• Cantaton

    Tantvarning – om igen!

    Ni ska veta att Mittiprick sitter på en skatt. En gåva. Ni kommer få höra, var så säkra.

  • Cantaton

    Hej på er! Jag har haft en omvälvande dag. Hade tänkt gå upp tidigt för att åka in till stan och träna zumba; vaknade och kände bara "Nää!" Och sedan "Men skärp dig Jessica, bara att gå upp!" Eh nä, en gnutta halsont och det fick va'. Somnade om och sov i 3h till! Jag behövde nog sova....

    Åkte in till stan och träffade en sångerska som ville ha tips kring att starta företag inom branschen. Vi satt i två timmar och lunchade och pratade. Därefter kom MittiPrick! Vi pratade musik och projekt. Tjihuu!

    På väg in till stan fick jag också ett samtal. Jag ska sjunga på minnesstunden imorgon för dem som omkom i villabranden igår... Har varit ett meck att hitta musiker i sista minuten o.s.v., men jag fick till det och har övat in sångerna nu på kvällen (hade sjungit två av tre tidigare). Imorgon fm blir det rep med gitarrist och på eftermiddagen är själva minnesstunden. Är rätt tagen av hela historien.

    Men är ändå uppfylld av dagen.

  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2011-01-15 13:58:09 följande:
    Cantaton, jag tänker på dig just nu då du befinner dig på minnesstunden. Skönt att det ordnade sig med kompet! Det var trevligt och spännande att prata framtid och jag ser fram emot vårt samarbete!

    Jag hoppas att ni alla får en underbar helg!
    Tack för omtanken. Det var så tufft. Det var ju bara två dagar sedan och alla grät och grät och grät... och kyrkan var överfull, det var mer folk än på julafton. Vaktmästaren visste inte om han skulle våga fylla i det korrekta gudstjänstsbesökarantalet eftersom det var mer än kyrkan fick rymma... Det var ljuständning - så mycket ljus. Vissa ljus hann brinna ner innan andra tändes. Och så blommor och gosedjur. Allt var så starkt.
  • Cantaton

    Jag är fullkomligt slut.. Höll på att somna i soffan nu, och så måste jag rycka upp mig och gå på födelsedagsfest. Vill inte...

  • Cantaton

    Ja, MittiPrick, vila! Själv var jag tillbaka i kyrkan idag. Sjöng på mässa nu på kvällen. Ovanligt mycket folk även ikväll, och ett par från gårdagen kom även idag. Många ljus blev det även idag. Det här har varit en helg med verklighetsförankring.

  • Cantaton

    Tack, mittiprick - kram till dig också.

    Jag skulle ha repat idag, men vaknade och kom vekrligen, verkligen inte upp ur sängen. Messade och sa att jag var sjuk, somnade om och sov till 13.30. Då är man inte helt pigg och frisk... Nu har jag ätit lite, lyssnat på mittipricks demo en del samt tittat lite på tv. Huvudet är tungt... Ska ta det jättelugnt och dricka te innan jag åker in till stan och går på Dramaten ikväll. Känner ju inte för det heller, men lite svårt att ändra när vi är ett stort gäng som ska gå och biljetterna är uthämtade. Dessutom är min biljett en födelsedagspresent, så vore otacksamt att avböja i sista stund. ATT man kan vara så seg!!

    Hoppas det är bra med er.

  • Cantaton
    Soldemor skrev 2011-01-18 18:44:30 följande:
    Sådär kände jag mig hela förra veckan! Urtrist!
    Ja, det är verkligen tråkigt att vara så trött. "Stormen" var i alla fall mycket sevärd på Dramaten.
  • Cantaton
    dfk skrev 2011-01-19 16:53:06 följande:
    Solde, Romeo och Julia, den är nog jättebra! Vad kul!

    Jag undrar var tant tinker har tagit vägen?
    Kram tebax MittiprickGlad

    Cantaton, kanske lite vintertrött?
    Ja, och trött över en rätt lång och intensiv period. Först renoverade vi all ledig tid, sedan flyttade vi in och packade upp samtidigt som det var rep inför julen, och så kom december med spelningar... Och nu när jag äntligen trodde att jag skulle få en ledig helg sjöng jag på minnesstunden. Tror mest att det varit lite väl intensivt. Men jag mår mycket bättre idag än igår. Mycket! Har till och med ork nu när jag kommit hem efter en hel arbetsdag!
  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2011-01-19 20:54:37 följande:
    Skönt canta. Jag var orolig att du inte skulle orka lägga ngn sång denna vecka..
    Jag har jobbat hårt idag med att få till ett komp. Givetvis tar jag då tag i en annan gitarr än den jag brukar spela på, dessutom med nya strängar som inte riktigt håller stämningen än, så jag får stämma om hela tiden. Och så är det annan teknik eftersom den här guran är halvakustiskt och jag valde att spela in via kabel. Det blir ett fylligare och skönare ljud . Jag sände ett prov till din mail nu Canta. Mina egna öron kan inte längre avgöra vad som låter bra eftesom jag hållit på hela dagen och .. man blir lite döv när man är mitt i processen.

    Jag undrar också var alla tanter håller hus, kan det vara så att det finns Liv i Verkligheten ?
    Jag skulle aldrig banga på att lägga sången!!!!

    Men du, jag undrar vilken ton du vill ha på högsta tonen i refrängen, du sjunger olika i olika refränger på demon.

    Nu är "Sveriges mästerkock" slut, så nu ska jag lyssna på ditt dagsverke!!
  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2011-01-19 22:29:03 följande:
    Den där tonen är frivillig! allt så, det är ju lite öppet för egen tolkning, vailande om du så önskar, därav olika varianter på hur du skulle kunna göra. Jga tänker att det löser sig då du är här och vi spelar in för då kan du känna vad som passar för digW
    Yes, tack :)
Svar på tråden Tantvarning – om igen!