• Daa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Flamman: inte ska du slipa bort någon dialekt, inte.

    Gott med tårta.
    Ska också komma ihåg hur lilla T klarade sig genom vintern. "Fårskinnsfäll i botten och Brios Polar åkpåse"

  • Daa

    Men VAD? Nu gör datorn sådär igen: kastar ut mig när jag postar, men enligt den gröna pluppen är jag fortfarande inloggad.

    Försöker igen alltså:
    Heloise: lova att du kollar upp det där med sjukskrivning om det blir jobbigt. *orolig*

    Fick just en syn: Panzer med kommendörsmössa på BB. Han kan komma att ligga risigt till.

    Och din kusins bekanta... Vad kan syftet vara med att säga till någon som ska föda för första gången att det gör så ont att hon kommer att önska sig döden??
    Det var ju tur att det vändes till att hon blev positivt överraskad till slut.

  • Daa

    Heloise: jag tycker inte att du har manipulerat tråden. Det har ju blivit en massa intressant att läsa av dina frågor.

    Aleta: utan att veta säkert tror jag också att ett mellanting är bra. Har hört talas om de som känt sig lurade (och antagligen blivit ganska chockade) när de blivit invaggade i en tro att en förlossning är lätt.

    Flamman: ja, jag tror att det är ett intressant vikariat. 29/9 tänkte jag väl fortfarande jobba, men jag är tyvärr inte på plats då, för chefen skicka mig till Fjollträsk. Vilket leder vidare till...

    Villemoa: jag tror att jag kommer till Stockholm ganska sent 28/9 och åker ganska omgående efter kursen, men om det visar sig att det finns tid för en fika...?
    Tänka sig, det kan vara riktigt snart som lilla Moa blir storasyster!

  • Daa

    Ninnis: undrar också hur det är... Fler kramar och tankar till dig och familjen.

    Villemoa: det verkar som att vi kommer fram till hotellet vid 20-tiden den 28, alltså en tisdag. Kursen är dagen därpå och taxin plockar upp oss tio minuter efter kursslut. Det blir tight, men teoretiskt sett skulle man ju kunna hinna fika någon timme där på tisdagkvällen. Är du lika kvällstrött som jag?

    Andbeyond: så irriterande och onödigt med blödningen. Ja, bebben mår bra, men ändå...

    Flamman: kör på ännu en sovarkväll. Det gör gott.
    Vad jag har gjort för ont... Vet inte riktigt, men några jag arbetar med ibland konspirerade mot mig och chefen hakade på. De vill ha med mig till Fjollträsk den där dagen. Bakom deras rygg sade chefen att jag förstås gör som jag vill. Det blir nog intressant. Hoppas bara att det inte sammanfaller med en dålig dag.

    Bruttan: berättade för maken att hans kompis Grodan är född till Highway to hell och han blev lite imponerad, men tror inte att Grodan anser honom vara hennes kompis. Än en gång återupplevde vi stunden när jag höll Grodan kvällen efter hennes dop: hon hade ont i magen och var lite gnällig så jag vyssjade henne enligt Bruttans instruktioner. När gullegrodan verkade somna slutade jag, bara för att en mycket liten stund senare se rakt in i hennes misstänksamma ögon. Hur vågar du sluta vagga?! tycktes blicken säga. Sedan fick hon syn på maken och blängde på honom. Den minen... Skepsismen personifierad. Vad tusan är det här? Vem är det där? Ska jag behöva acceptera det här? Nej, det tänker jag inte göra! Buäääääh... Det såg för roligt ut och fortfarande får det oss att le. Efter en stund blev kom hennes pappa och räddade henne från de där otäcka människorna. *hjärtar lilla Grodan*

  • Daa

    Aleta: hurra!

    Heloise: Var lagom duktig och lyssna på Julle och fogarna. Hälsa och gratta Panzer.

    Tack för receptet, det ska jag testa. Hur länge håller sig krämen?

  • Daa

    Det låter fint.


    Heloise skrev 2010-09-16 12:01:41 följande:
    Daa: ett par dagar, blir ungefär 4-5 portioner om man äter till frulle/mellis.

     

  • Daa

    Villemoa: vi kan ju höras. Det vore ju riktigt roligt att ses. Vi kan kolla idol på mitt hotellrum om inte annat? Sitta och gäspa och klippa med ögonlocken. Sedan får din make komma och hämta dig.

    Kul att hälsa på föräldrarna. Bor de långt borta från er då?

  • Daa

    Ingis: bra att det steget är taget. Skönt att din syster är stark. Jag tror att du har del i det, genom det stöd du varit för henne.

    Heloise: Åh, så gott det lät med soppan! *kramar om*

    *vinkar till Fru Bygg* Under de omständigheterna är det definitivt tillåtet att äta cheese cake mitt i veckan.

  • Daa

    Jaa! Kul!
    Tror framför allt att det kommer att se ganska kul ut. Ett gäng tröttisar inklämda i ett trångt hotellrum, pratsjuka nåt fruktansvärt, men för sömniga för att koordinera ihop munnen till begripliga ljud.
    Och så Idol på det.  

    Heloise: jag följer inte heller idol. Det var mest för att locka in Villemoa till stan. Jag antar att det enda kriteriet som behövs är att man vid rätt tidpunkt befinner sig lämpligt till rent geografiskt.


    andbeyond skrev 2010-09-16 12:26:59 följande:
     Men.. om det är en liten IRL-träff á la gravida kvinnor halvsomnar till idol här i stockholm. Får man vara med då?  

     

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans