• Daa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Jaa!


    Heloise skrev 2010-08-25 15:54:01 följande:
    Jag måste fulsurfa på arbetstid för jag måste bara berätta att jag blev beviljad havandeskapspenning dock inte heltid, utan 75%, men det är lugnt för jag har semester sparat och kan ta ut resterande 25% i semesterdagar och får mao gå hem och ligga på sofflocket från och med 23 oktober Kramar också om hålla handen gänget och önskar att all skallebank försvinner.Lunchen var härlig och Elsa visade sig från sin bästa sida

    Åh, så skönt att du fick det beviljat.

  • Daa

    Ja, det är kul när det är lite mer liv och rörelse här.
    Jag vågar heller inte riktigt surfa när jag är på jobbet (fast läsa liiiite kan man ju göra ), utan håller mig till luncherna.


    Fru Bygg skrev 2010-08-25 16:01:45 följande:
    En sak som är positiv i alla höststormar är ju att det är full fart här i tråden igen! Nu har första gångens mammor snart börjat jobba igen och i höst ska vi ha många plus i denna tråden! Det är synd för jag vågar inte riktigt surfa här på jobb, så jag får vara mest aktiv i början på veckorna då jag har lite tid medan Ella sover tupplurar.

     

  • Daa

    Käraste Blommis...

    Den där &%¤#"%! cykelterrorn!
    Nu önskar jag verkligen att det där trollspöt fanns... Då skulle det inte behövas någon IVF-cirkus.
    *kramar om, hårt och länge*

  • Daa

    Flamman: har inboxat dig.
    Och ring VC! Fem dygns huvudvärk, nog måste det kollas upp. *kramar*
    Hoppas det blir bra med modersmålsundervisningen.

    Villemoa: skönt att det går bättre för Moa-vännen.

  • Daa

    *hjärtar gulliga lilla Moa*


    Villemoa skrev 2010-08-25 20:00:53 följande:
    Men hon pratar alltid om lillasyster som en medlem av familjen; "mamma, pappa, Moa och lillasyster bor här", "mamma, pappa, Moa och lillasyster ska sova i mammas och pappas säng". En av grannungarna fick en lillasyster för tre veckor sen och när Moa fick träffa lilla Siri för första gången så insåg hon hur en lillasyster ser ut, det blev liksom mer konkret för henne.

     

  • Daa

    Blommis: KRAM på dig. Jag tycker också om den spralliga sprattelgumman.

    Ingis: hur mycket enäggstvillingar har gemensamt (alltså av moderkaka och hinnor osv) beror på hur tidigt i graviditeten de blev två. Det enda sättet att se på UL om det är tvåäggs- är om det är olika kön.

    Fru Sy: angående att berätta för föräldrarna, så har vi hunnit fundera några gånger. Den första graviditeten valde vi att vänta tills jag varit på inskrivning i vecka 10. Andra gången valde vi att berätta tidigt (typ vecka 5) för att de antagligen räknat ut att vi försökte. Tredje gången ville jag vänta med att berätta tills efter vecka 12, för att de skulle slippa glädjas och sedan bli besvikna om det gick galet. Maken däremot tyckte att vi skulle berätta på en gång, dels för att de skulle få glädjas i alla fall ett tag, dels för att de förmodligen skulle bli lite besvikna om de fick höra om ett eventuellt tredje MF utan att ha fått förtroendet att veta om graviditeten, dels för att de skulle vilja bära både glädje och oro med oss. Jag tyckte han resonerade klokt, så vi berättade efter 5 fullgångna veckor. Den enda nackdelen varit att min mamma länge fått vara sprickfärdig av längtan att berätta för hela världen (dvs sedan vi varit på VUL).
    Tänkte bara dela mina tankar kring det. Känner ni för att vänta så gör det, men det kan vara ganska skönt att berätta även om det är tidigt.

    Hoppas du slipper influensan och att illamåendet lättar.

    Flamman: hoppas huvudvärken håller sig borta nu! Jag finns på fb, men det vet du redan.

    Heloise: drygt med kötiden!

    Fru E: åååh, nära uppkörning? Så spännande! *hejjar och hoppar och peppar*

    Villemoa: hoppas det går bra hos bm och att ni hittar bra hjälp mot värken.

    Hvidis: Lilla E på dagis själv? Stora tjejen! *hjärtar*

    Ingis: det är rätt att hålla det dåliga samvetet borta! Ja, du är gullig och omtänksam.

  • Daa


    Och vi kan inte begripa det
    Det spelar ingen roll att vi har sett dem, eller att en bild hänger på vårt kylskåp.


    Fru E skrev 2010-08-26 09:36:33 följande:
    Daa-kan inte sluta tänka på att ni har två små liv i magen  

     

  • Daa

    Blommis: helt förstummad över hur de behandlat din sambo. Jag kan nog hålla med dem som säger att det var det dummaste de hört.
    Helt logiskt att en man hyr massa filmer som sig själv, med sitt eget personnummer, och sedan en dag bestämmer sig för att köra med urkundsförfalskning för att hyra en film som han sedan lämnar tillbaka i tid. Duh!

  • Daa

    Fru Sy: skönt att vilan lättade illamåendet lite. Kloka råd från Villemoa.
    Och spännande med VUL.

    Heloise: trevliga sexdrömmar? Ska man få det? Jag drömmer bara konstiga saker som att jag måste hjälpa polisen att infiltrera en kriminell och farlig liga eller att vi har maskerad på jobbet och jag springer runt för att leta efter en tiara som inte går sönder så jag kan gå som lady Di. Och allt annat skumt jag har råkat ut för nattetid. En del otäcka och lite väl spännande saker och andra som bara är konstiga.

    Ninnis: Härligt att myskvällen blev beviljad. Ni tänker alltså inte göra något experiment med gullhunden och ärtsoppa?

  • Daa

    Jag tror att Ninnis är så klok att hon inte skulle experimentera med något sådant.

    *återupplever dagen efter vi ätit surströmming med jobbet. Chefen mycket irriterat: "Vem gav valpen surströmming?" Stackars hunden hade inte alls mått bra den natten...*


    passionsblomman skrev 2010-08-26 18:42:36 följande:
    Åh NEJ för guds skull! Inte ärtsoppa i gullunden! De fiser väl förfärligt nog ändå! *grön smiley*

     

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans