna, frivilligt att fara med dem på "premiären". Rekordtidig öppning av backen i år!  
    Åh läska mig inte! ÄLSKAR slalom men i år blir det ju inget åka av... Möjligtvis får maken prova med Moa (snart 3,5 år), järnet ska böjas i tid
  • muggles
    Panzerfaust skrev 2010-11-30 22:42:40 följande:
    Har idag fått den fullständiga rapporten från Elises hjärnröntgen samt ultraljud och läkarna kan inte hitta något avvikande med den lilla damens hjärna, en bergskedja mindre på mina axlar. Så ja, läkarna hade fel och jag hade rätt.
    Åh det är så härliga nyheter!!! Kramar till hela familjen från en "granntrådare"!!!
  • muggles

    Kan ngn förklara det här med "smurfhus" för en trådnybörjare?


    Flamman: självklart har vi oputsade fönster. Har funderat på att ta hem fönsterputsaren hela hösten men hösten gick utan att tummen kom ut ur röva (hur svårt är det att ringa fönsterputsaren... men å andra sidan har vi haft rätt mkt annat att tänka på i höst), så nu är det ju ingen idé...

  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2010-12-01 09:50:10 följande:
      Hehehe! Här har du familjen slalomälskare. Vi har "tvingat" våra att åka slalom sen de var i 3½-4 årsåldern. Eller tvingat och tvingat. Mild övertalning och lite lirkande. Som tur är älskar de slalom nu Själv har jag åkt sen jag var 6 år (det var ganska ovanligt på den tiden att så små tjejer åkte), men åker inte så jättebra för den skull. Är självlärd och har aldrig fått en riktig slalomlektion. Så tekniken suger. Men jag åker för KÄNSLANS skull Maken åkte slalom första gången i 25-årsåldern, asfaltblomma som han är och "utlänning". Men eftersom han är sportkille så lärde han sig snabbt. Skridskor eller skidor på fötterna, ingen större skillnad tyckte han. Han älskar slalom!Jag är så otrooooligt glad för det. För jag skulle ha svårt att leva med någon som inte vill åka slalom. Låter förmodligen sinnessjukt, men så är det. Så flickorna våra har inte haft något större val, kan man säga
    Mina föräldrar åkte bara längd (de torrisarna ) så jag lärde mig som vuxen. Har åkt med UCPA x antal ggr (tappat räkningen) så numera älskar jag offpist och puckelpist, inte för att jag är bra på det men tar mig ner överallt. Tom isiga backar är ok, fast varför ska man över huvud taget åka i backar?

    Maken och jag träffades i Hemsedal - say no more...

  • muggles

    Daa: härligt att höra om bra nattsömn. Jag följer dig med spänning som du vet... Själv är jag redan uppe minst en gång per natt och kissar men så var det även med Moa, hormoner antar jag.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård