• Cantaton

    Tantvarning – om igen!

    Åh vad mysigt. Här är det rätt grått men solen gav hint om att finnas till nånstans när jag vaknade. Sitter inne i stan i den tomma lägenheten som vi lämnar sista november.


    Norrskensflamman skrev 2010-11-16 10:23:22 följande:
    ÅH, här är underbart vinterväder! Imorse -14, men nu är det lite varmare. Strålande sol och gnistrande vit snö överallt. Att det kan vara så fina dagar i november!
  • Cantaton

    dfk! Tack det går bra. Nu börjar jag få bröllopsförfrågningar till sommaren 2011! Har haft en höst med rätt många begravningar annars. Den sista var väldigt speciell då det var en barnbegravning... Men det var nog också den finaste begravning jag upplevt. Det låter kanske konstigt, men jag är väldigt tacksam över att ha fått vara en del av den, att ha fått uppleva den. Den påminde mig om varför jag gör det jag gör - mer än utifrån ett jagperspektiv (dvs att jag själv tycker om att sjunga).


    Har några spelningar i jul tillsammans med gitarrist, på ålderdomshem, hantverksförening och LSS-boende. Kommer också att vara Lucia och gå luciatåg med alla barnen i en församling och sjunger även i kyrkan på julbönen på julafton. Sedan har jag bröllop på nyårsafton också :)


    Annars jobbar jag just nu tre dagar i veckan på ett produktionsbolag med en jättespännande barn- och familjeproduktion. Vill inte säga för mycket, då pressträffen sker idag. Bäst att allting kommer ut rätt Men kan länka till pressklipp sedan när det blivit offentligt. (I eftermiddag eller imorgon eller så.) Biljettsläpp på lördag!


    Har haft ett struligt år vad gäller att hitta rätt samarbetspartners (musiker). Och nu har jag nog bestämt mig för vilka projekt jag verkligen vill genomföra 2011, och ska göra lite profilbeskrivningar på vilka jag kan tänkas behöva för att genomföra dem. Eller vilka kunskaper jag behöver själv. Programmen är som följer:


    1. Genomföra sång- och rytmikgrupper för barn. Ska göra studiebesök på ett gäng grupper och äta lunch med en rytmikledare nästa fredag! Har även anmält mig till en barnvisegitarrkurs i vår för samma ledare. (Har tidigare tänkt genomföra detta tillsammans med någon annan, men det blir aldrig av, så nu gör jag det själv)


    2. Skapa ett program jag kallar "Seniorsånger" som passar på ålderdomshem, 80-årsfester och liknande. Gärna med en gitarrist tror jag.


    3. Fortsätta med barnoperakonceptet. Se om det går att få in i Kultur i vården och Skapande skola.

  • Cantaton

    Jag har lagom fullt upp. Njuter av att bo i nya lägenheten också! Nu ska jag strax repa julrepertoar med gitarrist.


     


    Hur går det för er andra?

  • Cantaton

    Ja, vi ligger nära varandra i intresseområden


    Åh spännande med julsång! Är det möjligt att höra smakprov?


    MittiPrickBrud skrev 2010-11-23 13:48:24 följande:
    Cantaton, så mycket spännande och kul du har för dig. Allt det du håller på med skulle jag själv också gärna göra!Hör av dig om du behöver ngn ytterligare att samarbeta med. Jag själv håller på och pular på en julsång som jag fått förfrågan om, den ska skickas till kund idag.. Kram på er alla tanter!
  • Cantaton

    Jag är produktionsassistent, så jag gör allt möjligt. Bokar träningstider i ishallar till artisterna, kompletterar manus, är med vid casting, medarrangerar pressfotografering, syr i knappar som lossnar i kläder, har koll på när och var saker sker o.s.v. Stort och smått


    Bobou skrev 2010-11-24 14:57:31 följande:
    Åh vad roligt! Vad gör du i sammanhanget?

     

  • Cantaton

    Åh fina du. Jag kan verkligen rekommendera föreställningen. Jag har ju läst manus, hört en hel del av musiken och träffat flera av artisterna och konståkarna. Det här kommer bli toppenbra. Biljettsläpp på lördag :) Malmö, Ö-vik, Luleå, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Linköping, Sundsvall/Timrå, Gävle.


    dfk skrev 2010-11-24 17:20:58 följande:
    Cantaton, åh!! Vad stolt jag blir över dig♥ Måste ju vara jättekul och spännande! Hur mår Bobou då?

     

Svar på tråden Tantvarning – om igen!