• Mymlan16

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte.

    Och helt osökt kom jag på mig själv med att undra hur ofta folk i parrrelationer brukar ha sex med varandra, och hur länge de varit tillsammans. (Kanske bör jag börja med att svara själv. Nästan varje dag och tre år.)

    Eftersom vi är anonyma: någon annan som vill svara/skriva? Hur ofta "nuppar" vi medelssvenssons egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-09-23 16:42
    En följdfråga, nu när jag ändå varit så djärv och skamlös och släppt på hämningarna ;) : Hur många av er får orgasm samtidigt under samlag? Har hört att det ska vara ovanligt?
  • Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)
  • Mymlan16

    Nej, det pryda och genanta har vi visst släppt nu haha ;)Fast jag känner mig en aning som Tant Snusk.....

  • JustMeAndMyLove

    Oj, vi ligger i lä ser jag. Inga fler som har problem på den fronten?


    Vi har sex någon gång i månaden, ibland går det 2, någon gång har det gått 3. (vi har varit ihop i 2,5 år) 


    Konstant diskutionsämne här hemma. Men min sambo lider av en depprission och förlorade sexlusten pga den medicin hon äter. Så det är inte så mycket att göra åt.


    Innan hon åt den var det var och varannan dag, hehe. 

  • TalisQualis
    Mymlan16 skrev 2010-09-23 18:11:04 följande:
    Nej, det pryda och genanta har vi visst släppt nu haha ;)Fast jag känner mig en aning som Tant Snusk.....
    Som jag funderade på hur det ordet stavades! Så ska det ju va, genanta! 

    Haha, äsch inte är du nån tant snusk heller, i så fall är jag också de!

  • Uttan

     


    Varit tillsammans i 3 år, bott ihop dryga 2½ år, har sex 4-5 gånger i veckan. 9/10 gånger för mig - som TalisQualis. Jag är inte pryd av mig heller så :P


    Något jag dock måååste rekommendera alla är att pröva på lite nya saker osv för det får upp stämningen för det flesta :)


     


    JustMeAndMyLove - Din tjej ska kräva ny medicin tycker jag. Jag äter medicin men känner inte av det.

  • fruruden

    Uttan: vilken medicin äter du? jag äter också antidepressiva som förstör sexlusten nämligen... har prövat flera sorter men alla har haft den tråkiga bieffekten på mig... ett ständigt diskussionsämne här hemma... =(

  • prinsessanogrodan

    3-4 gånger/ veckan. Varit tillsammans i 4 år. Inte alltid samtidigt men båda kommer alltid någon gång under akten eller rättare sagt han kommer en gång och jag 2-3 gånger...oftast en gång under förspelet och sen 2-3 gånger under själva...hhrmm ni vet...

  • mattiasFästmö

    Jadu, precis som flera andra här så varierar det, 2-3 gånger i veckan till 2-3 gånger i månaden. Beroende på hur mycket som händer runt omkring och vart man är i livet just då. Sen kan vi ju ha dagar då vi har sex tre gånger på en dag men allt för lång tid går det aldrig. vi har vart tillsammans i snart 4 år och jag får orgasm varje gång


  • Sanna2010

    varit ihop 4 år och nu nygifta Jag jobbar skift, så under de perioder jag jobbar många sen akvällar blir det mindre och när jag jobbar mindre blir det mer!

    Jag är dock den som har störst behov av sex och inte han...haha
    men de brukar va ca 2 gånger/vecka ibland mer å ibland mindre...

  • Iseika

    Vi har varit tillsammans i sex år och har sex ett par gånger i veckan. Jag fick vestibulitliknande symptom när jag åt p-piller vilket gjorde att sex bara var plågsamt. Nu är problemen i princip borta även om jag är väldigt känslig i underlivet. Sex varje dag är verkligen inte att tänka på.

  • Uttan
    fruruden skrev 2010-09-23 19:22:46 följande:
    Uttan: vilken medicin äter du? jag äter också antidepressiva som förstör sexlusten nämligen... har prövat flera sorter men alla har haft den tråkiga bieffekten på mig... ett ständigt diskussionsämne här hemma... =(
    Jag äter fluoxetion - men vilket av alla preparaten man behöver/reagerar bra på är inviduellt. Jag har en läkare som är jättebra och öppen och gjorde klart för mig från början att om mitt sexliv förstördes så kunde jag bara säga till och prova fram nya.

    När man har hittat rätt ska man inte märka att man äter dem sa han till mig och nu har jag hittat rätt efter 7 olika (VERKAR DET SOM) :) Känns sååå skönt!

Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)