• Mymlan16

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte.

    Och helt osökt kom jag på mig själv med att undra hur ofta folk i parrrelationer brukar ha sex med varandra, och hur länge de varit tillsammans. (Kanske bör jag börja med att svara själv. Nästan varje dag och tre år.)

    Eftersom vi är anonyma: någon annan som vill svara/skriva? Hur ofta "nuppar" vi medelssvenssons egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-09-23 16:42
    En följdfråga, nu när jag ändå varit så djärv och skamlös och släppt på hämningarna ;) : Hur många av er får orgasm samtidigt under samlag? Har hört att det ska vara ovanligt?
  • Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)
  • Bullemor

    Vi har varit tillsammans i tre år, bott ihop i 2 1/2 år och förlovade i 2 månader.
    Vi har sex ett par gånger i veckan, är det semester blir det varje dag. Gärna flera gånger om dagen ;)
    Min man är grym på det han gör så jag kommer MINST en gång varje gång. Man ska inte glömma att vara öppen på att testa nya saker, det har vi och det är jättekul och spännande ;)

  • JustMeAndMyLove
    Uttan skrev 2010-09-23 19:07:10 följande:
      Varit tillsammans i 3 år, bott ihop dryga 2½ år, har sex 4-5 gånger i veckan. 9/10 gånger för mig - som TalisQualis. Jag är inte pryd av mig heller så :P Något jag dock måååste rekommendera alla är att pröva på lite nya saker osv för det får upp stämningen för det flesta :)   JustMeAndMyLove - Din tjej ska kräva ny medicin tycker jag. Jag äter medicin men känner inte av det.

    Hon har testat en del olika, de två först avar hemsk, hon blev jättedålig. Men den hon äter nu gick jättebra och den har hjälpt henne mycket. Den enda biverkningen är det här med sexlusten då. Men eftersom det annars är så bra så vill hon inte riskera att byta den. Speciellt inte nu när hon har börjat jobba.

  • happy family
    gunge skrev 2010-09-23 21:50:39 följande:
    Hmm... jag hade tyckt de va kul att veta om dom som har sex så ofta som 5-6 dagar i veckan har barn? Tycker vi har ett bra sexliv men de blir lite olika, ibland några gånger i veckan men ibland kan de gå en månad imellan.. Men med 2 barn på 4 och 7 varav den sista med ett handikapp kanske de inte är så illa pinkat att hinna med de alls :P Nu planeras de bröllop om 2,5 vecka och trost den enorma stressen har vi haft sex oftare än vanligt den senaste tiden :P KÄnns bra :D:D:D:D:D::D
    Vi har 2 barn 4 1/2 och 3 är de. Vi ska oxå gifta oss 2010-10-02. Både jag och min M2B tycker att sex är viktigt. Sen kanske det är så avancerat varje kväll;) hahaha.

     

  • sjuttiosexa

    Jag o min "gôbbe" har varit tillsammans i snart 11år, vi har 2 barn ihop 8 & 10 år, jag har en 14årig dotter tidigare så här får man passa på när tillfälle ges. Vi har ett underbart sexliv & ibland är det 4-6ggr/vecka & ibland mer sällan. Vi kommer för det mesta samtidigt men har jag fokus någon annastans funkar det inte!
    vi älskar sex & har blivit ett efter alla försöksår!
    Vi är båda mycket öppna om hur vi vill ha det & jag tror att det underlättar för samtidig orgasm, man kan vänta på varann, ge & ta.

  • Heloise
    Martinaa skrev 2010-09-23 20:30:24 följande:
    OT, men GRATTIS Heloise till bebisen! Kanske varit offeciellt länge, men längesedan jag var inne här nu.
    OT: Tack! Det blir en julbebbe för oss( bf 22/12)
  • DoloresJenn

     


    Iseika skrev 2010-09-23 20:18:02 följande:
    Vi har varit tillsammans i sex år och har sex ett par gånger i veckan. Jag fick vestibulitliknande symptom när jag åt p-piller vilket gjorde att sex bara var plågsamt. Nu är problemen i princip borta även om jag är väldigt känslig i underlivet. Sex varje dag är verkligen inte att tänka på.

    Det är som du beskriver vår situation.. Det är tufft att komma tillbaka från den irriterande vestibuliten.
    Hur funkar det för dig nu med den överkänsligheten?
    För min del spänner jag mig och det leder till att sambon tror att man inte vill eller att det gör ont.. rätt komplicerat..
    Vi är nog nere på varannan månad nu..

  • Vinter10

    Oh shit, nu fick jag lite ångest. Som jag skrev i början har vi sex typ 1-3 ggr per vecka... Inga barn! Hur ska det bli sen! ?


    Men å andra sidan är vi båda rätt nöjda. Kan vara tacksam för att vi har lika mycket lust och att det kvalitet och inte kvantitet... :)

  • Heloise
    Vinter10 skrev 2010-09-24 11:02:18 följande:
    Oh shit, nu fick jag lite ångest. Som jag skrev i början har vi sex typ 1-3 ggr per vecka... Inga barn! Hur ska det bli sen! ? Men å andra sidan är vi båda rätt nöjda. Kan vara tacksam för att vi har lika mycket lust och att det kvalitet och inte kvantitet... :)
    Äsch jag har aldrig ångest över vårt sexliv( oavsett om det är 1gg/rom dan fas eller typ aldrig fas), så länge vi är nöjda, glada och tillfredsställda, det är huvudsaken. Alla har ju olika lust, och som du skriver det är ju jättebra att ha lika mkt lust och att det sex man har är bra sex, och 1-3 ggr i veckan är ju att ha ett aktivt sexliv
  • Albertina83

    Jag och min fästman har varit tillsammans i 2 1/2 år. Vi bor inte ihop än men när vi träffas har vi sex ungefär 5 gånger per dag. Vi träffas varje gång min fästman är ledig, båda har hög sex lust. Men det blir nog inte så mycket sen när vi bor ihop och träffas varje dag.

  • Kileane

    TIllsammans i 7 år, inga barn. SÄrbos för tillfället pga jobb men annars sambo (därför blir det förstås mindre sex just nu).


    Annars sådär 1-4 ggr/vecka.

Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)