• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-01-27 09:34:40 följande:
    Hej godingar!

    Solde: Har tyvärr ingen aning om var du kan få tag i tunikan...kanske på nätet?

    Idag ska jag storstäda huset, handla o sen kommer svärisarna på liten fika innan vi tillsammans ska gå o hämta loppan på dagis!
    Det är en ICHI, glömde jag kanske skriva. Har sökt som en galning på nätet, men utan resultat. Men om någon mot all förmodan ser den...?
  • Soldemor
    Daa skrev 2011-01-27 13:08:10 följande:

    En liten rapport bara (det börjar snart vara dags för mat för små hungriga parvlar, gissar jag):
    Vi har insett att det idag är en månad sedan som dagen började med ett piiiiijoff! (när fosterhinnan gick sönder lät det så tyckte jag ) och fortsatte med förvirring och förundran. En hel månad!

    Axel och Fälga växer och frodas. De äter därefter och jag producerar så gott det går och fyller ut med ersättning. Axel väger nästan 3,5 kg och Fälga är med sina 2,8 lika stor/liten som jag var när jag föddes. Det får mig att tro att det inte var något fel som gjorde henne liten för sin ålder, utan att det helt enkelt är mamma-arvet. Vi har fått ha några relativt lugna nätter när barnen sovit mellan matningarna.

    De kan strula rejält när det är dags för amning och göra att jag allvarligt överväger att sluta amma för att de inte är intresserade, för att vid nästa tillfälle suga ivrigt och bli mätta och nöjda. Så jag antar att jag fortsätter att delamma så länge jag orkar. Det där med dubbelamning verkar ligga alldeles för långt borta för att någonsin bli verklighet. Men jag har blivit överraskad förr.

    Jajamen, nu signalerar Fälga kris och panik.

    Tänker på er. Många kramar och ett helt gäng ar


    Puss på parvlarna!
  • Soldemor
    muggles skrev 2011-01-27 14:49:14 följande:
    Har du frågat Mrs Google i andra tråden? Hon är rätt fantastisk ibland på att hitta saker. Även Vickan i andra tråden gör sina insatser emellanåt.
    Tack för tipset! Är gjort nu!
  • Soldemor

    I kväll är jag btw  gräsänka, så jag kan fixa och greja lite i lugn och ro och avsluta med ett natt-aerobic-pass och sedan duscha utan någon som vill stressa hem för att se nyheterna.

  • Soldemor

    Är inte alls sugen att göra nytta på jobbet, vill mest åka hem. Solde har det jättejobbigt med kisseriet igen, hjälper knappt med Metacam (smärtstillande och inflammationshämmnande). Dessutom kan vi inte ge henne det en längre tid. Skall köpa refill till Feliwaydosan idag, för att se om det hjälper, annars måste vi nog in till djursjukhuset igen, ett ställe hon verkligen hatar. Det gör alltid ont när man är där och dessutom brukar det finnas hundar där! (Feliway är kattens ansiktsferomon, som gör katten lugn. Har en flaska i ett elurtag som portionerar ut ämnet i luften. Funkade bra när jag började med det i våras, men nu har livet ändrats lite i och med flytten)
    Men hon måste ju bli bra, så vad gör man?

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2011-01-31 21:38:21 följande:

    Ni har väl röstat va?


    www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3900109.htm...#top


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Röstat och  lagt som favorit! Får läsa mre där sedan när mer tid finns.

    Skall försöka läsa ifatt här sedan under dagen. Nu skall det skrivas griftetal till begravning i morgon och göras agendor till söndag.

    Har varit på kurs två dagar. Kul, men mycket som blir liggande "i verkligheten".
  • Soldemor

    Bruttan: Just nu känns det som om kartongerna växt fast, har varit så exalterad över närheten till trängingslokalen så jag har nog i ärlighetens namn hängt mer där än hemma (känns det som i kroppen iaf!). Ikväll är det en av veckans höjdarpass, nattaerobic kl 20.15, men sedan blir det kartongrace på fredag. MaKen vill lämna kartonger på sitt jobb (och de vill ha tillbkaka dem, lustigt sammanträffande!) så då rar jag en IKEA-sväng till när vi ändå skall till Malmö. Dessutom är det sista möjligheten på länge att få hem möblerna när jag är ledig en vardag. Efter måndag dröjer det till slutet av mars innan jag har ledig vardag igen. Så på lördag blir det förhoppningsvis Klippan och den trevliga IKEA-varianten på moraklocka.  Har verkligen gått igång på heminredning, som  jag inte alls varit intresserad av innan. Idag blir det en brödlåda, en sådan där i stål, för den passar så bra till handtagen i vårt kök (fast det var makens replik och inte min. Så långt in i heminredningsträsket har jag inte sjunkit än )

  • Soldemor
    dfk skrev 2011-02-01 19:14:33 följande:
    Bruttan, tack för din tanke!
    Flamman, jääääädra karl! Skrikandes Förstår att du blir både arg o ledsen över hans beteende!

    Med mig själv....
    Lite tungt just nu. Känner att jag döööör snart om inte våren kommer, måste hämta kraft. Det är som någon dragit ur en propp ungefär. Jag känner att jag inte har ork att styra och rodda hemma riktigt. Ser ut som ett bombnedslag hemma, tvättstugan är överfull med tvätt, jag får inte saker och ting gjort. Men så får det väl va nu när jag känner mig såhär.

    Kram på er alla♥
    Du är inte ensam om det! Men håll ut, den kommer! Den ligger på lur någonstans bakom molnen och det gråa. För varje dag komjmer den närmare och för varje dag minskar risken för mer kräkmycket snö som inte vill smälta.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård