• Cantaton

    Hej på er. Här sitter en tröttis på lunch på ett i övrigt helt tomt kontor... Luciafiranden, leveranser, möten och turnéer håller de andra upptagna. Själv var jag uppe strax efter 5 imorse för att göra mig iordning, packa in ljudanläggningen i bilen och köra (i totalt mörker.. inga gatulampor ens) till Uppsala för Luciaspelning. Riggade, soundcheckade, tände luciakronen och körde en dryg timma. Därefter lite fika, nedriggning, inpackning i bilen och så tillbaka till Vallentuna (med låg sol rakt i ögonen)... Dumpade lite grejer hemma och så skjutsade sambon mig till jobbet så jag slapp bilen sen (det är bara 3h-parkering i centrum, så då skulle jag behöva springa ut med jämna mellanrum och flytta bilen...) Blev inkastad i ett akut-kaos. Alla skulle iväg och alla skullle ha med sig saker som inte var färdiga. Ojoj. Trött som få just nu... Önskar att jag kunde gå hem tidigare idag, men eftersom jag kom senare har jag snarare tid att arbeta in.

    Trevlig lucia på er!

  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2010-12-13 14:31:37 följande:
    Trevlig och skön Lucia till er alla!
    Klev upp och tittade på TV:s Luciafirande kl 07 i morse. Det var vackert, stämningsfullt och fint. Sedan gick jag tillbaka till sängen och sov ett par timmar till! Så dåligt med sömnen sista tiden, men periodvis är det ju så.

    Kramar till er alla!
    Vad mysigt det lät :)
  • Cantaton

    Hej på er!

    Här känns det som att klockan är mitt i natten - och så är hon verkligen inte det... Jag gick upp 4.30 imorse för att ta 5.22-tåget (det första som gick) till soundcheck och gig tidigt imorse. Sjöng "O helga natt" kl. 7.15, haha... Många undrade hur jag kunde komma upp så högt så där tidigt på morgonen. De skulle bara veta hur naturligt just de höga tonerna kommer för mig. Knappt ansträngande Fast jag påstår inte att det är enkelt att sjunga tidigt på morgonen, dock... Kul var det i alla fall och mycket uppskattat!

    Repade under dagen inför dop på lördag och nu ikväll har jag haft rätt mycket inspiration och tankar, så jag har skrivit ner och skrivit ner. Någon gång ska väl tankarna sorteras och bli verklighet också.

    Hoppas ni mår bra!

  • Cantaton
    Fjosok skrev 2010-12-17 23:40:26 följande:
    Nå, vad tycker ni om den nya designen och Bröllops-Bella?

    Jag har inget emot den nya designen. Kul att det händer nåt... Men Bröllops-Bella kanske är lite väl "sötsliskig". Skulle passa mina yngre kusiner som inte kommit upp i tonåren än. De skulle gilla att ha henne som klippdocka och klä henne med fina klänningar. Typ.
  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2010-12-21 00:02:16 följande:
    Boubo, tack!
    Detta är en fest på herrgård som inte anordnas för slutet sällskap utan vem som helst som vill har bokat in sig för deras nyårspaket, som innehåller femrätters, champange, fyrverkerier och dans till levande orkester. Övernattning och brunch.
    Jag har bara sett mig själv sitta där och vara nöjd och glad men undvikit att se vad det är jag har på mig!
    Nu får jag panik att det ska vara så fint att jag inte har ngt att sätta på mig....
    och... vad har man för ytterplagg då man går ut o tittar på fyrverkerierna OM man nu har balklänning el dyl på sig. Plötsligt måste jag köpa ny gaderob inifrån och ut känns det som _ knasig man är va!
    Jag har jobbat på herrgård, och jag tycker att klänningen du beskriver låter klockren
  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2010-12-21 20:09:47 följande:
    Cantaton, tack för det!
    Jag tror det blir så , känns dumt att köpa ngt enbart för en afton när man nu har en klänning som kan passa utmärkt, vilket jag har fått till svar från fler håll.. Så, det blir nog bra med den saken! Så kan man i stället ägna sig åt de sista dagarnas julstress!!

    Fjosok btw, trist att du känner det så med BT. Det ska ju vara en god och glad, välkomnande och hjälpsam atmosfär på ett sånt här ställe annars är det bara för nedslående!
    Kram på dig!
    Hur har det gått med jullåten?
  • Cantaton

    Ja, det är en spännande värld vi lever i Själv jobbar jag hela kommande vecka frånsett tisdag. På tisdag blir det dock en tur till IKEA så att vi kan göra iordning mitt kontorsrum där det just nu bara är kaos och ouppackade kartonger. Mår jättedåligt när jag inte hittar något där inne, och givetvis finns det inte alls plats att sitta och jobba på... Så tisdag går till att få ordning på sista rummet i lägenheten! Någon annan dag får vi väl ta shoppingsvängen för att leta gardinstänger...

    Här har det nu varit julfirande i dagarna tre. Mycket mysigt.

Svar på tråden Tantvarning – om igen!