• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack, Daa för att du orkar dela med dig till alla oss supernyfikna här! Puss från mig också!

    Min gamle jubilar var trött efter step-passet (var faktiskt ganska tuff styrka när man tränat dåligt de sista månaderna) och ville hem och äta skinkmacka. Vi går ut någon annan gång, visst! Men det var hans födelsedag så klart han får bestämma. Var bara det, att jag tänkte på grillat lamm och liknande i duschen så jag var vrålhungrig när vi möttes i träningsanläggningens reception.  Han somnade rätt fort i soffan sen när vi kom hem.

    I natt har jag sista jouren för i år för sjukhuskyrkan, sedan närmar sig ledigheten med stormsteg. Den börjar på nyårsafton efter nyårsbönen. Och inledningen blir väl att gå runt i lägenheten och spruta Feliway så snuttarna inte mår alltför dåligt av smällare och raketer.

  • Soldemor
    Fjällbruttan skrev 2010-12-30 13:33:23 följande:
    Flamman, vart är du? Har inte sett dig här på två dagar.... saknar ju dig med, liksom att jag har saknat alla andra!
    Och vi dig, otroligt mycket!
  • Soldemor

    *Letar efter gamla sura boxhandskar som jag skall slå på Flammans man med och sedan tvinga honom att lukta i, för nu är den här tanten arg*

    *Efter väl utfört värv kramar om Flamman länge*

    och

    Gott nytt år till alla! 2011 måste helt enkelt bli bättre, kan inte bli som 2010.

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-01-04 10:07:13 följande:
    Eftersom jag jusyt upptäckte att den nya layouten inte visar inboxmeddelanden speciellt tydligt så uppmanar jag härmed alla att ta en titt i sin inbox...
    Puh! Det var inte lätt! Men nu har duy fått svar iaf!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-01-04 10:40:06 följande:
    Fungerar det inte via datorn?
    Inte min! Den är så liten så den klarar inte allt jag vill at den skall göra.
  • Soldemor

    Biljetter till Romeo och Julia klara, vi åker t Stockholm 1/4 (absolut inget skämt!)! Skall bo i Barkarby, vilket är väldigt trevligt, bra läge och ¨så.

    Har också bokat hotell till en helg i Göteborg i början av mars...kanske dags att börja göra lite nytta här hemma, packa upp en kartong eller två (eller tre el fler!)

    Ikväll skall vi till Trelleborg och se nyårsrevy, en av makens kollegor är med där. Kanske att vi hinner titta in till kompisar som bor där, beroende på när maken slutar arbeta.

    Nej, nu ropar kartongerna!

  • Soldemor

    Här är en som sällar sig till snorskaran i tråden. Fryser, har ont i halsen och näsan rinner. Det är typiskt närj jag skall börja jobba igen på onsdag och har några fulltecknade veckor framför mig, dessutom med dop på söndag. Känns lite sådär med tanke på barnet, syskon och föräldrar. Men jag tankar Echinagard för att försöka stoppa eländet. Har iaf hunnit träna en del och flytta runt på lite lådor.

    JÄTTEgrattis till Blommis i efterskott! Vad bra att helgen blev lyckad trots förkylningen! Det är bra med Konsumhotell, vi åker upp en helg till Göeborg i vår, bara för att mysa.

    Medan jag har haft huvudet i kartongerna har det hänt så himla mycket här, som har kommenterats så väl, så det känns som upprepning och eko om jag skall säga ungefär samma saker igen.

    Men jag kan i alla fall skicka mängder av kramar till alla underbara här, som vill ha en kram. Kan också låna ut Amaretto, han har en fantastisk förmåga att hoppa upp i knät (han är lång!) och buffa och spinna och gosa när man kännner sig ledsen.

    Och så det som alltid funkar på mig:

    *sätter fram Cola och choklad och ett stort fat med nybata lussebullar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård