• Uttan

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

     


    Varit tillsammans i 3 år, bott ihop dryga 2½ år, har sex 4-5 gånger i veckan. 9/10 gånger för mig - som TalisQualis. Jag är inte pryd av mig heller så :P


    Något jag dock måååste rekommendera alla är att pröva på lite nya saker osv för det får upp stämningen för det flesta :)


     


    JustMeAndMyLove - Din tjej ska kräva ny medicin tycker jag. Jag äter medicin men känner inte av det.

  • Uttan
    fruruden skrev 2010-09-23 19:22:46 följande:
    Uttan: vilken medicin äter du? jag äter också antidepressiva som förstör sexlusten nämligen... har prövat flera sorter men alla har haft den tråkiga bieffekten på mig... ett ständigt diskussionsämne här hemma... =(
    Jag äter fluoxetion - men vilket av alla preparaten man behöver/reagerar bra på är inviduellt. Jag har en läkare som är jättebra och öppen och gjorde klart för mig från början att om mitt sexliv förstördes så kunde jag bara säga till och prova fram nya.

    När man har hittat rätt ska man inte märka att man äter dem sa han till mig och nu har jag hittat rätt efter 7 olika (VERKAR DET SOM) :) Känns sååå skönt!

  • Uttan
    Lyckliga013bruden skrev 2010-09-23 21:10:27 följande:
    Vad kul att höra att så många gör det så ofta. Vi gör det alldeles för sällan men det beror på att vi bor och jobbar på varsin sida atlanten.... Jag skulle kunna fråga er om en sak kanske. Min kompis gnäller om att hon och hennes sambo får till de färre gånger än oss, de bor ihop och har typ samma arbetstider. Anledningen till deras torka är att hon tycker han är dålig och vet inte hur hon ska lära upp honom. Har ni några tips och idéer?
    Varför inte inleda med ställningar där hon har kontrollen? Där hon kan visa precis vad hon gillar utan att det blir undervisning av det hela. Vad jag personligen tycker är viktigt är att man kan prata med sin partner om sitt sexliv med.
Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)