• Cantaton

    Tantvarning – om igen!

    MittiPrickBrud skrev 2011-03-13 16:28:52 följande:
    Tittar in och sjunger gratulationssången till dagens födelsedagsbarn. Hipp hurra för Canta!
    Ooh, tack fina :)
  • Cantaton

    Och idag är det min tur att kika in och sjunga för Mittiprick som fyller år! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!

  • Cantaton
    MittiPrickBrud skrev 2011-03-14 13:11:07 följande:
    men tack!
    Klubben för inbördes beundran! Kram på dig fina du!
    Haha, yes.
  • Cantaton
    Soldemor skrev 2011-03-22 11:58:16 följande:
    (Plats för fanfar här!!)  Nu är det vååår! Solig
    Ja, och idag känns det verkligen vår ute!!
  • Cantaton
    dfk skrev 2011-03-31 09:06:03 följande:
    Mitti, det där lät spännande!

    Börjar att bli lite hoppfull att våren är på G. Snödroppar har blommat ett tag nu och snart börjar man skymta fler blomster. Längtar efter mera solSolig

    Cantaton, jag såg att det ska bli något Tv-program med Carola i spetsen. Man ska tävla om vem som är mest lik orginalartisten med sång,framträdande mm. Eller har jag missförstått det hela? Det lät lite spännande iallafall.

    Stora kramar till alla tanterHjärta
    Det var en pilotinspelning som de nu ska försöka sälja in till TV-kanalerna. Jag fick faktiskt ett telefonsamtal från produktionsbolaget; de undrade om jag kunde vara en av sångerskorna som ställde upp mot Carola. Då svarade jag att jag hyser all respekt till och beundrar Carola, att jag själv mycket riktigt är sångerska och att jag har sjungit tillsammans med henne, men att min röst inte är i närheten av att låta som hennes. För det är den inte. Vi har inte ens samma röstläge.

    Jag känner en person som satt i juryn (tillsammans med Bert Karlsson och några andra). Han berättade att de inte fick SE dem som sjöng, utan höra korta strofer när de olika personerna sjöng en av Carolas låtar. Sedan skulle de avgöra vem som var Carola och vilka som inte var det. Hur det gick kanske jag inte ska berätta

    Lyssna för övrigt på Carolas nya skiva. Riktigt bra :) Och idag släpptes biljetterna till Carolas middagsshower på Tyrol.
  • Cantaton
    Diz skrev 2012-05-06 13:06:40 följande:
    Hej på er tanter!

    Hittar ingen nyare tråd så jag skriver här. I miss you guys! MYCKET har hänt sen jag var inne senast, det mest drastiska är väl nytt jobb nere i malmö. Långa dagar men mer pengar.

    Pojkarna växer och jag har svårt att tro att det snart är 2 år sen vi gifte oss...

    Är det några tanter kvar här?

    Kram!
    Jag är här :) 
  • Cantaton
    Diz skrev 2012-05-06 22:36:32 följande:
    Härligt! Hur går det med sjungandet och företagandet ?
    Åh, helt strålande, tack! Har just nu 16 vigslar för sommaren, fantastiskt! Mitt mål är 20. Fast det är svårt när alla gifter sig samma tider och bröllopen således krockar... Men har en hel del begravningar och dop också, samt någon familjefest och så. Det är en underbar tid som kommer just nu. 

    När det kommer till företagandet i övrigt har jag lagt till en gren och har två (tre) till på gång! Det händer mycket och jag trivs som fisken i vatten.

    Hur är det själv? Vad innebär ditt nya jobb? 
  • Cantaton

    Ordrar skulle jag kalla order i plural  

    Wow! Låter ju strålande och roligt! Kul att du får den uppskattning du förtjänar. Livet blir så mycket roligare då. Jag har ju ett sådant yrke där beröm liksom faller sig naturligt för många, men i en av mina nya företagsgrenar får jag nu jobba i ett fantastiskt team med peppning, beröm och stöttning. Det är ovärderligt efter alla år som egenföretagare med betoning på egen. Ett fint komplement, liksom. Även om sången fortsatt är min huvudsakliga sysselsättning

    Låter som en superrolig kör! Sång är glädje. Jag var alldeles uppfylld och rörd till bredden efter dagens begravning. Men också helt mentalt slut. Väl hemma orkade jag inte många knop, sedan gick jag en promenad med sambon och somnade. Vaknade av att han ställde fram mat. Det är en enorm spänning, ett fokus och så känslofullt vid sådana tillfällen. Och just idag var det en kvinna som, innan hon dog, hade önskat just att jag skulle sjunga på hennes begravning. Det blir extra speciellt.

    Alla har vi kaos ibland. Jag håller på att arbeta bort mitt kaos just nu.  

  • Cantaton
    Diz skrev 2012-05-08 22:26:25 följande:
    Vi hade vårkonsert för någon vecka sedan, och jag kom också hem och var helt slut. Men det är så skönt att veta att man gav så mycket av sig själv. Hellre helt slut än sjunga "tom".
    Ja, verkligen!
Svar på tråden Tantvarning – om igen!