• Daa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Hej, Ninnis!
    *vink å kram*

  • Daa

    Ojoj, vad ni har skrivit!
    Vet inte var jag ska börja...

    Flamman: helt rätt nick! (men jobbig känsla att vara spanad på...) Om du vill bli gipsad, har jag nog lite kontakter.

    Ninnis: klart att er gullhund är världens finaste! ♥

    Ingis: kram på dig. Inte helt lätt när det skiljer sig så mycket på prioriteringarna.

    Blomman och Flamman: tänka sig, så stora barn ni har!

    Tänker på er som har dagisbestyren och skickar massa kramar.

    Heloise: hoppas att du får HP. Har ingen aning om hur det fungerar. Försöker man till varje pris undvika att bevilja det, eller är det frikostigt? (Har för mig att Blommis nämnde att ingen med hennes yrke någonsin har fått HP, trots alla tunga lyft...)

    Vad gäller E-namnen kan jag bara säga såhär: jag är väldigt förtjust i många (typ alla) av E-namnen i den här tråden och de har funnits på den vaga listan i mitt huvud ett bra tag, så jag hoppas verkligen att det är okej att sno något om det skulle visa sig att vi får en liten E. Sedan kanske det visar sig att en eventuell tjej inte är en liten E, men det tar vi då.

    Hmm... just det. RUL imorgon eftermiddag. I många veckor har jag känt att det är så plågsamt långt borta och nu när jag kan säga "imorgon" blir jag nervös och känner att det är alldeles för snart, för jag är inte redo än. Aldrig blir man nöjd.

  • Daa

    Och det jag glömde bort att kommentera, det var väl för att det är så sorgligt. Läste också i den andra tråden. Hon hade skrivit så vackert och hjärtat bara gick sönder.

  • Daa

     


    Norrskensflamman skrev 2010-08-24 11:50:25 följande:
      Med tanke av mitt val av sängkamrat tänkte jag.

  • Daa

    Blommis: Bananer i pyjamas?

    Här har de kallats huliganerna, busungarna, tvillingarna. Igår blev det Axel och Fälga (jaja, mycket tjat om fälgar nu, men det blir så när maken och jag snubblar över något nytt internt skämt...).

  • Daa

     


    passionsblomman skrev 2010-08-24 12:25:01 följande:
      Japp. Bananer i pyjamas. B1 & B2. Sorry, du får inte vara med och bestämma!

    Typiskt. Jag som gillade Axel och Fälga (Axel hamnade förresten på makens seriösa pojknamnslista. Han kom att tänka på det när han hade skrivit ordet "axel" på sin hand, för att komma ihåg att ta hem axeln till sin bil. Tänk om det blir en Axel? Vad ska vi då säga när han undrar hur han fick sitt namn? ).
    Och så tror jag att B1 och B2 är härlett ur lilla Baa (fast det fick jag ju inte heller bestämma, kommer jag ihåg  ).

  • Daa


    passionsblomman skrev 2010-08-24 12:45:01 följande:
    Axel heter min sons allra bästa vän. Det är väl ett jättefint namn?Mycket bättre än Kamrem och Drivknut iallalfall! Topplock och Förgasare känns inte heller så smickrande.men å andra sidan, så heter dagens namnsdagsbarn Bartolomeus.

     


    Flamman (nu var det nära att jag skrev fel!): hälsa maken att den där stöveln han har lämpar sig alldeles utmärkt för föräldramöten. Dammsugning också, för den delen.

    Villemoa: det låter väldigt oflexibelt med det där systemet. Undrar också hur politikerna tänkte...

    Om namnen igen: Schysst att jag får sno. Jag syftade nog på alla E-namnen här i tråden. Varenda ett skulle kunna kännas naturligt och rätt om vi fick en dotter. För övrigt tycker jag också att Axel är fint och skulle kunna tänka mig det på en son. Tyckte bara att det var lite lustigt: "vår" Axel skulle ju helt krasst ha blivit uppkallad efter makens fränbils mellanaxel, eftersom det var i det sammanhanget maken kom på det.

    Heloise: precisionskörning på hög nivå? Vad har jag gett mig in i? Var kan man skaffa koner (-or?) för övningskörning?

  • Daa

    Villemoa: vet inte riktigt om jag hänger med, men jag ska försöka hälsa på i ditt galleri nu. Sedan loggar jag ut en sväng och försöker igen.
    Har inte provat i mitt eget galleri.

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans